PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SiriusBlack7
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nego i Kusturica izgleda za Dinom odlazi. Sjebao posao i u banci. 

Horde pjevaju uprava napolje a zeljkanova uprava ih poslusa

- FrantoBauzek
To ce i ovi uraditi, ako se ne povinimo njihovoj kulturi i interesima. Zasad se vrlo dobro povinujemojoker90 je napisao/la: Ne sjecam se da sam igdje najavio Husrefa, to pitaj te kod kojih si vidio. Zasto su u Sarajevu Arapi, a zasto u Londonu? Koliko nas puta ta braca po krvi, jeziku i historiji umalo u nestanak ne odvedose?Serem se na takvog brata!

Razmisli i sam. Otvori oci i vidjet ces

Ne bih dalje o ovome, moglo bi se na ovu temu stosta pisati. Nama jedino bude materijala za prepucavanja, nama i Zenicanima. Jos dvije utakmice pa utakmica na Kosevu. Hocemo li se vidjeti?
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Otisla su dvojica pravih Zeljkanovaca, nesto tu nije u redu.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znaci i ovi Arapi i Turci sto dolaze u Sarajevo ce nas jednog dana klati i popaliti nam sve ko braca Srbi ako im se ne priklonimo? Pa Srbima smo se fino priklonili u bivsoj nam drzavi, zenili se međusobno, druzili, tukli krmetinu, pa opet ni to ne bi dovoljno, noz se isuka i braca po starom nastavise.FrantoBauzek je napisao/la:To ce i ovi uraditi, ako se ne povinimo njihovoj kulturi i interesima. Zasad se vrlo dobro povinujemojoker90 je napisao/la: Ne sjecam se da sam igdje najavio Husrefa, to pitaj te kod kojih si vidio. Zasto su u Sarajevu Arapi, a zasto u Londonu? Koliko nas puta ta braca po krvi, jeziku i historiji umalo u nestanak ne odvedose?Serem se na takvog brata!
Meni je zao ako historija nekoga vrijedja, ali nije ova novokompanovana struja jedino razmisljanje naseg naroda, ali jest institucionalizirano i kao takvo trenutno najprodornije.
Ne bih dalje o ovome, moglo bi se na ovu temu stosta pisati. Nama jedino bude materijala za prepucavanja, nama i Zenicanima. Jos dvije utakmice pa utakmica na Kosevu. Hocemo li se vidjeti?

Nesto mi je tesko povjerovati u to sto pises za Turke i Arape. Ako se ne varam, preko 500 godina su jedni bili tu, pa evo ova tvoja braca kao @predmetmrznje idalje imaju svoje bogomolje, historiju, zivote. Da su se Turci ponasali prema njima kao nasa "braca" prema nama, pa za 500 godina ne bi im ni trag ostao.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hrasno se povuce s foruma, razyebo im co'jk upravu 

-
- Kontakt:
Porediš domicilne narode ovih prostora sa ovima što su sabljom i mačem dojahali ovamo, poharačili i vrnuli se nazad? Stvarno si debilkojoker90 je napisao/la:
Znaci i ovi Arapi i Turci sto dolaze u Sarajevo ce nas jednog dana klati i popaliti nam sve ko braca Srbi ako im se ne priklonimo? Pa Srbima smo se fino priklonili u bivsoj nam drzavi, zenili se međusobno, druzili, tukli krmetinu, pa opet ni to ne bi dovoljno, noz se isuka i braca po starom nastavise.![]()
Nesto mi je tesko povjerovati u to sto pises za Turke i Arape. Ako se ne varam, preko 500 godina su jedni bili tu, pa evo ova tvoja braca kao @predmetmrznje idalje imaju svoje bogomolje, historiju, zivote. Da su se Turci ponasali prema njima kao nasa "braca" prema nama, pa za 500 godina ne bi im ni trag ostao.Sreca njihova pa im Turci nisu bili braca ko nama ovi nasi..

