Che iskuliraj ako mu je stalo do mosnji boze moj njegov problemCheGuevara je napisao/la:Reko ja..ocito ti nisi regularan..nije frka ljudino..itako nemam volje da se dopisujem o tebi ili s'tobom! haj zivio!Diavolo je napisao/la:Imam dva hemoroida, prepoznajte se...
Rekao sam jedno, zasvrbi me mosnja za vase misljenje, samo se kanite mog nicka u skoro svakom vasem postu, i to ce biti sasvim dovoljno
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sejad Salihovic
slažem sebatva tz je napisao/la:pa ovo je stvarno zalosno kad procitas neke komentare,kritikuju salihovica ,kritikuju husejinovica...pa ovi ljudi ili nemaju pojma o fudbalu ili su neki uljezi koji namjerno provociraju...hallo ba pa momci igraju u bundes ligi ,nije to mala stvar ...sejo ,saide vedo i ostali ,,samo vi picite naprijed i ne osvrcite se na zle duse...pozz
- robijas_tesanj
- Kontakt:
tako jeerobijas_tesanj je napisao/la:pa koji vam je qrac pa se svadjate izmedju sebe, pa dajte , taman da igraju ko p.i.c.k.e. nashi su jbg , treba da ih podrziimo kakvi god da su, vedo, sejo , edo, miske, samo gazite sve pred sobom![]()
![]()
![]()
- robijas_tesanj
- Kontakt:
Sejo je stvarno igracina.
Hoffenheimu nedostaje Vedo, Sejo super lopte nabacuje a ovi likovi ne zavrse.
Ovaj Demba je ok al ovaj Sogovno je los skroz
- Principatus
- Kontakt:
Inace cudna igra, vise se lezi na zemlji nego da se stoji.
Evo u zadnjim minutama jos im Salihovic zamalo ne dade golcinu, posla golmana u mrezu.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
http://www.sportbild.de/sportbild/gener ... 00000.html
- juzni vjetar!
- Kontakt:
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
a tekma se tek sutra igra protiv stuttgarter kickersa. stavarno ste nepismeni novinari na sportsport.ba
Tuta Petrov
ako i je tako, mjesas nepismenost i neinformiranostMaestro je napisao/la:ljudi kako sve nasi novinari mogu biti tako nepismeni....pise u onom artiklu da se sejo povrjedijo na prijatelsjskoj proti stuttgarter kickersa.![]()
a tekma se tek sutra igra protiv stuttgarter kickersa. stavarno ste nepismeni novinari na sportsport.ba
ma i jedno i drugo su. al pogotovo to drugo. vamo ljude sa lazima informisu i prodavaju se kao najcitanji portal na dunljaku.denimb je napisao/la:ako i je tako, mjesas nepismenost i neinformiranostMaestro je napisao/la:ljudi kako sve nasi novinari mogu biti tako nepismeni....pise u onom artiklu da se sejo povrjedijo na prijatelsjskoj proti stuttgarter kickersa.![]()
a jedino sto rade, to je za ilju i co.
ko fol narod se nece moc snaci u belgiji trebaju im eto info od najcitanijeg portala na dunljaku.
Tuta Petrov
kako je onda odigrao citavu utakmicu ako se povrijedio uoci utakmice
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adrenaline323, al87, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, aqarius, ArtemisFowl, Atlanta, BarbareZeljin, BelajBoy, Beli98, bh22, Blueforce21, boki86, Bordo10, Brazzzoo123, CAGarfia, DanijelTZ, darker10, Edincapitano, EdinTz, Elddar, ErosViverosViv, feniksptica, Fudo, GG3, Goalgetter, Godfather, GrbavicaHrammm, greenwood, Helsinki, HZbec, inzomni, izdzezveubrazil, jasmin10, JimmyPage, KockarVicin007, komax, kouadio, Laudrup, LenyYoro15, Majstorinho, MaroonBjelave, Mocvara1991, Nakata, Napapijri, NazorUso, nerkolfc, newton_heath_lyr, Pensioner26, pinki, Rauber33, rossonero85, s4mke, Sarun, Scholl, seha77, Shevko, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, Sveti, totasef1, Trifunov, trunks1946, ugursuz, Venom, Wolffire, Xaniesta, Zeko87, ZmajOdBosne33 i 469 gostiju.