pishaj po sirotinji dušmanskoj
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Baš tako, kad smo najglasniji kada treba kritikovati, trebamo biti i najglasniji kada napravi odličan rezultat. Pobjediti top 20 igrača je, barem po meni, fantastična stvar i zaista je zaslužio sve pohvale.Virtu4l je napisao/la:Neće biti apsolutno ništa, ovo je sport gdje gubiš svake sedmice, ali isto tako treba odati priznanje kada se pobijedi top 20 igrač, isto kao što ga kudimo kad izgubi od slabije rangiranog.Effenberg je napisao/la:Mene samo zanima sta ce biti ako ispusi od Marchenka?
Ti bi sve to shvatao da ti kladionica nije popila mozak. Ovako ti nema spasa.
bhsport, zaradio je milion i zaradiće ih još minimalno pet, kao što kažeš, najbolje tek dolazi
Ma ode sve ovo u krasni q, gdje god odeš stručnjaci dominiraju, Damir dobije, stručnjaci mudruju, eno košarkaši vode na poluvremenu, atmosfera kao da gube, jbt, jesmo li postali toliko ogavni da jedva čekamo neuspjeh samo da bi kritikovali i ispoljavali frustracije prouzrokovane lošim životom. Nemam gdje pa ću na forumu, tu sam anoniman.HariTz je napisao/la:Baš tako, kad smo najglasniji kada treba kritikovati, trebamo biti i najglasniji kada napravi odličan rezultat. Pobjediti top 20 igrača je, barem po meni, fantastična stvar i zaista je zaslužio sve pohvale.
A što se tiče ovog kladioničara, tanka je granica između ovisnosti i bolesti. Počeo si da pičiš po živcima stim.
Bolje ti je ostavi se toga, njih ne možeš pobjediti. Uživaj u tenisu, navijaj za naše sportiste i uvijek pruži podršku kada neko naš ostvari dobar rezultat, jer ih, nažalost, nemamo mnogo.
On je pisao da bi Tomic svakako lagano dobio 3:0, ali mu placeno da pusti Damiru dva seta radi kladionice, pa onda rutinski. Plus, lagano se podsmijavao nama koji smo se kao uzalud ponadali pobjedi Dzumhura.Neutral je napisao/la:Bez razloga napadate @Effe-a, prognozirao je ono što je svako mislio da će se desiti, a to je lagana pobjeda Tomic-a. I kvote su rekle svoje, 1.08 na Australca. Ima bolji servis, jači je i logično je bilo očekivati da će pobijediti Damira, ali to je tenis, nikad se ne zna.

Hoce. 3 dubla su ispred njega, to je u najgorem slucaju po sat i po, tamo oko 9 pola 10 bi trebao krenuti..VGS je napisao/la:Nece on veceras prije 11, pola 12
u rupu...boss991 je napisao/la:Grdnu lovu si uzeo, daj nam cijeli tiket da vidimo i tu minimalnu uplatu, haha.
fixator je napisao/la:u rupu...boss991 je napisao/la:Grdnu lovu si uzeo, daj nam cijeli tiket da vidimo i tu minimalnu uplatu, haha.
Oko 23.COYS je napisao/la:Stream? Hvala.
EDIT:Igraju u pola deset?! kuknjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.