Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DeeWa
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la DeeWa » 30 avg 2016, 20:58

Pa sportsport.ba je objavio. Nije jos jer treba prvo papirologiju da promijeni, zato i rekoh "bice novi" a ne vec je pozvan.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 30 avg 2016, 22:04

Medikament je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:Adis Nurkovic ce biti novi golman reprezentacije Kosova.
Ovo bi moglo biti interesantno s obzirom da on nema nikakve veze sa kosovom to znaci da otprilike ce oni teoretski moci dovesti bilo koga iz ex yu drzava ko bude zelio igrati a nema mjesta u svojoj repki kao recimo mali alen halilovic (teoretski receno) ili bilo koji drugi talenat i/ili nas povremeni reprezentativac ili neciji drugi sto bi ih moglo dosta ojacati.
Odakle to? Nije na spisku?

A niko nikakvog kvaliteta nece igrat za Kosovo. Nece ni Albanci kvalitetni a ne ko drugi.
Malo sutra nece.... dva najveca albanska/kosovska talenta (ako se izuzme hysay iz napolia) rashica i celina se odlucili za kosovo... s tim sto je rashica igrao za albaniju, a celina se nikad nije htio odazvati albancima.... zeneli iz herenvena odbio takodjer albaniju kao i svedsku.... polako ali sigurno okupljaju jaku reprezentaciju....
U oktobru se ocekuju i januzaj i Hetemaj....

A to za Nurkovica je ili ubleha novinara ili momak ima neke veze sa Kosovom... kao npr i Mirza Ahmetbasic bivsi kosarkas KK Bosne koji ce predstavljati kosovo sad u kvalifikacijama za ep....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 30 avg 2016, 22:28

Peace je napisao/la:
Medikament je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:Adis Nurkovic ce biti novi golman reprezentacije Kosova.
Ovo bi moglo biti interesantno s obzirom da on nema nikakve veze sa kosovom to znaci da otprilike ce oni teoretski moci dovesti bilo koga iz ex yu drzava ko bude zelio igrati a nema mjesta u svojoj repki kao recimo mali alen halilovic (teoretski receno) ili bilo koji drugi talenat i/ili nas povremeni reprezentativac ili neciji drugi sto bi ih moglo dosta ojacati.
Odakle to? Nije na spisku?

A niko nikakvog kvaliteta nece igrat za Kosovo. Nece ni Albanci kvalitetni a ne ko drugi.
Malo sutra nece.... dva najveca albanska/kosovska talenta (ako se izuzme hysay iz napolia) rashica i celina se odlucili za kosovo... s tim sto je rashica igrao za albaniju, a celina se nikad nije htio odazvati albancima.... zeneli iz herenvena odbio takodjer albaniju kao i svedsku.... polako ali sigurno okupljaju jaku reprezentaciju....
U oktobru se ocekuju i januzaj i Hetemaj....
Shaqiri, Xhaka, Behrami i svi ostali dokazani igraci nece igrat. A to sto ce Celina koji je jedva igrao seniorski nogomet i vec ima vrlo sumnjiv karakter (moronske izjave o Norveskoj i vec pijan vozio i izgubio vozacku na primjer), ne znaci mnogo. Po ovoj trenutnoj ekipi su vrlo, vrlo slabi. Govorim o tome da su se pricale floskule da ce igrat Shaqiri, Xhaka, ovaj onaj. A vidimo sta se zapravo desava.

