lumani je napisao/la:ne smeta baliji sto su slavili,baliji smeta izbor muzike![]()
![]()
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
A i većina forumaša predstavlja Bosnu i Hercegovinu širom Evrope i svijeta. Ako su forumaši referenca, onda nije ni čudo što smo najneuspješnija evropska sportska nacija 
ja spomenuh forumase kao one koji su trenutno upuceni i zanima ih to desavanje vise nego prosjecne ljude u drzavi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kikan je odlično objasnio situaciju i prestanite da serete više. Ljudi došli i otišli u dogovoreno vrijeme, nakon 2 treninga i sutradan su opet bili na treningu. Dakle svoje obaveze odrađuju profesionalno, pa šta ako su otišli na 2-3 sata na neko sijelo 15 dana prije utakmice. Fakat pretjerujete.
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BenjooJutub
- Kontakt:
Što je najgore ne možeš ih ni kazniti, kad bi ih kaznio jedva bi haman dočekali da ne moraju više dolaziti na okupljanja.. I kaže Kikan, "mi 40 dana treniramo već..." Pa šta? Sebi trenirate.. I ja svaki dan ustajem ujutro na pos'o.
jebga, cim je alkohol na stolu, znaci da su se ubili od alkohola, a i na videu se vidi da su u jasno alkoholisanom stanju, cim onako "divljaju" :kafa: jer se ne moze onako provodit bez da pijes alkohol, ili sa manjom kolicinom istog..
eh da, sto se tice muzike, ako vi ne slusate cetnikusu Cecu, to je vase pravo, ali zasto komentariste to sto drugi slusaju istu :roll: ovo je muzika, ona je odlicna pjevacica, ima odlicne pjesme i ona bi napunila svaku dvoranu ili stadion u Bosni i Hercegovini, htjeli to vi priznati ili ne, a i sam bih otisao na koncert! ne volim je ni ja kao personu, ali razdvojite muziku i to sto je ona teski sovinista i cija je supruga bila
dalje, momci su imali dozvolu od selektora da odu i proslave rodjendan, od prvog dana svi ti momci, kao i selektor, isticu da je atmosfera u ekipi odlicna, a kao sto neko rece, nece ih jedna noc provoda unistit.. ovo je balkan i ovakve stvare ce se uvijek desavat, desavaju se i u drugim drzavama u svijetu, generalno, ali pogotovo ovdje, takvi smo narodi i tu se ne moze nista uradit povodom toga! licno, ne vidim problem u ovome, neka su izasli i proveli se, problem bi bio da se provode noc pred tekmu ili da ovo ucestalo rade :salut:
eh da, sto se tice muzike, ako vi ne slusate cetnikusu Cecu, to je vase pravo, ali zasto komentariste to sto drugi slusaju istu :roll: ovo je muzika, ona je odlicna pjevacica, ima odlicne pjesme i ona bi napunila svaku dvoranu ili stadion u Bosni i Hercegovini, htjeli to vi priznati ili ne, a i sam bih otisao na koncert! ne volim je ni ja kao personu, ali razdvojite muziku i to sto je ona teski sovinista i cija je supruga bila
dalje, momci su imali dozvolu od selektora da odu i proslave rodjendan, od prvog dana svi ti momci, kao i selektor, isticu da je atmosfera u ekipi odlicna, a kao sto neko rece, nece ih jedna noc provoda unistit.. ovo je balkan i ovakve stvare ce se uvijek desavat, desavaju se i u drugim drzavama u svijetu, generalno, ali pogotovo ovdje, takvi smo narodi i tu se ne moze nista uradit povodom toga! licno, ne vidim problem u ovome, neka su izasli i proveli se, problem bi bio da se provode noc pred tekmu ili da ovo ucestalo rade :salut:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima vodi ZukanovicScout1921 je napisao/la:Ima li neka stranica gdje su cijene,sastavi timova za kosarkase poput transfermarkt u fudbalu,jedno sam i za kosarkase nesto nalazio
Ne zna se na kraju ko je gori, strucni stab ili igraci 
Jos pazi price, neko to njima podmece pred vaznu utakmicu, ne vide u tome problem nikakav... Boze sacuvaj.
Jos pazi price, neko to njima podmece pred vaznu utakmicu, ne vide u tome problem nikakav... Boze sacuvaj.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kikanovic nam rece da ne vjerujemo sto nam poturaju. Dobra mu ova vecera, kaze nema alkoholisanja, a nigdje nema jela. Pola ih poludilo. Flase vina i kisele, pivo.
Pjeva Zvezda granda, a jedan u opstem rasulu.
A lude vecere
Al ovako je i kod Mulaomerovica i u Slobodi bilo, 10 od 12 je se opijalo 3-4 dana u sedmici.
Pjeva Zvezda granda, a jedan u opstem rasulu.
A lude vecere
Al ovako je i kod Mulaomerovica i u Slobodi bilo, 10 od 12 je se opijalo 3-4 dana u sedmici.
Tuki izvadiše malo krvi za doping test na dan pred takmičenje u Amsterdamu i to ga poremeti totalno, ali ne, znaju stručnjaci da alkohol ne šteti organizmu. Neko napisa čak i da pomaže.thulkazal je napisao/la:Danas su vremena kada profesionalni sportaši, oni u pravom smislu riječi - profesionalni ili velikani određenih sportova, idu u detalje sa prehranom da poboljšaju izvedbu i ogranizam dovedu u optimalnu formu za neki nastup a u nas se priča kako par čaša alkohola je dozvoljeno i neće uticatiPa par čaša alkohola neka te optereti ili uspori za 1% i to je izgubljena utakmica (a utiče i više od tog 1%).
