Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: Formula 1
Zašto su uopće zvali sada Lewisa u boks, nigdje veze. Mogao je mirno do kraja kružiti i završiti na 3.mjestu, čak i napasti Ricciarda. Ovako je i sada treći, ali sumnjam da će ovi ispred njega raditi pit stop
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
I opet ne vidim da je Verstappen dobio neku kaznu lol Zanimljivo je kako vole udijelit kaznu za neku budalastinu tipa onog malog izllijetanja sa staze kojeg su svi imali u Silverstoneu,ali se presijecanje krivina i saranje po stazi tolerisu zato sto je momak veliki potencijal 
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sve do jednom. Kad nekoga bude kostao karijere onda ce kukati na sve strane.darker10 je napisao/la:I opet ne vidim da je Verstappen dobio neku kaznu lol Zanimljivo je kako vole udijelit kaznu za neku budalastinu tipa onog malog izllijetanja sa staze kojeg su svi imali u Silverstoneu,ali se presijecanje krivina i saranje po stazi tolerisu zato sto je momak veliki potencijal
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Max ima potencijal da postane zvijezda F1, a takvog nema jos od Sumahera. Cast Hamiltonu i Fetelu, ali oni nisu ipak tolike zvijezde. Danas je marketing sve.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
kakav lik
Verstappen told Ziggo Sport that Raikkonen and Vettel had ‘wrecked my race at the first corner’. ‘I’m not letting them get away with that, I’d rather run them off the road,’ he said. ‘I want to defend my position. If someone doesn’t like it, that’s their problem.’
‘Drivers mustn’t put each other in danger unnecessarily,’ Lauda told German television after the race. ‘He went way over the limit when he didn’t need to. The boy lacks the insight to see he has made a mistake.’
Lauda was unimpressed by the teenager’s reasoning: ‘Max needs psychiatric help if he’s saying it’s Kimi’s fault,’ he said.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Max mi je opasno poceo ici na zivce, trebalo bi njemu jedno cebovanje organizovati po noci da se dozove.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Naravno da ima ako cemo ga poredit sa bezobrazlukom Sumahera u pocetnim godinama kada je prakticno izbacio Hilla u zadnjoj utrci 1994.Momak je opasnost za sve oko sebe.Pa da se Kimi zabio u njega kad je ovaj sarao po stazi Kimi bi poletio pri onoj brzini.Mokes je napisao/la:Max ima potencijal da postane zvijezda F1, a takvog nema jos od Sumahera. Cast Hamiltonu i Fetelu, ali oni nisu ipak tolike zvijezde. Danas je marketing sve.
Dvije su stvari po kojima je ljudima zanimljiv.Zbog toga sto je mnogo mlad i zbog toga sto daje ovakve izjave.Da je koju godinu stariji i da radi ovo sto radi na stazi prozvali bi ga novim Maldonadom i sutnuli bi ga iz F1.
- SuperPippo
- Kontakt:
darker10 je napisao/la:Naravno da ima ako cemo ga poredit sa bezobrazlukom Sumahera u pocetnim godinama kada je prakticno izbacio Hilla u zadnjoj utrci 1994.Momak je opasnost za sve oko sebe.Pa da se Kimi zabio u njega kad je ovaj sarao po stazi Kimi bi poletio pri onoj brzini.Mokes je napisao/la:Max ima potencijal da postane zvijezda F1, a takvog nema jos od Sumahera. Cast Hamiltonu i Fetelu, ali oni nisu ipak tolike zvijezde. Danas je marketing sve.
Dvije su stvari po kojima je ljudima zanimljiv.Zbog toga sto je mnogo mlad i zbog toga sto daje ovakve izjave.Da je koju godinu stariji i da radi ovo sto radi na stazi prozvali bi ga novim Maldonadom i sutnuli bi ga iz F1.
Ma on ako ovako nastavi letice do kraja godine s obzirom da par utrka pravi gluposti na stazi i to pri velikim brzinama sara po stazi bez potrebe.
Felipe Massa will retire from Formula 1 at the end of the 2016 season, the Brazilian announced on the eve of the Italian Grand Prix.
http://www.motorsport.com/f1/news/massa ... -1-813320/
http://www.motorsport.com/f1/news/felip ... -1-813646/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Tu sam još ginuo dok sam gledao formulu1. Svi moji prijatelji su navijači Ferrari-a, samo ja Mclaren-a u taj vakat.Gifron je napisao/la:10 sekundi srece, a onda tuga.
