A jednom kupio onaj mystery skin i dobijem spirit guard Udyra, tako da sam faktički za 5KM dobio 2 najskuplja skina u igri haha
League of Legends
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: League of Legends
Ja sam dobio Pulsefire Ezreala na rerollu 3 bezze skina 
A jednom kupio onaj mystery skin i dobijem spirit guard Udyra, tako da sam faktički za 5KM dobio 2 najskuplja skina u igri haha
Kad se sjetim sta sam ja tim debilima u bronzi pred kraj sezone 5 sa trindamirom sa jaranovog acc radiotheboss_RD07 je napisao/la:Koja je vjerovatnoca da u kutiji dobijem Ekka, jedini champion kojeg mi se trenutno svidja od ovih sto nemam. A nakon toga u kutiji dobijem Dragonslayer Pantheon, skin koji sam planirao kupiti parama jer mi je to main champ![]()
Koja sreca, mada sam to i zasluzio nakon sto sam kupio shard za 1700 i dobio ryze-a. Pa onda otvorio kutiju i dobio shard od teeme. Pa onda opet kupio shard za 1700IP i opet dobio teemuTad je bio full rage mode
Poceo opet igrati nakon nesto vise od dvije godine pauze, pokusavam igrat ranked (jos uvijek sam unranked) ali dzaba pizdim kad uvijek dobijem yebene debile u timu. Trenutno sam na 1-5. Al bar sam izbjegao bronze 5
Ma ne igraj ranked nikako, ne isplati se vjeruj mi jer im je mm sistem ko mosnje. Ja igram promo za g2 i dobijem u teamu unranked lika koji "zna" samo veigara na topu da igra, a u protivnickom teamu 4 primejda od kojih su dvije platine, gold4 i gold5, ovaj zadnji je bio silver cini mi se
Dynamic q je nesto sto je pokvarilo uzitak igranja, a nikad je lakse biti bustan. U mene prijatelj platina 5, drugi prijatelj koji je diamond4 usao na nekog silver smurfa i izbustao ga u plat 5, a proslu sezonu zavrsio sa 0 lp u silver5 npr
naprijed rejal
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma ne volim ni ja igrat ranked ali eto cisto da budem rankiran..
Popravio sam se 3-5 sam sad. Jos dvije pa cemo vidit gdje ce me bacit
Popravio sam se 3-5 sam sad. Jos dvije pa cemo vidit gdje ce me bacit
⭐
Eh kako sam maloprije game izgubio, smiješno je što mi se ovo više puta dogodilo.
Ja na topu s Yasuom rastavio Kayle, naša LB rastavila njihovu Akali, i naš bot rastavio njihov(mislim da je njihov Draven imao 2-16 u jednom trenutku
), jedino nam je jungler bio neki retard, a njihov dobar. Vodimo u killovima otprilike 45-18 i dođemo do njihovog nexusa, nexus skoro gotov i mi počnemo plesati ispred njih, 2-3 sekunde dok se oni respawnaju i mi krenemo završavati, odjednom Malphite ult, Graves ult, uleti Akali i vamo tamo, nexus ostane na možda 1-2 hita. Nakon toga izgubili tf, pa drugi tf i gg ez. 
Ja na topu s Yasuom rastavio Kayle, naša LB rastavila njihovu Akali, i naš bot rastavio njihov(mislim da je njihov Draven imao 2-16 u jednom trenutku
- theboss_RD07
- Kontakt:
zavrsio 3-7 i bacili me u Bronze V
u mene jaran sa 1-9 zavrsio u Bronze II
Danima govorio da mi je svejedno u koju cu diviziju samo da nije Bronze V i eto. Zakleo se zivotom da necu vise nijedan ranked game odigrat dok ne poprave ranked sistem.
Danima govorio da mi je svejedno u koju cu diviziju samo da nije Bronze V i eto. Zakleo se zivotom da necu vise nijedan ranked game odigrat dok ne poprave ranked sistem.
⭐
Ja sam bio 7:3 pa završio u bronzi II, tako da te ne čudi ništa.theboss_RD07 je napisao/la:zavrsio 3-7 i bacili me u Bronze V
Ranked je ****, svakakva bagra igra i ovo je sezona gdje sam najmanje ranked mečeva odigrao. Možda pred sami kraj zadam neki niz, ali vidjeću još.