Albanci su kao i svi ostali balkanci veliki na rijecima sto se tice patriotizma u sportu, a kada zapne odu gdje im se vise isplati.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 30 avg 2016, 22:54

Ti svakako i nece igrati sad... mozda nekad u buducnosti ali trenutno ne... to se valjda znalo....
Ali sam pisao iz perspektive albanije i necega sto ce kosovo biti.... ja se sekunde necu iznenaditi da za jedno 4-5 godina kosovo bude bolje od albanije.... evo polako im uzimaju mlade igrace.... nisu uzeli samo rashicu kao veliku perspektivu... uzeli su im ismailia iz mlade reprezentacije i koji je bio najbolji igrac te selekcije.... uzeli su im i rahmania novog igraca dinama (21 god).... polako ali sigurno ih uzimaju i vracaju pod svoje.... a ono sto je sigurno da vise se nijedan mladi talenat porijeklom sa kosova nece odazvati albancima.... eto uzeli su i u17 reprezentativca albanije malog kabashia ili nesto sl iz barcelone pod svoje.... imaju oni jako dozu patriotizma.... puno jacu nego mi ako cemo biti iskreni.... njihovi ljudi, evo iz perspektive svedske, kosovo dozivljavaju kao svoju drzavu... nikakva svedska, a vjeruj mi nasi bosanci u 90% slucajeva kazu, mi svedjani ili mi iz svedske.... ebo te dan, povraca mi se kad to cujem.... u tom je kvaka....
Oni ce vremenom biti sve jači i jaci jer ce sva mladez porijeklom sa kosova igrati za njih.... tako da nece vise biti shaqiri xhaka i ostalih jer vokriu nijedan mladi kosovar nece promaci.... evo pocetak je i npr talentovani zeneli iz herenvena.... dobio poziv sad za pripreme i albanije i svedske.... a oba poziva odheba i prista igrati za kosovo...

Uglavnom ovo je oftopic za ovu temu ali hele nejse....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 30 avg 2016, 23:12

Kosovari mogu uzeti bilo kojeg igraca koji je rodjen u Jugoslaviji do 1991 godine, igrace iz Crne Gore koji su rodjeni do 2006 godine i igrace iz Srbije rodjene do 2008 godine.

DoctorWho
Kontakt:

Post Postao/la DoctorWho » 31 avg 2016, 10:04

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Kosovari mogu uzeti bilo kojeg igraca koji je rodjen u Jugoslaviji do 1991 godine, igrace iz Crne Gore koji su rodjeni do 2006 godine i igrace iz Srbije rodjene do 2008 godine.
Anel Hadzic :pray:
:mrgreen:
My name, my real name, that's not the point. The name i chose is the Doctor.

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 31 avg 2016, 10:39

nurković može na osnovu žene šiptarke igrat za Kosovo
Opstanak moramo izboriti

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 avg 2016, 14:06

edinedin1 je napisao/la:nurković može na osnovu žene šiptarke igrat za Kosovo
Nije tacno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 31 avg 2016, 14:50

edinedin1 je napisao/la:nurković može na osnovu žene šiptarke igrat za Kosovo
Ne vrijedi ozenit siptarku, pa taman za Brazil mogao zaigrat. :tralala:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 sep 2016, 04:36

DoctorWho je napisao/la:
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Kosovari mogu uzeti bilo kojeg igraca koji je rodjen u Jugoslaviji do 1991 godine, igrace iz Crne Gore koji su rodjeni do 2006 godine i igrace iz Srbije rodjene do 2008 godine.
Anel Hadzic :pray:
:mrgreen:
Hadzica uzeti, dobiju Vranjesa gratis :njanjanja:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2016, 07:34

Nerminovic je napisao/la:Hadzica uzeti, dobiju Vranjesa gratis :njanjanja:
Ma kakvi, tamo on ne bi preživio onu tetovažu, ovi ne praštaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 sep 2016, 01:27

Znam da je karakterno vrlo upitna osoba I da vjerovatno nikad nece biti nas ali Tankovic je strasan talenat. Gledao sam danas utakmicu Hrvatska Svedska U21 I bio je jako dobar.
Steta, nikad necu shvatiti kakav covjek moras biti da potjeces iz tako posebnog mjesta u nasim srcima a igras za Svedsku. Nevjerovatno!