Moj Kikane, da ste se bogdom sačuvali pa poslije izboreng EuroBasketa raskovali ko letve što se nas sviju tiče. Ne izvadi vas sad nikakva diplomacija, sad ispaštajte zbog svojih ispada. Uostalom, da ste bili tako fini i da je sve prošlo u redu, ne bi vas savez odlučio kaznit.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Goalgetter
- Kontakt:
Za sve je kriv onaj forumas sto postavi video jucer. 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slažem se. Vidili ljude kako se zabavljaju, i odmah krenule priče o opijanju, drogiranju... A igrači redovno sve treninge odradili.Tracy3McGrady je napisao/la:Kikan je odlično objasnio situaciju i prestanite da serete više. Ljudi došli i otišli u dogovoreno vrijeme, nakon 2 treninga i sutradan su opet bili na treningu. Dakle svoje obaveze odrađuju profesionalno, pa šta ako su otišli na 2-3 sata na neko sijelo 15 dana prije utakmice. Fakat pretjerujete.
Normalno da se trebaju ponekad i malo zabaviti. Ne vjerujem da bilo pretjerivanja sa opijanjem i slično.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 29 avg 2016, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
A fakat, cuj podmece , a momak sinoc na Jukinoj temi postavio ss.ba preuzeo, a od njih klix i tako nastade prica, ili su mozda ipak iluminati u pitanju 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Treba otići na tekmu da pjevamo novu navijačku. Ti voliš njuuuuu, a tebe jaaaaaaaaa 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo ja priznajem da sam Svedski spijun, sve mi je to uvezao Dzevad Galijasevic kako bi destabilizovali BiHFk_zeljo_1921 je napisao/la:A fakat, cuj podmece , a momak sinoc na Jukinoj temi postavio ss.ba preuzeo, a od njih klix i tako nastade prica, ili su mozda ipak iluminati u pitanju
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 avg 2016, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kawhi je napisao/la:Treba otići na tekmu da pjevamo novu navijačku. Ti voliš njuuuuu, a tebe jaaaaaaaaa
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Znači smatraš da je Tuku poremetila doping kontrola? Pa ne znam šta bi čovjek rekao na to... Padala je kiša u Australiji za vrijeme njegove trke u Amsterdamu, postoji mogućnost da ga je i to poremetilo.wobly92 je napisao/la:Tuki izvadiše malo krvi za doping test na dan pred takmičenje u Amsterdamu i to ga poremeti totalno, ali ne, znaju stručnjaci da alkohol ne šteti organizmu. Neko napisa čak i da pomaže.thulkazal je napisao/la:Danas su vremena kada profesionalni sportaši, oni u pravom smislu riječi - profesionalni ili velikani određenih sportova, idu u detalje sa prehranom da poboljšaju izvedbu i ogranizam dovedu u optimalnu formu za neki nastup a u nas se priča kako par čaša alkohola je dozvoljeno i neće uticatiPa par čaša alkohola neka te optereti ili uspori za 1% i to je izgubljena utakmica (a utiče i više od tog 1%).
Još će ga preporučiti kao redovnu dijetu.
Moj Kikane, da ste se bogdom sačuvali pa poslije izboreng EuroBasketa raskovali ko letve što se nas sviju tiče. Ne izvadi vas sad nikakva diplomacija, sad ispaštajte zbog svojih ispada. Uostalom, da ste bili tako fini i da je sve prošlo u redu, ne bi vas savez odlučio kaznit.
U Riu ga nisu testirali ujutro, puno bolji je biocalcio je napisao/la:Znači smatraš da je Tuku poremetila doping kontrola? Pa ne znam šta bi čovjek rekao na to... Padala je kiša u Australiji za vrijeme njegove trke u Amsterdamu, postoji mogućnost da ga je i to poremetilo.wobly92 je napisao/la:Tuki izvadiše malo krvi za doping test na dan pred takmičenje u Amsterdamu i to ga poremeti totalno, ali ne, znaju stručnjaci da alkohol ne šteti organizmu. Neko napisa čak i da pomaže.thulkazal je napisao/la:Danas su vremena kada profesionalni sportaši, oni u pravom smislu riječi - profesionalni ili velikani određenih sportova, idu u detalje sa prehranom da poboljšaju izvedbu i ogranizam dovedu u optimalnu formu za neki nastup a u nas se priča kako par čaša alkohola je dozvoljeno i neće uticatiPa par čaša alkohola neka te optereti ili uspori za 1% i to je izgubljena utakmica (a utiče i više od tog 1%).
Još će ga preporučiti kao redovnu dijetu.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- BenjooJutub
- Kontakt:
Krivo mi sto ranije nisam objavio snimak a vidio sam ga isti dan kad je objavljen.. Mislio sam da je neka sjedaljka u Beogradu, jer je tamo Nurkić išao.. Al kad sam malo bolje vidio lokaciju na kojoj se nalaze, morao sam im podmetnut šest dana kasnije.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:A fakat, cuj podmece , a momak sinoc na Jukinoj temi postavio ss.ba preuzeo, a od njih klix i tako nastade prica, ili su mozda ipak iluminati u pitanju
Ja se stvarno izvinjavam necu vise postavljat nistaGoalgetter je napisao/la:Za sve je kriv onaj forumas sto postavi video jucer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.