Imaju, samo neće da igraju za naspinoglavi je napisao/la:Ne znam da li je tuznija cinjenica koliko su Vrabac i Buza retardirani ili je tuznije sto boljih nemamo.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
De nek objasni neko majmuncinama da nije isto gubiti 10 i 30 razlike. Jbo te sunce podanicko 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne znam kako se možete zajebavat s ovim, mene takva huja dere da moram tabletu da popijem. MI nikad nećemo bit ozbiljna sportska nacija, treba sve sportove ugasit i poslat ih sve u tri i po **** materine. Ja još gori što gledam ove invalide nesposobne na terenu što sramote državu...Iz godinu u godinu sramote i zamalo uspjesi, **** takav mentalitet.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Gordic sa - 29 indexom
A ubjedljivo najbolji play kod nas

Nad tobom sunce najljepše sja
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Treba biti i realan da i Dzanan je bio los ovu tekmu.U odbrani nije postojao i napadu nekoliko izgubljenih lopti i nekoliko na ivici da budu izgubljene ali opet za njegove godine i debitanski nastup moze dobit prolaznu ocjenu.Miralem Halilovic poslije Juke i Minje je bio najbolji igrac u nasim redovima i jedini oni mogu dobit prolazne ocjene(uz Dzanana zbog njegovih godina i debitantskog nastupa)Kawhi je napisao/la:Minja i Džanan jedini nisu razočarali.![]()
Juka onako.
OstaliHalilović
Gajić
Zahiragić
Buza
Vrabac
Sulejmanović
![]()
Ma biće to sve OK, jedan mali team building noć pred tekmu u Vivi i Rusi neće znat' šta ih je snašlo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ja ne znam kako mi ocekujemo 3 pobjede s ovakvom igrom.
@JonSnow ma sta ces se nervirat vise i ja sam tako prije sad mi svejedno pomirio sam se s cinjenicom da nema od nas hljeba uopsteno.
@JonSnow ma sta ces se nervirat vise i ja sam tako prije sad mi svejedno pomirio sam se s cinjenicom da nema od nas hljeba uopsteno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Pokazi im Dzanane kako se slobodna bacaju...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja mislim da je i njima sada u glavi ono opijanje i da vide sta se desava kada nema rada.
19p za poluvrijeme. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
A od njega ne možeš očekivati više. Odbrana, borba i nešto sitno u napadu da uradi.KK_Bosna je napisao/la:Jest, sreca pa minja nije razocaraosta si ti gledao kawhi? [emoji14]
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
Oni odustali na -13. Na OI bilo milion preokreta nakon takve razlike.messilla je napisao/la:De nek objasni neko majmuncinama da nije isto gubiti 10 i 30 razlike. Jbo te sunce podanicko
moj uzor-S.G je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Svaka cast svima, ali Buza i Vrabac molim vas okanite se kosarke, ili se bar vise ne odazivajte na pozive u reprezentaciju. Ovakva dva antitalenta i ovakve dvije p.icke u zivotu nisam vidio. Jos se na draft ljudi prijavljivali![]()
![]()
![]()
![]()
Od Džanana i previše. Ne možeš očekivati da u odbrani nešto uradi jer fizički ne može parirati ovim ljudima.NebeskaSila96 je napisao/la:Treba biti i realan da i Dzanan je bio los ovu tekmu.U odbrani nije postojao i napadu nekoliko izgubljenih lopti i nekoliko na ivici da budu izgubljene ali opet za njegove godine i debitanski nastup moze dobit prolaznu ocjenu.Miralem Halilovic poslije Juke i Minje je bio najbolji igrac u nasim redovima i jedini oni mogu dobit prolazne ocjene(uz Dzanana zbog njegovih godina i debitantskog nastupa)Kawhi je napisao/la:Minja i Džanan jedini nisu razočarali.![]()
Juka onako.
OstaliHalilović
Gajić
Zahiragić
Buza
Vrabac
Sulejmanović
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- akisarajevo92
- Kontakt:
ljeto iz kao iz nocnih mora za bh kosarku
bice potrebne lude partije Mirze da bi Svedsku uopste dobili, a vise od pola ovih iz ekipe treba nasutati nogom
bice potrebne lude partije Mirze da bi Svedsku uopste dobili, a vise od pola ovih iz ekipe treba nasutati nogom
Don't believe the hype.
Uvijek sam pratio repku ali ovaj put nisam jer sam pratio prijateljske i vidio da nema od njih nista i tako da sam danas ustedio zivce 
- Evolution87
- Kontakt:
pustaj cecu izgidosmo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mula zadovoljan, nije -30
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
20-50 nakon vodjstva u prvom. Pa to nije moguce.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Njima je u glavi šta će i koliko večeras popiti, pojesti i šta zapjevati... Libo njih **** za košarkom...tuzlak1987 je napisao/la:Ja mislim da je i njima sada u glavi ono opijanje i da vide sta se desava kada nema rada.
Skidaj ih Mula sa Cecine muzike,sad ih pusti da odgledaju predavanje Bilala Bosnica pa nek idu po Siriji da se raznesu..vecu skupinu invalida dugo nisam vidio..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.