BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Kako mi na qrac ide ovaj usljo Hewitt sa ovim cmon
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Portali imaju tekst koji c/p, samo u naslovu mijenjaju od koga je Džumhur izgubio. Kloc.
Gasi mjesalicu motaj kablove, fin match fixing da se bace levatu prva 2 seta pa onda okrece, kao i juce sa Isnerom. Pod normalnim okolnostima 3:0 ali placeno Tomicu da odradi posao. Kakav Damir, ja se frapiro kad sam vidio da je uzeo prva 2 seta, a nije da nisam znao da ce ostatak meca ispusiti. Stari levat bez karaktera. 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ima li brejkova Effenberg, uhvatil se koji na kladi hahahahahah
te zivot, opet ce se goffin desiti
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Evo i effe i stimanja:-)
Evo nam i brata zvani servis bot. Pa da te pitam Effe lave, slabo nesto ovaj Tomic servira za jednog servis bota? Malo li mu je Damir napravio brejkova. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Evo tabletice

Vidim bilo je uzbudljivo, nakucali ste ihhihi stranicashminka je napisao/la:Ko je to došao, ko je to došaoboss991 je napisao/la:Ooo... pa gdje ste momci i djevojke, ako ih ima?![]()
Damir je skinuo šorc, a brzo će i gaće![]()
![]()
![]()
![]()

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Ponovo previše oscilira u setu kada treba završit posao, nikako da savlada tu prepreku mada je i ovaj pogađao svašta. Nadam se da će ipak dobit na kraju, samo smireno.
Let's go Dami, let's go!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
ma stize ga i umor sigurno, tesko ce ovo ici
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Damir izgleda po vec ustaljenoj proceduri ccc
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
'Bem ti tenis... Uzme lik lagano dva seta i ja krenem gledat' i izgubi 3 set i izgleda da ce sad' izgubit' mec... Izgleda da je bolje da ja na gledam, dzabe se svaki put nerviram...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nije ovo ustaljena procedura jer bi vec puko' skroz..ovdje jos igra i vjeruje...hajmo i mi vjerovati:-)delinjo je napisao/la:Damir izgleda po vec ustaljenoj proceduri ccc
Samo pravi će shvatiti.delinjo je napisao/la:Damir izgleda po vec ustaljenoj proceduri ccc

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Uzima Damke 

-
- Kontakt:
tako jeeeeeeeeee
Hajde sad za Efenberga i bosa, hajdeeeeeeeeeee
Ima ima brejkova, ufati se jasta, samo bolje juce bi nego danas, ali sad kad ga Tomik okrene bice para ko pljeve, jer moralo se igrati protiv levata kad je poveo 2:0, poklon kvote po 4 na Tomika!shminka je napisao/la:Ima li brejkova Effenberg, uhvatil se koji na kladi hahahahahah

Al hajd dobro je bar se majmun danas ponasa ljudski, ne divlja i ne raspravlja se sa sudijama, sa sobom, sa publikom i sa Bogom!

Haj zivio pajdo!
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.