AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kako stvari stoje , uzet će se 1.5m eura za D.Lopeza.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ma klinac će se šta dobit, naravno šalje se na posudbu i naravno da milan plaća dio plate, klasika
možda se šta uštedi na plati, al' ja to ne računam kao nešto bitno.
šta smo se sve igrača odrekli za džabaluka na kojima se moglo koliko-toliko zaraditi, a ovamo kuuknjava kako nema para, yebo vas hljeb nesposobni
naši ponudili polija za rincona, rekoh vam ja
srećom pa preziosi odbi, jest poli smeće, al' ne treba ga zato zamjenjivati drugim smećem uz onu poznatu floskulu "makar je bolji od polija", zato se i jest nakotilo ovoliko kvaziigrača.
hajmo još malo i kraj merkata, da završimo s ovim.
šta smo se sve igrača odrekli za džabaluka na kojima se moglo koliko-toliko zaraditi, a ovamo kuuknjava kako nema para, yebo vas hljeb nesposobni
naši ponudili polija za rincona, rekoh vam ja
srećom pa preziosi odbi, jest poli smeće, al' ne treba ga zato zamjenjivati drugim smećem uz onu poznatu floskulu "makar je bolji od polija", zato se i jest nakotilo ovoliko kvaziigrača.
hajmo još malo i kraj merkata, da završimo s ovim.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mangala na posudbi u Valensiji,da i to zaokruzimo.
al' meni to majke mi nije jasno, razumijem da se nije bilo para za kupovinu, ali zašto se nisu dovodili igrači na posudbe? pa bilo je gro igrača koji su se mogli dovesti i koji bi uveliko unaprijedili roster, prije svega taj mangala, ali oni ni to nisu bili u stanju odraditi.
jest milan u qrcu al' nije u tolikom, ponudi dobru platu i doći će, bar to nije problem.
ovdje nije u pitanju to da igrači nisu željeli doći nego je prije svega nemar u pitanju, imam osjećaj da njih sve boli qrac za klubom, kinezi će tek stupiti na snagu u januaru tako da su sad nemoćni, a berluskoni i galiani prodali klub, znaju da im je kraj i haman digli ruke od svega.
a da čovjek koji je težak 7 milijardi nije u stanju odnekle navući makar 50 miliona za kraj, to ne mogu povjerovati... može, ali neće.
hernanes izgleda u genovi, izgleda da nam se sprema nevolja
još je taj rinkon džekpot naspram luce rigonija kojeg pokušavaju dovesti kuknjava
jest milan u qrcu al' nije u tolikom, ponudi dobru platu i doći će, bar to nije problem.
ovdje nije u pitanju to da igrači nisu željeli doći nego je prije svega nemar u pitanju, imam osjećaj da njih sve boli qrac za klubom, kinezi će tek stupiti na snagu u januaru tako da su sad nemoćni, a berluskoni i galiani prodali klub, znaju da im je kraj i haman digli ruke od svega.
hernanes izgleda u genovi, izgleda da nam se sprema nevolja
još je taj rinkon džekpot naspram luce rigonija kojeg pokušavaju dovesti kuknjava
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najsramotniji prelazni rok otkad ja pratim Milan, a to je vec 18 godina.Do Januara niti jednu utakmicu pogledati neću.Ovo je sramota.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mislim da sam čitao da je vec negdje drugdje otisao.Za vise od 1.5.Maestro^^ je napisao/la:Kako stvari stoje , uzet će se 1.5m eura za D.Lopeza.
Po zadnjim informacijama je takva situacija , da je otišao u Espanyol za 1.5m eura , pa sada , ko će ga znati sa ovim nakaradnim klubom. 
Ništa ni od Jovetica , da i tu priču privedemo kraju..
Ništa ni od Jovetica , da i tu priču privedemo kraju..
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Hocel ovdje nesto da se desi? 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Dešava se non stop [emoji13]
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Cekamo Fabregasa 
ma nisu ba nista dobili, otisao covjek na posudbu ali ce se placati plata po pola pa odatle valjda tih 1.5 miliona "ustede"
otimamo se sa kaljarijem oko matija fernandeza, kakva dramaticna zavrsnica merkata
ma nisu ba nista dobili, otisao covjek na posudbu ali ce se placati plata po pola pa odatle valjda tih 1.5 miliona "ustede"
otimamo se sa kaljarijem oko matija fernandeza, kakva dramaticna zavrsnica merkata
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mati Fernandez je izgleda Mr.X ovog prelaznog roka za Milan. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
propalo oko matija, mister x je luca rigoni 
odoh da se zakoljem.
odoh da se zakoljem.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Nema potrebe za pojačanjima imamo šampione u ekipi tako kaže Čelo, provjerena informacija!
jbt tačno sam znao da ćemo bit' yebani kada su rekli da nema keša ovog ljeta,
ja sam ionako prestao sa gledanjem tekmi, sve mi se ogadilo
da su htjeli mogli su uz malo volje i truda da uganjaju Garaya, pa ako će biti keš u januaru mogli su se dogovoriti da plate kasnije, Mangala takođe isto tako, da ne nabrajam koliko je dobrih igrača za siću negdje prešlo
džaba ti pare i sve kada imaš nesposobne ljude u klubu
pratim Milan od 98-e i nikad mi gore nije bilo
ja sam ionako prestao sa gledanjem tekmi, sve mi se ogadilo
da su htjeli mogli su uz malo volje i truda da uganjaju Garaya, pa ako će biti keš u januaru mogli su se dogovoriti da plate kasnije, Mangala takođe isto tako, da ne nabrajam koliko je dobrih igrača za siću negdje prešlo
džaba ti pare i sve kada imaš nesposobne ljude u klubu
pratim Milan od 98-e i nikad mi gore nije bilo
Forza Milan!
I hajd budi optimista kad su kinezi u pitanju
Il Club più titolato al mondo!
- LegendKiller
- Kontakt:
i ja kontam, zar nam ona Istambulska noć nije bila dovoljna kazna za sva vremena! Izgleda da je Tata baš zagriješio sa onim maloljetnicama!Maestro21 je napisao/la:Što nas je Bog kaznio!
Samo se Milanu može desiti da ih je neko kupio i da ti ljudi jednostavno nestanu, nigdje ih nema kao ni para o kojima smo sanjali, pu
Forza Milan!
Mati Fernandez al @acmilan #calciomercatoday @SkySport
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma to ćelo, tako je! Ukrao si moćnom Cagliari-u igrača ispred nosa.To je taj samoprozvani transferguru, prije bih rekao transferglupan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.