AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nextterrain
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la nextterrain » 31 avg 2016, 13:12

Romagnoli13 je napisao/la:Chelsea ponudio Fabregasa Milanu, navodno do 15h je rok da Galliani odgovori. :urnebes:

Vjerujem da će odbiti :rol: , ali ja najviše očekujem od Gomeza :ljepota:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2016, 13:15

Evo i SKY je potvrdio da ima nekih glasina oko Fabregasa.

Wilshire izabrao Bournemouth.Dakle čak i oni imaju više novca od Milana u ovom trenutku.Ili recimo Milan tražio Fernandeza iz Fiorentine, a konkurencija im bio Cagliari, i lik ode tamo(i neka je).Ali ovo je samo pokazatelj kakve igrače Galliani pokušava dovesti u Milan, i onda se još neko i čudi što je ekipa taman za sredinu tabele.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 avg 2016, 13:19

Romagnoli13 je napisao/la:Evo i SKY je potvrdio da ima nekih glasina oko Fabregasa.

Wilshire izabrao Bournemouth.Dakle čak i oni imaju više novca od Milana u ovom trenutku.Ili recimo Milan tražio Fernandeza iz Fiorentine, a konkurencija im bio Cagliari, i lik ode tamo(i neka je).Ali ovo je samo pokazatelj kakve igrače Galliani pokušava dovesti u Milan, i onda se još neko i čudi što je ekipa taman za sredinu tabele.
Nije to do Milana nego Arsenal želi isključivo da ga pošalje na posudbu i da se vrati nazad, bez ikakvih otkupnih cijena a i Wilshere želi da igra za Arsenal tako da je to to, da je Milan htio uzeti ga na posudbu godinu dana i da se vrati nazad ne bi on izabrao Bournemouth nikad.

Fabregas da dođe u Milan prekucao bi ligu. Uostalom sjećam se kad je bio dijete u Arsenalu da je uvijek govorio da mu je san igrati u neka od 4 kluba: Arsenal, Real M, Barcelona i Milan. Al' stvarno. :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2016, 13:21

Marsal je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Evo i SKY je potvrdio da ima nekih glasina oko Fabregasa.

Nije to do Milana nego Arsenal želi isključivo da ga pošalje na posudbu i da se vrati nazad, bez ikakvih otkupnih cijena a i Wilshere želi da igra za Arsenal tako da je to to, da je Milan htio uzeti ga na posudbu godinu dana i da se vrati nazad ne bi on izabrao Bournemouth nikad.

Fabregas da dođe u Milan prekucao bi ligu. Uostalom sjećam se kad je bio dijete u Arsenalu da je uvijek govorio da mu je san igrati u neka od 4 kluba: Arsenal, Real M, Barcelona i Milan. Al' stvarno. :mrgreen:
Za Jacka manje-više, ali ovaj drugio dio koji sam napisao najbolje pokazuje kako Galliani radi.Dovodi igrače na osnovu onoga što su bili prije par sezona, a ne na osnovu onoga šta su trenutno.On je negdje čuo da je Fernandez dostupan, i sigurno se sjetio da je taj igrač prije par godina bio dobar, ali tad ga nije uspio dovesti pa onda hajde makar sad, nikad nije kasno. I tako skoro sa svakim igračem radi. Tako da jedva čekam da on ode iz Milana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 31 avg 2016, 13:49

kakav fabregas i prekucavanje lige hahhaha, lik propo ko zeton

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 31 avg 2016, 13:52

Kazu uspostavljen kontakt sa interom u vezi Jovetica
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2016, 14:12

Kao što sam i rekao, kad ne znaš šta ćeš, onda dovedi još jednog napadača, odnosno igrača kojeg nisi mogao prije par sezona.Sredina užasna, odbrana nepotpuna i on želi napadača.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 31 avg 2016, 14:19

nextterrain je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Chelsea ponudio Fabregasa Milanu, navodno do 15h je rok da Galliani odgovori. :urnebes:

Vjerujem da će odbiti :rol: , ali ja najviše očekujem od Gomeza :ljepota:
na SKY UK kazu da se Milan raspitivao za Fabregasa, ali Chelsea ga se ne zeli odrecci
Don't believe the hype.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2016, 14:24

U bilo kojoj varijanti taj neće doći u Milan, jer Galliani sigurno misli da im ne treba i da će jedan napadač sve riješiti.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 avg 2016, 15:08

e još samo i jovetić fali :roll:

slika

kakav retardiran klub.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 31 avg 2016, 15:10

Dovest ce se na kraju Jovetic na jednogodišnju posudbu k'o da gledam , a sredinu i odbranu ko yebe. :facepalm:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2016, 15:11

Istrpiti žutozubog još danas, i njemu je došao kraj.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 avg 2016, 15:15

pa dobro, dovest jovetića i fabregasa i igrati 442 sa baccom i jovetom u napadu, to ne bi bilo loše :P

ali s obzirom da nema ništa od veznjaka, van pameti je dovoditi još jednog napadača, radije ostavi sve po starom i ne radi ništa.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2016, 15:17

Još 7-8h do kraja mercata, mislim da je ovo samo očajan pokušaj oko Fabregasa pa i Jovetića i da od toga nema ništa.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 31 avg 2016, 15:19

Ne brini se Rope, to će sve Suso i Abate riješiti na toj strani.

Dok Berlusconi i Galliani ne odu ne trebamo se ni nadati nekim imenima. Uz igrače koji nam trebaju i koji su dostupni za neke dogovore oni dovode igrače koji nam ni ne trebaju.

Iako to nije onaj stari Fabregas on bi nam fenomenalno došao u sredinu terena gdje trenutno nemamo nikoga sa bilo kakvom vizijom.

Nikako mi ne ide u glavu ni to što su doveli nedokazanog igrača na posudbu koji nije odigrao nijedne uakmice od februara zbog povrede leđa a šalji isto tako nedokazanog ali svog igrača na posudbu. Umjesto da njega ostave oni dovode ovoga koji će se na kraju sezone skoro sigurno vratiti u svoj matični klub.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 31 avg 2016, 15:22

Ode Vergara na posudbu u ruski Arsenal. Dobra vijest napokon. :lol:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 avg 2016, 15:32

ma ništa od fabregasa, evo baš javiše da ostaje u čelziju, how surprising :rol: a ništa ni od jovetića.

na kraju nam ne gine rincon iz genove :rol:

ovaj pašalić je kao neki talenat, ali baš sam čitao monacov forum i bukvalno iz kola u kolo su imali primjedbe, svaki sedmice isti komentari da je bio katastrofalan, osim ako meni nije loše prevelo, nemoguće da je baš svaki put bio loš :mrgreen: a to što nije ni igrao od februara, to je neki drugi par opanaka.
ali svejedno očekujem da bude solidno pojačanje, onoliko koliko se to može očekivati od njega, bar imam takav osjećaj.

i eto, vergara i moguće lopez da idu i to bi bilo to što se tiče milanovog merkata :zzz:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2016, 16:28

Sad se spominje Ramsey :urnebes: :urnebes:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 31 avg 2016, 16:37

Ode Lopez u Espanyol

edit: Daj Ramseya mozda ko i rikne od poglavica :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 31 avg 2016, 18:12

Kako stvari stoje , uzet će se 1.5m eura za D.Lopeza.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.