FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 30 avg 2016, 15:33

Kvesic u Hajduku :facepalm:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 30 avg 2016, 15:39

da je bilo kvesica dovesti, on bi pojacao lijevu stranu, al ode u hajduk
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 avg 2016, 15:40

Kvesa je bio sit ove lige, nije ni bilo realno da ga vratimo sad dok još može pronaći bolji angažman.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 30 avg 2016, 15:46

Meni jos nije jasno kako su glupe poteze uradili Blagojevic i Secerovic pa zaradise crvene, odnosno Secerovic 2 glupa zuta kartona. Disciplina kod igraca je jedna velika 0, to mašu rukama kao da parkiraju avione a posebno Bekrija.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 avg 2016, 15:49

Nakon svih ovih odlazaka i tjeranja igraca, do obecavanje nekog evropskog Zelje dosli smo da vise nijedan igrac nece htjeti doci u Zelju nakon ovih desavanja. Od svih obecanja mi smo postali pitari i sva sranja koja su oni radili mi smo ih definitivno prekucali.
Koja budala od igraca da valja ce sad doci u Zelju?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 30 avg 2016, 15:56

risingforce je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:Raskidi saradnje sa 5 igrača, od toga 4 igrača koji su pokrivali lijevu stranu, tako da je sad propuh k'o na Romaniji. Ova dva beka nisu nikakva šteta, ali ti fali igrača na toj poziciji, osim Stanića (i to prinudno) ne vidim ko će to još igrati. Pozder igrom slučaja igrao lijevo krilo, Halvadžić također lijevo krilo, tu sad imamo samo Lazića. Nek' nam je Bog na pomoći.
Memija moze na obje strane, Stanic i Lazic..
Pred pocetak sezone poslali smo ponudu Slobodi za Mehidica koji igra po oba krila.. tad su odbili, ali Mehidic u zadnje vrijeme nije u planovima trenera tako da je zatrazio transfer..sad je pitanje jel to aktuelo jos uvijek
Memija može samo na desnoj strani i to beka, na lijevoj nam je igrač manje na terenu, Stanić skoro isto kao i Memija, tako da školovanog lijevog beka nemamo i svaka ozbiljnija ekipa ce to koristiti. Lazić je lijevo krilo i tu će još igrati Križman. Štoperske pozicije su popunjene i odlaskom Grka će vjerovatno malo više šanse dobiti i Osmanković. I u napadu sad nismo pretrpani, vezni red također, ali ostaje kritična pozicija lijevog beka (bar jedan, a vjerovatno i dva igrača). Petrović je rekao da mu ne treba nijedan igrač, ali sad će vjerovatno neko trebati popuniti tu kritičnu poziciju, a u tom slučaju je već u startu demantovao sam sebe. Treba neko više stati u kraj ovoj autobuskoj stanici na našem stadionu.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 30 avg 2016, 16:07

Mozda ce gurnuti juniora

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 30 avg 2016, 16:08

Radujemo se kad potpisu i kad odlaze,i sad Stanic koji 7 kola nije bio na mapi zauzima poziciju za koju smo doveli 2 igraca.Mozda je ovo dobro,za nekima ostaje žal nismo ih kako treba ni vidili,treba malo srediti i Bekrica,Memiju,Kjosevskog,Blagojevica,nije problem u igracu koji je vecinom na klupi.jel ono Salihovic u B timu u svom klubu :salut:

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 30 avg 2016, 16:10

Nakon sto sam proveo sedam dana u Banovicima braneci Miskenatora jer ga 98 % sjevera brani i citav Jug vracam se jaci nego ikad i da kazem koju :mrgreen:

Prvo da se osvrnem na grozno izdanje u Zenici i gubitak dva boda protiv kantonalne ekipe bez navijaca. Ugljesa i dva Stevanovica mogu dobiti prolaznu ocjenu. Ostali se moraju zapitati i oni pogledi i tisina koju im je Jug uputio dovoljno su rekli. Vise nema strpljena. Ne zanima nas ni Slavko, ni Miske, ni Dejo, ni mediji, ali ako ne krenu s pobjedama i ne izbace luzerski mentalitet izgubt ce nasu podrsku. Nema timskog duha, losa selekcija igraca i to je to. Smanjio sam totalno apetite i evropa je realno najveci moguci domet. Iz naredne cetiri utakmice osam ili devet bodova puna saka brade.

Dvije stvari su mi ostale upecatljive :

1. Ostali smo jedinstveni i pruzili podrsku ljudima u upravi i to me iznenadilo iskreno i pored svih pritisaka sa strane niko ih od Zeljovaca nije prozvao i dobili su ponovo punu podrsku. Ne racunam karnaste legende, novinare. Oni su pokazali svoje ne(kvalitete) za ovih dvadeset godina. Jedinstvo i slozenost je veliku plus za svakog Zeljovca nakon svih ovih desavanja. Volim te Zeljo !

