FC Bayern München - Arhiva postova
Re: FC Bayern München
Za mene vrlo dobro odrađen transfer rok. Ne odličan, ali ne tako daleko od toga. Riješili smo se otpadaka i betonskih cipela koje su nas vukle dole i sprečavale da dođemo do zraka idućih godina, kad to bude potrebnije. Klasa štoper, koji treba za LP i mega telent za budućnost (a koji i sad može igrati). Jedini minus je bekap napadač, tj. nemamo drugu već imamo treću opciju na toj poziciji. Opet, kad se vrate krila onda će vjerovatno Muller tamo igrati, a on može zaklopiti tu drugu opciju.
Prešao u Werder bez dodirnih tačaka sa nama.proFCB je napisao/la:Šta bi sa ovog Gnabry-a? Jel nama došao, ili?
-
schickeria
- Kontakt:
Bayernova politika je uvijek bila bolje nitko nego bilo tko,po tko zna koji put pisem da nije lako naci top igraca koji ce biti zamjena za male novce
Barca je dovela alcacera za 30m,bayern ne radi na taj nacin
Barca je dovela alcacera za 30m,bayern ne radi na taj nacin
Došlo je takvo vrijeme da igrača koji će prvenstveno sjediti na klupi moraš platiti 30 mil, ovo tržište je otišlo u tri lijepe.Mi smo doveli Sanchesa koji je ogroman talenat što je pokazao i na Euru za 35 mil i mislim da smo dobro prošli kad vidim cjene nekih prosječnih igrača poput Xhaka 45 mil,Brahimi 40 mil,Stones 55 mil,itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
BREAKING: #FCBayern pay the transfer fee of Serge Gnabry; so there is an option to sign him in 2017. [Kicker]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ocigledno da nam je neko stao na put sa ovim transferom, Bayern ga je vjerovatno zelio dovesti, no neko se trudi da nam pomrsi racune..
Stern des Südens
Reschke i Bayern rade na transferu Brandta (ne za ovu godinu, već za narednu vjerovatno) kojem ugovor ističe 2019. Velika želja Bayerna je Brandt.
- anelbavarac
- Kontakt:
Sace to švercer zavrsit'. 
- Bayern@heart
- Kontakt:
Rumeni daj ti novi ugovor LEWI do 2025. i mirna Bavarska
Gnarby prešao u Bremen ali sljedeće sezone imamo pravo na njega za smiješnih 5 ili 6 miliona eura.
Gnabry da je došao svakako bi odmah otišao na posudbu negdje tako da dođe na isto...
Brandt je prvi transfer Bayerna sljedeće ljeto, u to sam siguran 100%.
Brandt je prvi transfer Bayerna sljedeće ljeto, u to sam siguran 100%.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Izgleda da je Bayern dao Werderu novac za Gnabrya, a onda ga mi mozemo kupiti....
Stern des Südens
Kakve mlade igrače imamo
Najorganiziraniji klub u Evropi, ljudi rade sve perfektno, nema više promašaja kao prije desetak godina.
Koja razlika između Kurt-a i Brandt-a, jedan u nas odmah došao, drugi to nije htio radi razvoja. Prvi sada igra četvrtu ligu za drugi tim Herthe, ovaj drugi igra Ligu prvaka.
Gaudino počeo opet igrati u St.Gallen-u nakon povrede. Igra sada na poziciji zadnjeg veznog, želim mu sve najbolje, mali ima dobar potencijal.
Najorganiziraniji klub u Evropi, ljudi rade sve perfektno, nema više promašaja kao prije desetak godina.
Koja razlika između Kurt-a i Brandt-a, jedan u nas odmah došao, drugi to nije htio radi razvoja. Prvi sada igra četvrtu ligu za drugi tim Herthe, ovaj drugi igra Ligu prvaka.
Gaudino počeo opet igrati u St.Gallen-u nakon povrede. Igra sada na poziciji zadnjeg veznog, želim mu sve najbolje, mali ima dobar potencijal.
Werder to negira a sto jest jest situacija je cudna, preci iz Arsenala u Werder a pri tome Arsenal ke bio otvoren za razgovor o novom ugovoru i to nakon odlicne Olimpijade, plus sumnjam da Werder ima tolko love da daje odnosno da im je to prioritet za taj transfer i platu.proFCB je napisao/la:Izgleda da je Bayern dao Werderu novac za Gnabrya, a onda ga mi mozemo kupiti....
- anelbavarac
- Kontakt:
Gotovo je, igrac je Werdera.phily je napisao/la:Gnabry ?? je li to gotovo ili je i to spekulacija

Ponovio je Baumann maloprije da je Gnarby kupljen od strane Werdera. Nigdje se ne spominje s njegove strane ta opcija oko prelaska u Bayern za sljedeću sezonu.
Bezveze ste zapeli za tog Gnabrya ionako lik igra na prepopunjenim pozicijama, džaba bi stagniro kod nas, ne bi bio ni druga, već treća opcija.
-
Nerminovic
- Kontakt:
jao' sage o Gnabrya pa momak da je presao u Bayern bilo bi smijesno, u Arsenal ni blizu minutaze kud onda u Bayern da se snadje 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Bayern@heart
- Kontakt:
Vidal strijelac u porazu Čilea od Paragvaja. Dobra forma Kinga se nastavlja 
drugi King ponovo trči

drugi King ponovo trči