Parkiraj u KaknjuGefufna je napisao/la:Ima li Zenicana ovdje?
Gdje ima najblizi stadionu i najsigurniji parking ako bi se islo na utakmicu sad u utorak?
I da se u povratku lahko izvuci iz guzve.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Parkiraj u KaknjuGefufna je napisao/la:Ima li Zenicana ovdje?
Gdje ima najblizi stadionu i najsigurniji parking ako bi se islo na utakmicu sad u utorak?
armin dju je napisao/la:Parkiraj u KaknjuGefufna je napisao/la:Ima li Zenicana ovdje?
Cijenim iskren odgovor, zato sam i trazio isti od rodjenog Zenicanina. Znam ja gdje ima parking, ali ne znam ima li gdje da je i siguran.armin dju je napisao/la:Parkiraj u KaknjuGefufna je napisao/la:Ima li Zenicana ovdje?
Eh sad zavisi od vremena kada ces doći. Možda je najbolje kod shoopinga ili još bolje na shooping. U vrh glave 500 metara od stadiona. Ako dođeš ranije možeš pokušati kod zapadne tribine ali iza zgrada i silnih kafića. Drugo da je sigurno, a blizu ne bih ti znao preporučiti ni ja.Gefufna je napisao/la:Ima li Zenicana ovdje?
Kod RMK-a,uđeš s bulevara,50m od Prve gimnazije.1KM a mozes cijeli dan ostatGefufna je napisao/la:Ima li Zenicana ovdje?
Dodji u obiljezjima sarajevskih klubova i parkiraj na BilmistuGefufna je napisao/la:Ima li Zenicana ovdje?
Ta vremena su prosla,cijele prosle kvalifikacije si mogao kupiti kartu dva sata prije utakmice ili po rega cijeni ili 5 maraka skuplje.HariTz je napisao/la:Bolje ne rizikovati, jer na dan utakmice znaju bubnut cijene ulični prodavači, pa ne znaš bil ga radije išamar'o ili kupio.
Nemoj da ti ga hapsim, znam koja je tablicaGoalgetter je napisao/la:Ja kad idem u Zenicu parkiram uvijek ispod onog shopping centra.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Kajkutenjoyer i 40 gostiju.