Na stranu prica o alkoholu vise me dotice sto zivim u drzavi sa maloumnim ljudima koji osudujuju druge zbog vrste muzike koju slusaju. Nekako se uvijek nanerviram kada izadje bosanski seljakljuk iz nas ali treba se poceti navikavati.kobe24 je napisao/la:![]()
![]()
Ovaj pinoglavi je tito! Cojk ne napusta temu dok sve ne ubijedi da trebaju imat isto misljenje kao on.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nad tobom sunce najljepše sja
filip13 je napisao/la:http://www.karakter.ba/sport/161-nakon- ... ercegovine
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Na pocetku snimka se vidi da je i Kikan tu,ne cudi me....
a jel ko moze Sulejmanovica prepoznati?

Razlika između uspješnih sportista i Bosanaca i Hercegovaca.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
nego hoce li gdje biti prenos tekme,negdje na tv?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne bi me cudilo da se na kraju ispostavi da je Mulaomerovic narucio pjesmu
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Imas ga odmah na pocetku snimka sa lijeve strane, mozda cetvrta-peta sekunda, u bijeloj majici sa crnim dzepom.armin dju je napisao/la:Na pocetku snimka se vidi da je i Kikan tu,ne cudi me....a jel ko moze Sulejmanovica prepoznati?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jel kontas da je njihovo sijelo zavrsilo na ovaj nacin ko na ovoj slici, ili mislis da je od nasih pocelo na isti nacin kao sto je na klipu prikazano?Kawhi je napisao/la:
to ti je takav mentalni sklop,napisi da je mlijeko bijelo da si jutros popio casu i vidio svojim ocima da je bijelo,takvi tipovi ce doci da te uvjere da je crno ,i da ti ipak ne znas o cemu pricaskobe24 je napisao/la:![]()
![]()
Ovaj pinoglavi je tito! Cojk ne napusta temu dok sve ne ubijedi da trebaju imat isto misljenje kao on.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ne. Njihovo sijelo je bilo ručak. I onda se vratili stvarima koje sportisti trebaju raditi. Poštujući pravila koja im je selektor odredio. Naše sijelo je bilo pijanka koja se vjerovatno ujutro završila.JHam je napisao/la:Jel kontas da je njihovo sijelo zavrsilo na ovaj nacin ko na ovoj slici, ili mislis da je od nasih pocelo na isti nacin kao sto je na klipu prikazano?Kawhi je napisao/la:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Evolution87
- Kontakt:
on bi od thompsona narucioFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne bi me cudilo da se na kraju ispostavi da je Mulaomerovic narucio pjesmu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
On je sa Slobodom isao na Tenis stalno, odigraju utakmicu i onda idu na Tenis i gide, a on trener.Evolution87 je napisao/la:on bi od thompsona narucioFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne bi me cudilo da se na kraju ispostavi da je Mulaomerovic narucio pjesmu
I u tom periodu smo napravili 0 ozbiljnih igraca. Jer su se opijali vise nego sto su trenirali.
Odigra se utakmica, kroz pola sata igraci u gradu piju.
Aha, znaci tipa onog sto je Nurkic radio s Maloneom, i sto su rijetki pohvalili kao fin gest(nema se sta hvaliti nego navodim eto jer je to isto njesra ko i ova slika njihova s rucka), da bi na klip od 50sec, za koji niko ne zna do kad je trajalo svi napali kao da su 2 dana partijali...Kawhi je napisao/la:Ne. Njihovo sijelo je bilo ručak. I onda se vratili stvarima koje sportisti trebaju raditi. Poštujući pravila koja im je selektor odredio. Naše sijelo je bilo pijanka koja se vjerovatno ujutro završila.JHam je napisao/la:Jel kontas da je njihovo sijelo zavrsilo na ovaj nacin ko na ovoj slici, ili mislis da je od nasih pocelo na isti nacin kao sto je na klipu prikazano?Kawhi je napisao/la:
Jel mislis da Spanije, Francuske, Amerike, nemaju ovakvih ispada? Samo sto njihovi klipovi ne izadju u javnost, nego odma izadje vijest kako je izbio belaj...Ono sto su DeRozan, Cousins ili koji vec upali u javnu kucu misleci da je wellnes centar, i Boga pitaj kad izasli, niko ne komentarise kao ispad profesionalaca ne na pripremama nego na samom takmicenju!
Neko je očito iskoristio jedan detalj da bi konstruisao priču koja nema veze sa istinom, jer momci niti su bili pijani, niti su napravili bilo kakav incident. Onaj ko misli da su moji momci alkoholičari, taj je zaista u velikoj zabludi. Međutim, svjestan sam da će biti raznih komentara i ukoliko je ovaj video povrijedio nekoga od naših navijača, ja mu upućujem iskreno izvinjenje - rekao je Mulaomerović.
Imaju sve uspjesne reprezentacije i timovi onakve derneke, samo sto sigurno nisu za vrijeme priprema.
Cousins, DeRozan iz kafane na utakmicu da dodju opet ce biti dominantni protiv svih.