Trnovit je put do zvijezdaUnitedWA je napisao/la:Ja sam bio 7:3 pa završio u bronzi II, tako da te ne čudi ništa.theboss_RD07 je napisao/la:zavrsio 3-7 i bacili me u Bronze V
Ranked je ****, svakakva bagra igra i ovo je sezona gdje sam najmanje ranked mečeva odigrao. Možda pred sami kraj zadam neki niz, ali vidjeću još.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Imao 3-5 i predobro odigro, ali sta mozes sa ekipom u kojoj heimerdinger igra supporta i adc ima 1/12
⭐
Jel Heimer i dalje OP u early gameu?theboss_RD07 je napisao/la:Imao 3-5 i predobro odigro, ali sta mozes sa ekipom u kojoj heimerdinger igra supporta i adc ima 1/12
Dok sam igrao, pickam ga i onda plačem od smijeha kad igram protiv malee championa
Znao sam na topu 10/0/0 praviti u prvih 15 minuta, ali je užasan mid game champion, a u late gameu uz nekog dobro tenka također može biti OP.
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 30 avg 2016, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- theboss_RD07
- Kontakt:
Tu i tamo. Skoro su ga nerfovali nesto ja mislim. Uglavnom nije bas toliko cest u gejmovima kao sto je nekad bioOtelo je napisao/la:Jel Heimer i dalje OP u early gameu?theboss_RD07 je napisao/la:Imao 3-5 i predobro odigro, ali sta mozes sa ekipom u kojoj heimerdinger igra supporta i adc ima 1/12
⭐
Bilo je i vrijeme, oni turreti su bili smrt za svakog 1v1 + combo E+Wtheboss_RD07 je napisao/la:Tu i tamo. Skoro su ga nerfovali nesto ja mislim. Uglavnom nije bas toliko cest u gejmovima kao sto je nekad bioOtelo je napisao/la:Jel Heimer i dalje OP u early gameu?theboss_RD07 je napisao/la:Imao 3-5 i predobro odigro, ali sta mozes sa ekipom u kojoj heimerdinger igra supporta i adc ima 1/12
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
That's the dream!theboss_RD07 je napisao/la:zavrsio 3-7 i bacili me u Bronze V
A Heimera nisam vidio mjesecima...
- theboss_RD07
- Kontakt:
Yebo majku odigro sam oko 50 partija u zadnja tri dana i dobio samo 1 key fragment. Treba mi jos 250 essence da otkljucam Dragonslayer Pantheona.
Onaj osjecaj kad u kutiji dobijes najjaci skin od svog main championa a ne mozes ga otkljucat da si ćaba

Onaj osjecaj kad u kutiji dobijes najjaci skin od svog main championa a ne mozes ga otkljucat da si ćaba
Nisam ni ja, osim u zadnjem ranked gejmu kad ga frajer uze da igra supportZed98 je napisao/la:That's the dream!theboss_RD07 je napisao/la:zavrsio 3-7 i bacili me u Bronze V![]()
A Heimera nisam vidio mjesecima...
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 31 avg 2016, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
⭐
Jel igrate profesionalno ovo ili malo vise? Ako da javite mi sr na pvt
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
fyi
Malz je i dalje broken.
Vi što kukate o low elu, znajte samo da se u životu ništa ne zaslužuje. Tamo ste gdje pripadate dok ne naučite igrat.
Malz je i dalje broken.
Vi što kukate o low elu, znajte samo da se u životu ništa ne zaslužuje. Tamo ste gdje pripadate dok ne naučite igrat.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- theboss_RD07
- Kontakt:
Indeed. :Kafa:AjsKjub je napisao/la:fyi
Malz je i dalje broken.
Gledajte to ovako. U low elu:
1. Ne ocekuj da ce neko da te kerija, kreiraj gamplay oko carry potentiala championa kojeg ti igras
2. U silveru i bronzi su svi u pet deka, svaki team ce generalno da ima feedera, razlika je u tome koliko neko ko zna da igra moze da napravi razliku(ako mislis da znas da igras)
3. Ne igraj samo za penjanje, igraj da se poboljsas, pogotovo u situacijama kada se sve cini beznadezno. Itd
Ova tri pravila sam ja pratio jedno 600+ gejmova u silveru i onda poceo sa pickam yia, buildo ga full ad (crit) i nakon 30 ranked gejmova uletio u g3
Suma sumarum: zayebi pravila, igraj hyper kerija kojeg znas i s kojim mozes da napravis razliku
naprijed rejal
- theboss_RD07
- Kontakt:
Digneš mu health sa 5% na 80% samo da preživi i on umjesto da čeka da mu se vrati mana ili da ide na recall napada opet. I nakon toga ga ubiju i piše: "Wtf Soroka. No heal? Worst supp ever".theboss_RD07 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.