On je rođen ovakavnokee95 je napisao/la:Nisam nikada gledao Tomica, jel on inace u mecevima ima ovako nekakvu nezainteresiranu facu ili? Svaka cast Damiru odlican danas
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ma da, najavili smo to, mada opet nije lako sve to sprovesti u djelo, treba mentalno ostati čvrst i ne odstupati od plana igre, a nije odstupio sekunde, imao ga je i prošle godine, ove je nadogradio i retern i kada Tomik nema nadmoć u servisu i reternu ne može apsolutno ništa...rekoh ti da nema šanse da pukne na GSu...još Murijeu govori:`Ne pravim ti scenu samo zbog ove publike ovdje hahah`bodi123 je napisao/la:Nema tu puno filozofiranja, ogromna je razlika u matchupu u korist Damira, nesto slicno kao Rafa-Roger. Damir kad bi birao igraca ciji mu stil najvise lezi mislim da bi odabrao ovaj Tomicev. Nedovoljno snazni udarci da bi ga nadjacao sa osnovne i uveo u probleme, a sa druge strane i nedovoljno strpljiv i nekvalitetan za nadigravanja, apsolutno sve odgovara Damiru. Njegovo je da samo igra svoju klasicnu defanzivnu igru sa mnogo varijacija i rezultat ce sam doci.shminka je napisao/la:Taktički jedan od najzrelijih mečeva u karijeri, samo da završi ovo kako treba
Odličan servis gem, idemo sad pritisak za kraj
Moze li stream molim vas bar ovo do kraja da gledam
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Goalgetter
- Kontakt:
http://live.shwidget.com/static/freepla ... 05190.htmlMerhaba je napisao/la:Moze li stream molim vas bar ovo do kraja da gledam
Nađi sa desne strane mečMerhaba je napisao/la:Moze li stream molim vas bar ovo do kraja da gledam
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovi na Espn-u ga zovu Zumur :mrgreen
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
On je jedan iz mase takvih.nokee95 je napisao/la:Nisam nikada gledao Tomica, jel on inace u mecevima ima ovako nekakvu nezainteresiranu facu ili? Svaka cast Damiru odlican danas
-
oldtown1990
- Kontakt:
e jbg
Završavaj ovo moj Damire, uništi ovu pitchku, kad se samo sjetim one arogancije na USO prošle godine,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nevjerovatna 2 poena za Tomica, prvo mreža, pa ona linija 
Nema ni srece u pm
Pa dok ja počnem pratit on se pogubi..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pa ovo je nemoguce zavrsiti u tri seta, tomik je toliko dobar igrac da je nemoguce ! Damir je maratonac za njega i prije ili kasnije uzet ce mec !
Max Allegri
2 puta na BP mreža, sad mreža, šteta, morao ga je završiti na 4-3, olako propuštena prilika
Ide break sad Džumija.
i još jednom mreža hahah
AAAAAAAAA
Pošao je mlatarati glavom nakon ovih par sretnih poena Tomića, valjda sad ne pukne ko kokica 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nevjerovatno, gdje li je on na mrve ugazio
Idi na pauzu u WC Damire moj, umi se malo i saberi se, ne smije ovo prokockati, jednostavno ne smije
Idi na pauzu u WC Damire moj, umi se malo i saberi se, ne smije ovo prokockati, jednostavno ne smije
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.