Cousins, DeRozan iz kafane na utakmicu da dodju opet ce biti dominantni protiv svih.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Jeste, a vecina ovih igraca da ih se kako ubaci u DBZ, u onu vremensku prostoriju gdje ti za sad prodje godina, i da konstantno treniraju, opet ne bi napravili neku razliku protiv Rusije. Zna se od koga se ocekuje da povuce, i to nece promijeniti se ni da svaku narednu noc se opijaju....Ethel je napisao/la:Imaju sve uspjesne reprezentacije i timovi onakve derneke, samo sto sigurno nisu za vrijeme priprema.
ne smeta baliji sto su slavili,baliji smeta izbor muzike

Uradili su nešto što rade i sportisti u drugim državama, pa se tamo nekad digne prašina, nekad ne....Nije baš poželjno da ovo rade u ovom periodu pred kvalifikacije. I ako bi bilo ovdje kakve kazne, onda bi neka ozbiljnija opomena ili eventualno manja suspenzija (od jedne utakmice) bile dovoljne. Za ovakve se stvari igrači ne linčuju...Nigdje u svijetu se za ovo ne skida glava. S jedne strane znači nije poželjno, ali s druge se pravi i velika drama.
I u ovakvim situacijama je sve do selektora i cijelog stručnog tima, oni bi trebali da procijene kako igrači treniraju i rade i da li je ovakav dernek (ili derneci ako ih je još bilo) uticao na trening. Ako je kakva proslava, kao što je npr i rođendan između ostalog, onda se i u drugim državama, da kažemo sportski ozbiljnijim, dozvoli po koja čašica. A ove procjene koliko se pilo i do kad se dernečilo su paušalne (kao i sve ono: do kad se plesalo i pilo, s kim se pilo, dal je ovaj ili onaj pio, šta je poslije bilo, jel bilo sexa i sl.).
I nije toliko problem kod nas u narodu , ljudima, imamo mi i sposobnih ljudi, sposobnih sportista i drugih sposobnih stručnjaka, nego je kod nas najveći problem MAHALA i MAHALAŠI. Taj određeni procenat mahale nas većinom uništava. U nekoj drugoj državi ovo ne bi ni izašlo u javnost. A opet su možda neki i malo zavidni, pa bi i oni da su tamo bili na njihovom mjestu, pa malo zaplesali s Aleksandricom.....
Činjenica je da se pred ove kvalifikacije košarkaška reprezentacija stalno minira. Stalno se ubacuju iskrice sa strane. A pojedinim medijima bi bolje bilo da malo preglednije pokažu tok pripreme i šta se dešava u i oko reprezentacije. Ne mora ovakav video biti u središtu jedne stranice, jednog portala. I druga dešavanja valjda treba centrirat. A ovi momci zapravo i ne mogu biti nikako dobitnici (u očima jednog većeg dijela javnosti), jer za nas očigledno plasman na EUROBASKET nije uspjeh. Mi moramo da odemo do medalje....
I u ovakvim situacijama je sve do selektora i cijelog stručnog tima, oni bi trebali da procijene kako igrači treniraju i rade i da li je ovakav dernek (ili derneci ako ih je još bilo) uticao na trening. Ako je kakva proslava, kao što je npr i rođendan između ostalog, onda se i u drugim državama, da kažemo sportski ozbiljnijim, dozvoli po koja čašica. A ove procjene koliko se pilo i do kad se dernečilo su paušalne (kao i sve ono: do kad se plesalo i pilo, s kim se pilo, dal je ovaj ili onaj pio, šta je poslije bilo, jel bilo sexa i sl.).
I nije toliko problem kod nas u narodu , ljudima, imamo mi i sposobnih ljudi, sposobnih sportista i drugih sposobnih stručnjaka, nego je kod nas najveći problem MAHALA i MAHALAŠI. Taj određeni procenat mahale nas većinom uništava. U nekoj drugoj državi ovo ne bi ni izašlo u javnost. A opet su možda neki i malo zavidni, pa bi i oni da su tamo bili na njihovom mjestu, pa malo zaplesali s Aleksandricom.....
Činjenica je da se pred ove kvalifikacije košarkaška reprezentacija stalno minira. Stalno se ubacuju iskrice sa strane. A pojedinim medijima bi bolje bilo da malo preglednije pokažu tok pripreme i šta se dešava u i oko reprezentacije. Ne mora ovakav video biti u središtu jedne stranice, jednog portala. I druga dešavanja valjda treba centrirat. A ovi momci zapravo i ne mogu biti nikako dobitnici (u očima jednog većeg dijela javnosti), jer za nas očigledno plasman na EUROBASKET nije uspjeh. Mi moramo da odemo do medalje....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Smeta i jedna i drugo. Imaju saigraca iz srebrenice uostalom. Mislim, ja bi lično prešao preko ukusa muzike da se oni profesionalno ponašaju i da nam donesu kakvog uspjeha. Posto ni jedno ni drugo nije slučaj onda im zamjerim i zbog cece, jer smatram da nije normalno da ljudi slušaju ženu jednog od najvećih zločinaca proteklog rata.
:lol:lumani je napisao/la:ne smeta baliji sto su slavili,baliji smeta izbor muzike :crazy: :crazy: :crazy:
sto bi Frenkie rekao: ".. sve veliki muslimani, ustvari male balije"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.