2. Hrasno je potvrdio odakle je i sta je jer nakon dogovora SD i nase uprave on je postao vatreni navijac i pristalica sa Grbavice Plavi :mrgreen: kakav preokret. Naravno dio kolaca je dobilo SD i kad je pinkica tu i Zeljo se voli :lol: takvih su dvadeset godina bili u dolini cupova cast izuzecima.

Istok se pravi :salut: samo jos da nas celava raketa odvede u evropu :guz:

Odlasci ocekivani. Husic i Bevab kriminalni, Pozder za platu koju ima los, Toskas bespotreban, a Halvadzic nista vrijedno pomena. Bravo Celo i sva politika dovodjenja igraca prepustena je njemu ako nite dnali :beba: :lol: :)

Za te dvije boje kuca srce moje !
Za zivot cijeli !

BILAKRV1950
Kontakt:

Post Postao/la BILAKRV1950 » 30 avg 2016, 16:18

Moze li kvesic bit pojacanje za hajduk ?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 avg 2016, 16:31

Kod nas kad treba dovesti kvalitetnog igraca nemamo para, a imamo para dovesti 7 **** igraca po 2 milje, 14 milja. Pa bolje dati dvojici kvalitetnih po 14 valjda. Ali mi smo navijaci, mi smo glupi. Treba to nama vodja navijaca objasniti i grupica navijaca i Dejo. :kafa:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 30 avg 2016, 17:37

risingforce je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:Raskidi saradnje sa 5 igrača, od toga 4 igrača koji su pokrivali lijevu stranu, tako da je sad propuh k'o na Romaniji. Ova dva beka nisu nikakva šteta, ali ti fali igrača na toj poziciji, osim Stanića (i to prinudno) ne vidim ko će to još igrati. Pozder igrom slučaja igrao lijevo krilo, Halvadžić također lijevo krilo, tu sad imamo samo Lazića. Nek' nam je Bog na pomoći.
Memija moze na obje strane, Stanic i Lazic..
Pred pocetak sezone poslali smo ponudu Slobodi za Mehidica koji igra po oba krila.. tad su odbili, ali Mehidic u zadnje vrijeme nije u planovima trenera tako da je zatrazio transfer..sad je pitanje jel to aktuelo jos uvijek
bez nekakvog kontriranja i provokacije, ali memija ne moze igrati lijevo, ni na jednoj poziciji. gledali smo ga, u vise navrata, i apsolutno se pokazalo da od njega, na tim pozicijama, nema nista.

u stvari, mozemo mi njega gurati lijevo, ali onda da se halalimo sa sporstkim napretkom i pozitivnim rezultatima.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 avg 2016, 17:50

Hrasno1921 je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la::lol:

Daj ba amazon ne zajebaji zivota ti :crazy:

@Aco nece dobiti neku veliku lovu kao Hervas i Zahirovic, mozda koju platu i to je to, jer su im takvi ugovori
Pa kako je Hervas dobio lovu ako je sam trazio da ide? Valjda mu je klub izasao u susret i pustio ga, a sad ispade da mu je jos trebao i platiti. Onda mu nisu trebali dati da ode, nek se ganja s kerovima.
Hervas je imao takav ugovor koji mu je sastavila njegova menadzerska agencija a ljudi iz kluba potpisali, ipak je to Spanac, za nas galaksija sto se tice zastite prava i samog poslovanja, covjek je naveo da mu ne odgovaraju uslovi treniranja i smjestaja a kasnije je u javnost izasla prica oko pasa lutalica, na kraju je ispalo da je klub odgovoran, te je na kraju ugovor raskinut na stetu kluba, naravno ovo sve nije moglo proci bez aminovanja ljudi u klubu koji su sve to dozvolili, ne mogu da vjerujem da su dozvolili jer se nisu znali poostaviti ili sastaviti ugovor, vise je to menadzerski lobi i uticaj kojeg su ocito ljudi u klubu prihvatili na prvu, iz ovog ili onog razloga.

Hervas eno ga sad igra u drugoj spanskoj ligi koja je za nasu desetak puta iznad kvalitete, renomea i svega ostalog, jos je standardan igrac, po meni je to sve bilo neka vrsta "ciscenja" papira ili neka fama oko love.
Opet konstruises i izmisljas.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 avg 2016, 19:03

Čuj Hervas standardan, na osnovu čega si izvukao taj zaključak?

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 avg 2016, 19:29

Rokoko87 je napisao/la:Čuj Hervas standardan, na osnovu čega si izvukao taj zaključak?
Pa odigro cojek 44 minute u prvom kolu.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 30 avg 2016, 19:50

Taj je proslost sto ga pominjete, cim je to spanac odma je ****.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 avg 2016, 19:59

Nasa buducnost je Slavko Petrovic.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 avg 2016, 20:00

Tako je.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 avg 2016, 22:03

Treba otjerat truhlu visnju Bekrica, levat frajer. :kafa:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 30 avg 2016, 22:08

ljudi mi smo otisli u klinac jbt...dejo nas je zavalio vise nego bilo ko :evil:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 30 gostiju.