FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moze mi neko objasnit na osnovu cega Saric ima toliki kredibilitet kod vas forumasa? Ja iskreno nisam mnogo vidio od njeg, cak stavise kriv je za nekoliko golova?
1946~
on je najmanje loš.ThrillerHz je napisao/la:Moze mi neko objasnit na osnovu cega Saric ima toliki kredibilitet kod vas forumasa? Ja iskreno nisam mnogo vidio od njeg, cak stavise kriv je za nekoliko golova?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
belosevic28
- Kontakt:
Duljevic i Cimirot ne mogu u istu recenicu. Cimirot je dosao kao anonimus, guran na beka koja mu nije pozicija, igrao za 4 puta manju platu od sadasnjih manekena... Momak je sutio i radio. NIje bio ni u kakvim klanovima, nije birao koje ce utakmice igrati a koje ne, nije ''cuclao crijevo'' sa Projektom... Radio, sutio, trenirao i za par godina ce aBd igrati u Bundesligi, vaznu ulogu u nekom timu. A ''lazni kapiten'' koji ne smije uci u duel ako ovako nastavi, vrhunac mu je FKS i 4-5 poziva u repku..
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ti se bas nadas da ako ponovis laz vise puta da ce postati istina.bordobijeli je napisao/la:Meni se ne svidja ovo sto rade ,samo mazu oci raji ,ocito je da ne znaju sta hoce . rade kako mahala kaze a nisu svjesni da ih je to i dovelo do trenutnog stanja .
1-Mahala trazi da oni odu, a oni nece - dakle ignorisu mahalu
2-Ako su hipoteticki kao slusali mahalu - treba da idu jer su nesposobni, jer to nisu smjeli raditi
Dakle svakako treba da idu, milom ili silom.
I dalje je ocigledno da rade ono sto oni misle da je najbolje za NJIH a ne sta raja zeli. Samo za svoje guzice a ne za klub.
Tako to ide kad balije stave sapu na nesto (KK Bosna, drzava ...)
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Sta god da se desi ,znamo samo jedno,poslije CALE dolazI??? Pa HUSREF naravno!!!!!
Ode Dulja 
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
arminarsenal
- Kontakt:
Znal makar gdje ce ?
Ode dulja sarme probo nie
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da li cemo izboriti ligu za prvaka pitanje je sad 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
E bas mi je drago...zbog 'amidze' najvise,neka covjek malo povrati ulozeno,istrosio se jadnikMajkl je napisao/la:Ode Dulja
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 30 avg 2016, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Koliko love je u pitanju? Jos jednom cestitke (ne)strucnom kadru u klubu koji prodaju u posljednji cas bez mogucnosti i vremena da nadjes zamjenu.
Konačno, počeo se crvat ovdje odavno već. Nek mu je sa srećom.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
I valja sada instagram-boya gledati kao kapitena 
I sada da smo mi normalan klub odvojiti 200-300 k eura od transfera pa dovesti npr. Koljica ili Ordagica ili nekoga drugog,dio zarade ulozis da bi opet imao za godinu dana 'robu' za prodati. Ali eto nekome je i ta jednostavna racunica visa matematika jbg.
I sada da smo mi normalan klub odvojiti 200-300 k eura od transfera pa dovesti npr. Koljica ili Ordagica ili nekoga drugog,dio zarade ulozis da bi opet imao za godinu dana 'robu' za prodati. Ali eto nekome je i ta jednostavna racunica visa matematika jbg.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+1zagorski je napisao/la:I valja sada instagram-boya gledati kao kapitena
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Mahala tražila da Dženo ne ostaje - Dženo ostaoRichmanBiH je napisao/la:Slusaju mahalu.
Mahala tražila veznog nakon odlaska Cimija i Stojčeva - Rustemović preuzeo sredinu
Mahala tražila da se ne vraća Hurtić - Hurtić vraćen
Mahala tražila da se ne ostavlja Hurtić na kraju sezone - Hurtići ostavljen
Mahala tražila da se zadrži Benko kako znaju i umiju - radili užurbano na tjeranju Benke
Mahala tražila Slavka Petrovića - Petrović stigao do g. rivala
Mahala tražila da se očisti stadion - objekat koji nosi ime najvećeg sina grada Sarajeva izgleda kao deponija godinama
Mahala tražila ostavke - oni samo zacementirali svoje pozicije u kokpitu.
To je možda 1%. Tako da popustite sviju vam s retorikom.
Samo Saraj'vo.
Pametnom je i ovo dovoljno. Svaka cast.PitarBordo je napisao/la:Mahala tražila da Dženo ne ostaje - Dženo ostaoRichmanBiH je napisao/la:Slusaju mahalu.
Mahala tražila veznog nakon odlaska Cimija i Stojčeva - Rustemović preuzeo sredinu
Mahala tražila da se ne vraća Hurtić - Hurtić vraćen
Mahala tražila da se ne ostavlja Hurtić na kraju sezone - Hurtići ostavljen
Mahala tražila da se zadrži Benko kako znaju i umiju - radili užurbano na tjeranju Benke
Mahala tražila Slavka Petrovića - Petrović stigao do g. rivala
Mahala tražila da se očisti stadion - objekat koji nosi ime najvećeg sina grada Sarajeva izgleda kao deponija godinama
Mahala tražila ostavke - oni samo zacementirali svoje pozicije u kokpitu.
To je možda 1%. Tako da popustite sviju vam s retorikom.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zasto se obazirete na te spinove uopste.. To govore isti oni koji su rekli da su navijaci krivi za ovo sto se dogadja klubu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Odlaskom Duljevića ne treba se iznenadit da Mladost DK na kraju sezone bude imala više bodova od nas.
Što se mene tiče, neka ga prodaju i uzmu sve pare ali samo da odu iz kluba i svi ćemo bit zadovoljni.
Što se mene tiče, neka ga prodaju i uzmu sve pare ali samo da odu iz kluba i svi ćemo bit zadovoljni.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], Perotti i 19 gostiju.