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 02 sep 2016, 01:35

dubrovnik je napisao/la:Znam da je karakterno vrlo upitna osoba I da vjerovatno nikad nece biti nas ali Tankovic je strasan talenat. Gledao sam danas utakmicu Hrvatska Svedska U21 I bio je jako dobar.
Steta, nikad necu shvatiti kakav covjek moras biti da potjeces iz tako posebnog mjesta u nasim srcima a igras za Svedsku. Nevjerovatno!
Tanković je karakterno seljačina, kao i stari mu. Nažalost.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 02 sep 2016, 01:39

Medikament je napisao/la: Shaqiri, Xhaka, Behrami i svi ostali dokazani igraci nece igrat. A to sto ce Celina koji je jedva igrao seniorski nogomet i vec ima vrlo sumnjiv karakter (moronske izjave o Norveskoj i vec pijan vozio i izgubio vozacku na primjer), ne znaci mnogo. Po ovoj trenutnoj ekipi su vrlo, vrlo slabi. Govorim o tome da su se pricale floskule da ce igrat Shaqiri, Xhaka, ovaj onaj. A vidimo sta se zapravo desava.

Albanci su kao i svi ostali balkanci veliki na rijecima sto se tice patriotizma u sportu, a kada zapne odu gdje im se vise isplati.
Shaqiri i Xhaka su bili spremni igrati za Kosovo(pogotovo Shaqiri) ali nece nikad zaigrat jer je Uefa odjednom zabranila igracima koji su nastupili na ovom EP,da ne mogu otici igrat za drugu repku(u ovom slucaju Kosovo).To je i Xhaka izjavio za medije da nece igrat za Kosovo jer mu Uefa to ne dozvoljava.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 07 sep 2016, 17:54

Karačić nakon interesovanja Hrvatske: Branit ću za BIH

"Tačno je da je bilo kontakta, ali samo odbio takvu mogućnost. Rođen sam ovdje i branit ću za BiH. To je sve što mogu reći", jasan je bio Karačić.
:bih:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 07 sep 2016, 18:13

BoixosNois1899 je napisao/la:

"Tačno je da je bilo kontakta, ali samo odbio takvu mogućnost. Rođen sam ovdje i branit ću za BiH. To je sve što mogu reći", jasan je bio Karačić.
Odlicno izreziran slucaj da bi se sto prije progurao na mjesto prvog golmana U21 a u dogledno vrijeme i seniorske ekipe
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 sep 2016, 00:57

Svaki put kad vidim ovu temu uvijek mi Halilovic padne na pamet, posebno sada jer ocigledno u svadji sa njihovim savezom. Kako bi nam samo dobro dosao na desnoj strani... :plac: Yebajiga sad :roll:

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 08 sep 2016, 01:04

JohnCleese je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:

Odlicno izreziran slucaj da bi se sto prije progurao na mjesto prvog golmana U21 a u dogledno vrijeme i seniorske ekipe
Nema šta režirati kad je bolji od onog pokušaja golmana koji brani ispred njega u U21 reprezentaciji.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 sep 2016, 04:57

Slab mu menadžer, nije dao dovoljno da igra u prvih jedanaest.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 08 sep 2016, 08:37

JohnCleese je napisao/la:Odlicno izreziran slucaj da bi se sto prije progurao na mjesto prvog golmana U21 a u dogledno vrijeme i seniorske ekipe
Ukoliko se pokaze kvalitetnijim od Begovica - bujrum "medju stative" A tima. ;)
Ti si ionako jedan od onih koji standardno kritikuje Begovica (uglavnom zasluzeno) tako da ukoliko se Goran pokaze boljim, zasto da ne dobije sansu kao prvi golman reprezentacije? Nazalost, do mjesta u reprezentaciji se nerijetko dolazi "prljavom" kampanjom. U U21 ce on ionako biti prvi golman jer su Piricu vec 22 godine.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hansbosna, Normus90 i 12 gostiju.