Vidis da sam naglasio malo sumljiva ne puno, jbg moram malo i navijacki da nesto napisem

@calcio
Ti pretjerujes ono je bio ocit kontakt, ali kao sto sam rekao bez neke namjere da se udari protivnici igrac vise ga je slucajno zakacio.
Moderator/ica: admin
ma daj ba, kakav cisti penal. mene bi kao neutralnog posmatraca bilo stid da neka ekipa povede nakon takvog "penala". na sta bi fudbal licio kad bi se za ovo svirao penal......LBJ MVP je napisao/la:Kako je ime ovom sudiji pa čist penal nije svirao užas,a tek pomoćne sudije jedina ispravna odlukaje bio ofsajd Podolskom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tad bi izgledali kao barca sa ibrahimovicem._dreamer_ je napisao/la:Njemacka igra pametno, bez nadigravanja... znaju da u nadigravanju nemaju sta traziti protiv spanije i igraju striktno na kontre... Spanci s druge strane znaju nekad u svome poigravanju napraviti poneku gresku koju bi Njemci mogli iskoristiti... No, ono sto je jasno ko dan je to da je Spanija nadmocna kao tim, i ko god je imao sumnje u to, mogao je da vidi kako to izgleda...
Jedini problem Spanije u poredjenju sa utakmicama iz 2008 je to da imaju nesto sporiju tranziciju lopte i jednostavno svaka odbrana ima dovoljno vremena da se postavi... Zbog toga tesko postizu golove, a problem je veci u tome sto nemaju visokog igraca naprijed pa im je nepredvidivost napada time manja, jer centarsuti skoro i ne postoje...
Da ova spanija ima mrcinu kao sto je Dzeko uz Villu u napadu, bili bi nepobjedivi...
Da Mateo je baš stručnjak. Najdraža mi je ona njegova: " Ja bih ovo ipak prepustio sudcu".Brnjoo je napisao/la:Sumnjiva brate, sumnjivaguber90 je napisao/la:Igrac poluvremena Jerome Boateng jer da momka nije bilo spakovali bi spanci jedan go. Nisam siguran ali sumljiva je situacija oko rusenja Ozila u 16 metara spanije jer ga je cini mi se ramos po nogama, jeste nenamjerno, udario.
Spanija je vise pokazala, ali kao sto sam reko dok nebude gola necemo vidjet dobru utakmicu i moje misljenje je da nije bila nesto posebno.
Ono nije penal jer su obojica bili u trku i Ramos nije imao namjeru da ga udara po nogama, cak stovise, nije on kriv sto je nogu napred pomaknuo bas onda kad je Ozil svojom lijevo malkice zaostao
Od penala nista, gledajte Matea veceras na HTV 2
da ali kontakt ne znaci penal, penal se po meni treba svirati kada neko nekoga silom sprijeci da zabije gol.guber90 je napisao/la:@Brnjoo
Vidis da sam naglasio malo sumljiva ne puno, jbg moram malo i navijacki da nesto napisem![]()
.
@calcio
Ti pretjerujes ono je bio ocit kontakt, ali kao sto sam rekao bez neke namjere da se udari protivnici igrac vise ga je slucajno zakacio.
Pa jesil ti procito moj post covjece ???calcio je napisao/la:da ali kontakt ne znaci penal, penal se po meni treba svirati kada neko nekoga silom sprijeci da zabije gol.guber90 je napisao/la:@Brnjoo
Vidis da sam naglasio malo sumljiva ne puno, jbg moram malo i navijacki da nesto napisem![]()
.
@calcio
ove situacije kada ga malo dotakne po jednoj nozi a on padne ko pokosen po obadvije noge su vise nego smijesne. igraj fudbal, kakvi su to gej fazoni....
I to bi bio citav opis prvog poluvremena.steve-o je napisao/la:prava uspavanka. svabe igraju veoma pametno, odlican presing a spanjolci ko' spanjolci stalno peglaju loptu bez ikakave direkte igre niti konkretnosti ccc..
jesam, ne odnosi se to sto sam napisao samo na tebe nego vise sam mislio uopsteno kako neki misle da kontakt znaci da se automatski treba svirati penal. fakat ima ljudi koji tako misle....... sorry na nesporazumu.guber90 je napisao/la:Pa jesil ti procito moj post covjece ???calcio je napisao/la:da ali kontakt ne znaci penal, penal se po meni treba svirati kada neko nekoga silom sprijeci da zabije gol.guber90 je napisao/la:@Brnjoo
.
@calcio
ove situacije kada ga malo dotakne po jednoj nozi a on padne ko pokosen po obadvije noge su vise nego smijesne. igraj fudbal, kakvi su to gej fazoni....
slazem se. ista situacija ko kad je estrada slucajno naletio na torresa, al' je onda onaj klaun od sudca iz mexica zakinuo cileanceharishp je napisao/la:I to bi bio citav opis prvog poluvremena.steve-o je napisao/la:prava uspavanka. svabe igraju veoma pametno, odlican presing a spanjolci ko' spanjolci stalno peglaju loptu bez ikakave direkte igre niti konkretnosti ccc..
P.S Penala ni na vidiku.Taman mi BIH igrala i umjesto Ozila, Dzeko bio. :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.