BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Sljedecih 48 hboss991 je napisao/la:Vidim bilo je uzbudljivo, nakucali ste ihhihi stranicashminka je napisao/la:Ko je to došao, ko je to došaoboss991 je napisao/la:Ooo... pa gdje ste momci i djevojke, ako ih ima?![]()
Damir je skinuo šorc, a brzo će i gaće![]()
![]()
![]()
![]()

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
YEBENI DAMIR!

Daj nam sad Dodiga jer je slican Tomicu igracki, da i njega isprskamo pa idemo na jos jednog laznog australca Kyrgiosa

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pade Tomik .Svaki put kad Damir ima prednost neki me strah me obuzme I evo napokon dobi .Tenis je skoro vise psihicka igra nego fizicka.Mnogi imaju fizikalije al nista od njih nema a nas Damir nako opicen nije ni lose .
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 31 avg 2016, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sampion sampionski haha..
Svaka cast za ovo veceras...mozda i najveca pobjeda u karijeri uz ono protiv povrijedjenog nadala..
Uh, bilo je kriticno al za promjenu da jednom i sretni zaspimo..
Effenberg ce na ulici starost docekati, kockajuci se na damirove meceve a onaj strucnjak bmw u ludnici, definitivno.
Sta ce sa nama ostalim biti, vrijeme ce pokazati.
Znam samo da je shminka zasluzio barem 1% damirove ukupne zarade:-)
Svaka cast za ovo veceras...mozda i najveca pobjeda u karijeri uz ono protiv povrijedjenog nadala..
Uh, bilo je kriticno al za promjenu da jednom i sretni zaspimo..
Effenberg ce na ulici starost docekati, kockajuci se na damirove meceve a onaj strucnjak bmw u ludnici, definitivno.
Sta ce sa nama ostalim biti, vrijeme ce pokazati.
Znam samo da je shminka zasluzio barem 1% damirove ukupne zarade:-)
SPAVAŠLI MIRNO KIRIJOSE?
Molio sam Boga da ovaj set ne ode u TB, a na kraju je ispalo odlicno. Damir nevjerovatan u TB, pokazao sve sto moze ponuditi, kao i generalno u ovom mecu. Svaka cast momcino!!!
Ma jokbodi123 je napisao/la:Daj nam sad Dodiga jer je slican Tomicu igracki, da i njega isprskamo pa idemo na jos jednog laznog australca Kyrgiosa![]()
Neopisivo mi je drago, pogotovo sto je vecinu ovakvih meceva gubio, protiv ovih iz top 30 mozda i sve. Zamisljao sam sebe u takvim situacijama, tesko je covjeku psihicki to prihvatiti, pogotovo kada ti se ponavlja u gotovo svakom mecu. Imas pobjedu, budes odlican, ali na kraju izgubis.
Svaka ti cast majstore, istinski mi je drago, najvise iz gore navedenih razloga. Kakav mec, takticki prije svega, koje stizanje, miksanje igre, kakva psihicka stabilnost, kakvo vracanje sa 0 40 u najbitnijim momentima...

Svaka ti cast majstore, istinski mi je drago, najvise iz gore navedenih razloga. Kakav mec, takticki prije svega, koje stizanje, miksanje igre, kakva psihicka stabilnost, kakvo vracanje sa 0 40 u najbitnijim momentima...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Spavaš li mi mirno Kirgiose Nik.remA1 je napisao/la:SPAVAŠLI MIRNO KIRIJOSE?
Ma tooo. Odlična igra, na kraju je pao fizički ali sreća pa ima dan pauze. Definitvno može do 3. kola, traka čini čuda.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- zeljoooooooooo
Polako, prvo kockastog srediti!remA1 je napisao/la:SPAVAŠLI MIRNO KIRIJOSE?
Ma kakav Dodig druze. Potpuno van forme i ritma, covjek je od posljednjih 11 meceva izgubio 9, ispasce on jos veceras od Ilije.remA1 je napisao/la:Ma jokbodi123 je napisao/la:Daj nam sad Dodiga jer je slican Tomicu igracki, da i njega isprskamo pa idemo na jos jednog laznog australca Kyrgiosa![]()
Dodig ima igru za razliku od ovog kloca
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne znam, nekako bih više volio Marchenka. Ni on nije baš u zavidnoj formi. Nekako imam predosjećaj da Dodig ne bi ležao Damiru..bodi123 je napisao/la:Ma kakav Dodig druze. Potpuno van forme i ritma, ispasce on jos veceras od Ilije.remA1 je napisao/la:Ma jokbodi123 je napisao/la:Daj nam sad Dodiga jer je slican Tomicu igracki, da i njega isprskamo pa idemo na jos jednog laznog australca Kyrgiosa![]()
Dodig ima igru za razliku od ovog kloca
Ma nisam ja pajdo ni na kakvim aparatima, cuda se desavaju i tome svjedocimo vazda, ali nisam konto kolika je dijabola ovaj Tomic, sad znam, al Damir ko Damir, proce velikog favorita pa onda ispast od levata. Deja vu, meni je pojeo sve zivce, ja ga otsad bez uzbudjenja i ocekivanja pratim pa sta mu bog da. A najpotrebnije bi bilo da mu Bog da bar malo pameti.shminka je napisao/la:u inat dušmanima![]()
![]()
![]()
boss i efenberg na aparatima![]()
![]()
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Jel ovo novi ranking karijere?
Evo daju mi infuziju,
ima li neko A+ krvarim opasno??? kuknjava
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Effenberg je napisao/la:Gasi mjesalicu motaj kablove, fin match fixing da se bace levatu prva 2 seta pa onda okrece, kao i juce sa Isnerom. Pod normalnim okolnostima 3:0 ali placeno Tomicu da odradi posao. Kakav Damir, ja se frapiro kad sam vidio da je uzeo prva 2 seta, a nije da nisam znao da ce ostatak meca ispusiti. Stari levat bez karaktera.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Sa ovom pobjedom nazaduje 2 mjestaflash84 je napisao/la:Jel ovo novi ranking karijere?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.