SarajlijaTM je napisao/la:Hrasno1921 je napisao/la:admin je napisao/la:u želji se i čistačica zapošaljavala preko konkursa, 100% neće upravni odbor imenovati člana upravnog odbora na najplaćeniju poziciju u klubu bez ikakvog konkursa. toliko ludi nisu sigurno. To bi defakto značilo da je dejo zaposlio sam sebe, a u tako nešto iskreno sumnjam.
mnogo više mi ovo liči na bačenu bombu kao ovu od maloprije da se plaćaju otpremnine koje nisu oporezive (nit može otpremnina bez ugovora na neodređeno, nit može bit neoporezivo u iznosu od tri cijele plate bez da si radio bar 5 godina na istom mjestu). standardno ambicija da se ublehom razbiju normalne diskusije na temi.
Upravo provjerio, prvo sto niko ne zna da je Dejo imenovan na tu funkciju niti da ce biti imenovan, a kao drugo sama fukcija generalnog sekretara nece biti popunjena, klub trazi sportskog direktora i sve je podredjeno tome, druga bomba i laz Sarajlije od jutros.
Jedini ko laze ovdje si ti....i to provjereni lazov
I da nadji bolji izvor informacija vidis da pravi budalu od tebe.
E cuj placat ce se spprtskom drustvu i to po ugovoru iz 2006 hahahahhahhaha
Izmislio si i slagao ovo za Nikolica, a tako lazes non stop kontrirajuci na svaki moj post, to je ona moja prica da nesto znas ali izokrenes da ne bude identicna informacija da ne bude ofirno, iskreno i ako se nisam slagao s tobom, cijenio sam te zbog nacina rasprava i sadrzaja postova.
Medjutim ovim si izgubio svaki moguci kredibilitet da se s tobom uopste raspravljam a pogotovo odg. na tvoje postove.
Iz ove perspektive tek sada je jasno zasto si imao onakvo pisanje i kontriranje na svaki moj post, provaljen si to kao prvo a kao drugo ovim si pokazao da sve sto si do sada tvrdio, imao neke inasjderske info. i sl. sve je sarena laza.
I mojne bgt ubuduce ulaziti samnom u neku raspravu, citirati, odgovarati i sl.