DobarKlopp je napisao/la:Joj ne mogu vise ovo trpiti, izvinjavam se al moram ovom odgovoriti. Petlja se tamo gdje je tanak, pa cu mu ja objasniti.Chologol je napisao/la:Jerome Boateng, Serdar Tasci, Dennis Aogo, Sami Khedira, Piotr Trochowski, Marko Marin, Mesut Ozil, Lukas Podolski, Miroslav Klose, Cacau
Kao sto jednom rece Genghis, Njemacki mentalitet
Ojjj koji idiot jbt (izvini), svi oni vuku BOSANSKE KORJENE zive na BOSANSKOM PROSTORU STOLJECIMA za razliku od Ezila ili Podolskog koji su se doselili u Njemacku prije 20 godina.FC BAYERN je napisao/la: Kad kod nas igraju u reprezentaciji tri naroda, sto onda nebi moglo u ostalim reprezentacijama?
Uostalom ako ti zelis od reprezentacija pravit klubove, pici u Nyon, reci Platiniju, mozda i prihvati.
Hajmo redom:
Jerome Boateng rođen u Njemackoj, znaci nije doselio, i majka mu iz Njemacke, otac iz Gane
Serdar Tasci, rođen u Njemackoj, otac iz Turske majka iz Njemacke, nije doselio
Dennis Aogo, rođen u Njemackoj, otac iz Nigerije, majka iz Njemacke, nije doselio
Sami Khedira, rođen u Njemackoj, otac iz Tunisa, majka iz Njemacke, nije doselio
Ozil rođen u Njemackoj, on je vec treca generacija u Njemackoj, ja mislim da ni ne zna turski, mozda je 2-3 puta bio u Turskoj
Jedino su Cacauu i Marinu dali drzavljanstvo, i oni nemaju korijene iz Njemacke niti su rođeni u Njemackoj. Pricati da su ovi momci stranci moze samo ogranicen covjek. Valjda imaju pola njemackih gena, nije valjda da pokupe samo gene od oceva
Evo sad pogledah na RTL-u sastave, igraće Torres u špicu kod Španije, a za Elf će umjesto Mullera ipak igrati još jedan 'stranac' Trochowski.