Hamilton je prvak par krugova do kraja, ja ne mogu gledati utrku, izlazim iz kuće, šetam, tresem se, dobijam poziv, deru se, skaču, slave Ferrari prvak, trčim kući, palim tv kad famozno prestizanje Luisa i on postaje prvak. O kako sam ih onda ja zvao.
I dok sada pišem naježio sam se. Luis je u rookie sezoni trebao biti prvak, ali prosuo je sve u posljednje tri utrke, nesretno je sve to bilo, pogotovo jer je mogao voziti na sigurno, a on je uvijek ludovao stazom zato mi je i postao nakon Hakkinen-a najdraži vozač u f1.
- SuperPippo
- Kontakt:
Prijatelju kakvo famozno prestizanje ti si zamijenio to sa nekom drugom trkom. Timo Glock se tu sklonio skroz i cak je izjavio kao da nije htio da se mijesa u borbu izmedju njih dvojice iako je Hamilton bio daleko iza Mase nije mu mogao primirisati pa je samo pustio Hamiltona da ga obidje. Ako cemo po toj trci Masa je zasluzio osvajanje titule te sezone ali na kraju je supak Glock zasrao sve.Neutral je napisao/la:Tu sam još ginuo dok sam gledao formulu1. Svi moji prijatelji su navijači Ferrari-a, samo ja Mclaren-a u taj vakat.Gifron je napisao/la:10 sekundi srece, a onda tuga.
Hamilton je prvak par krugova do kraja, ja ne mogu gledati utrku, izlazim iz kuće, šetam, tresem se, dobijam poziv, deru se, skaču, slave Ferrari prvak, trčim kući, palim tv kad famozno prestizanje Luisa i on postaje prvak. O kako sam ih onda ja zvao.
I dok sada pišem naježio sam se. Luis je u rookie sezoni trebao biti prvak, ali prosuo je sve u posljednje tri utrke, nesretno je sve to bilo, pogotovo jer je mogao voziti na sigurno, a on je uvijek ludovao stazom zato mi je i postao nakon Hakkinen-a najdraži vozač u f1.
Najbolja utrka po meni u zadnjih 10 tek godina.
Pa to je to famozno prestizanje. Više legendarno nego famozno 
- chelsea358
- Kontakt:
Evo Massa ode, stara garda polako odlazi Jenson i Kimi jos godinu dvije,Alonso ce isto vjerovatno brzo.Dolaze neke nove snage.Massa mi je uvijek bio drag steta sto 2008 nije uspio doci do titule.
- akisarajevo92
- Kontakt:
nije bio vise isti vozac nakon ovog udesa na Hungaringu, dotad je bio rame uz rame sa Fernandom, Kimijem, Lewisom
povlacenje Masse, vjerovatno znaci prelazak Buttona u Williams, a postava McLarena bi trebala biti Alonso - Vandoorne
povlacenje Masse, vjerovatno znaci prelazak Buttona u Williams, a postava McLarena bi trebala biti Alonso - Vandoorne
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 01 sep 2016, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ma da nije tada bilo kiše ne bi ni bilo drame. Glock je tada bio na gumama za suho, nije ih išao mijenjati tako da se nije ni mogao normalno utrkivati
LeBron James
Glock je bio budaletina svoje vrste, sjećal' se ko kad je u pit stop uletio 120km/h ?
Imal kakav video toga da se prisjetim malo?
Imal kakav video toga da se prisjetim malo?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Meni Massa nikad nije bio materijal za sampiona.Vozac koji je uvijek bio dobar kada mu je bolid odlican i kada je u potpunosti podesen njemu.Mada,da je kojim slucajem osvojio titulu 2008. bilo bi u potpunosti zasluzeno.Ustvari,jedini razlog zbog kojeg nije osvojio titulu je fail mehanicara u Singapuruchelsea358 je napisao/la:Evo Massa ode, stara garda polako odlazi Jenson i Kimi jos godinu dvije,Alonso ce isto vjerovatno brzo.Dolaze neke nove snage.Massa mi je uvijek bio drag steta sto 2008 nije uspio doci do titule.
Pa osvojili su titulu te sezone.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.