Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Arsenal ispred Borusije i Atletika

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mokes je napisao/la:Arsenal ispred Borusije i Atletika![]()
![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
City,Arsenal,Borussia,Atletico po meni su tu negdje
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Tu je to negdje ali Arsenal losiji od nabrojanih,igracki kadar im je sasvim zadovoljavajuci i recimo da imaju trenera tipa Cholo sigurno da bi bili ozbiljan klub sa ozbiljnijim ambicijama,ali posto senilni jarac sjedi na klupi vjerovatno bi ih popisao svaki iole ozbiljniji klub u ligi prvaka,sto se vidi u proteklih 6 ili 7 godina osmina lige prvaka plafon,barca,bayern,milan i monaco su bili kobni po arsenal,toliko o njihovoj konkurentnosti,a znamo svi sta radi Atletico u ligi prvaka,City prosle sezone polufinale sada su jos jaci za Pepuna i nekoliko odlicnih igraca,Borusija se rasprodala u velikoj mjeri pa bi se s njima Arsenal jos mogao i nositiStrob1996 je napisao/la:City,Arsenal,Borussia,Atletico po meni su tu negdje
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Barcelona,Bayern,Juventus,Real M,Atletico - ovim redom, mada Barca i Bayern idu u isti kos pa se ovi ostali redaju..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Atletico je jedini ovdje višak, trenutno su liga iznad navedene tri ekipe.Strob1996 je napisao/la:City,Arsenal,Borussia,Atletico po meni su tu negdje
Tačnije, Atletico je u ligi sa Barcom, Realom i Bayernom.
A neznam, kako su poceli u PrimeriDonnie Darko je napisao/la:Atletico je jedini ovdje višak, trenutno su liga iznad navedene tri ekipe.Strob1996 je napisao/la:City,Arsenal,Borussia,Atletico po meni su tu negdje
Tačnije, Atletico je u ligi sa Barcom, Realom i Bayernom.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Re: Odg: Champions League 2016/17
Ma doći će Atletico na svoje, tek su dva kola prošla, ostao im je Simeone, ostala je i gotovo cijela ekipa, a doveli su i pojačanja. Za mene su i dalje u vrhu, među najjačim klubovima.
Dortmund može daleko dogurat jer imaju dobrog stručnjaka i pojačanja u ekipi koja bi u dobroj mjeri trebala nadomjestiti odlaske. Dosta toga će im zavisiti od obrane, a ona je itekako perspektivna dok u napadu imaju dosta širine i jakog oružja. Ponovo će gorit na Westfallenu
Odbojni City ne bih toliko gurao među favorite, oni tek trebaju opravdati sve moguće najave što im neće bit lako.
Dortmund može daleko dogurat jer imaju dobrog stručnjaka i pojačanja u ekipi koja bi u dobroj mjeri trebala nadomjestiti odlaske. Dosta toga će im zavisiti od obrane, a ona je itekako perspektivna dok u napadu imaju dosta širine i jakog oružja. Ponovo će gorit na Westfallenu
Odbojni City ne bih toliko gurao među favorite, oni tek trebaju opravdati sve moguće najave što im neće bit lako.
-
KayserSose
- Kontakt:
Koje potcjenjivanje Atletica.
Jedini klub koji ih je zadnje 3 sezone izbacio iz LP je Real, a svi znamo koliko je tu peha Atletico imao.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Ja bih prije rekao - kakvo podcjenivanje Reala.KayserSose je napisao/la:Koje potcjenjivanje Atletica.Jedini klub koji ih je zadnje 3 sezone izbacio iz LP je Real, a svi znamo koliko je tu peha Atletico imao.
Real i Atletico ispred Juventusa.
Prvi favorit, naravno Barcelona.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Barcelona je prvi favorit ako ne nalete na Atletiko do finala, to je jasno.
Zatim bi poredao Bayern i Real kao podjednake, a onda Atletico, Juve, PSG, Dortmund i ovaj novi Pepov City kao treci rang.
Zatim bi poredao Bayern i Real kao podjednake, a onda Atletico, Juve, PSG, Dortmund i ovaj novi Pepov City kao treci rang.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
1. Barcelona, Real, Atletico, Bayern
5. Juventus
Niko drugi nema ni teoretske sanse
5. Juventus
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
madridist je napisao/la:Ove sezone ako ne obranimo neka bavarci uzmu,burza,nema povlacenja
burza uvijek održi svoju riječ
Thomas Müller - Fußballgott
Re: RE: Re: Champions League 2016/17
Kol'ko ono prosle godine zabi MSN sjecas li se?Rajaz je napisao/la:
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Garfield je napisao/la:1. Barcelona, Real, Atletico, Bayern
5. Juventus
ma ovo bayern osvaja upamtite,u finalu sa mrtvim jubetom
kaka barcelona 2015 je njihov zadnji trofej koji se osvojili i koji ce biti jedini evropski torfej u narednih nekoliko godina.
ne znam po cemu mrtvi patetiko .oni su budite sigurni svoje odsvirali sto s tice nekog uspjeha u LP .Favoriti kao i pred.sezona bayern ,prcelona,real sve ostalo ispod
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Neutral je napisao/la:Ateltico će biti rastavljen na proste faktor već u grupnoj fazi od strane Bayerna. Gledao sam ih jučer u ligi, bez veze igraju. Nakon dva kola ostali su već bez titule u ligi.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Re: RE: Re: Champions League 2016/17
131Derdiyok je napisao/la:Kol'ko ono prosle godine zabi MSN sjecas li se?Rajaz je napisao/la:
Kakva je ovo struja bavaraca, ko da su isprogramirani da mrze juve, sta bi da se cesce sastaju..
Ali realno, prvi favoriti Barca i Bayern, iza idu Juve, Real i Atletiko, pa tek onda City, Arsenal, Dortmund itd.
Ali realno, prvi favoriti Barca i Bayern, iza idu Juve, Real i Atletiko, pa tek onda City, Arsenal, Dortmund itd.
- gerdmuller
- Kontakt:
Meni je Juve bas simpatican i ako institucija iz Bavarske ne podigne usati pokal drzat ce se fige Gigiju i ekipi.domy23 je napisao/la:Kakva je ovo struja bavaraca, ko da su isprogramirani da mrze juve, sta bi da se cesce sastaju..
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.