Prvi i jedini mostarski šampion
Covjek od rijeci! Rekao je da ce otici sa foruma, kad uleti u klub i evo ispostovao je..Lakoste je napisao/la:Hrasno se povuce s foruma, razyebo im co'jk upravu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dzaba ti to njemu objasnjavas kada ne zeli razumiti i svjesno spinuje covjek mrzi islam i to ti je.joker90 je napisao/la:Znaci i ovi Arapi i Turci sto dolaze u Sarajevo ce nas jednog dana klati i popaliti nam sve ko braca Srbi ako im se ne priklonimo? Pa Srbima smo se fino priklonili u bivsoj nam drzavi, zenili se međusobno, druzili, tukli krmetinu, pa opet ni to ne bi dovoljno, noz se isuka i braca po starom nastavise.FrantoBauzek je napisao/la:To ce i ovi uraditi, ako se ne povinimo njihovoj kulturi i interesima. Zasad se vrlo dobro povinujemojoker90 je napisao/la: Ne sjecam se da sam igdje najavio Husrefa, to pitaj te kod kojih si vidio. Zasto su u Sarajevu Arapi, a zasto u Londonu? Koliko nas puta ta braca po krvi, jeziku i historiji umalo u nestanak ne odvedose?Serem se na takvog brata!
Meni je zao ako historija nekoga vrijedja, ali nije ova novokompanovana struja jedino razmisljanje naseg naroda, ali jest institucionalizirano i kao takvo trenutno najprodornije.
Ne bih dalje o ovome, moglo bi se na ovu temu stosta pisati. Nama jedino bude materijala za prepucavanja, nama i Zenicanima. Jos dvije utakmice pa utakmica na Kosevu. Hocemo li se vidjeti?![]()
Nesto mi je tesko povjerovati u to sto pises za Turke i Arape. Ako se ne varam, preko 500 godina su jedni bili tu, pa evo ova tvoja braca kao @predmetmrznje idalje imaju svoje bogomolje, historiju, zivote. Da su se Turci ponasali prema njima kao nasa "braca" prema nama, pa za 500 godina ne bi im ni trag ostao.Sreca njihova pa im Turci nisu bili braca ko nama ovi nasi..
A sto se tice njegove brace i mitova o strasnim turcima jedan Bosnjak,srbijanac,lijepo im je rekao ":da su vas milovali,izlizali bi se za 500 god."
Dok njegova braca nama za zadnjih 150 godina napravise 10-tak genocida,samo u zadnjem ratu silovase preko 40 000 muslimanki,Bosnjakinja,pobise 200 000 ljudi,protjerase milion....ali eto covjek ih hladno naziva bracom. .

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kakvi debili obitavaju na temi. Da se neko ne nađe uvrijeđen, mislim na ovog novog mađara, ne na krmeta našeg starog.
On-topic, Hrasno ispunjava polako ono što je i zacrtao.
Samo naprijed majstore, istjeraj mafiju iz našeg velikana Željkana!
On-topic, Hrasno ispunjava polako ono što je i zacrtao.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FrantoBauzek
Sto su uradili sa posljednjim kraljem Bosne? Zar nisi procitao njihov odnos prema nama kada smo sa njima dijelili drzavu, a sto je izgovorio nas najveci kapetan? Ista ti je to prica, samo ne zelis da vidis.joker90 je napisao/la:
Znaci i ovi Arapi i Turci sto dolaze u Sarajevo ce nas jednog dana klati i popaliti nam sve ko braca Srbi ako im se ne priklonimo? Pa Srbima smo se fino priklonili u bivsoj nam drzavi, zenili se međusobno, druzili, tukli krmetinu, pa opet ni to ne bi dovoljno, noz se isuka i braca po starom nastavise.![]()
Osmanlije nikad nisu imali interes da islamiziraju cijelo stanovnistvo jer im je bilo bitno da ubiru porez ili harac od nemuslimanskog stanovnistva. Njima je bilo bitno da imaju upravo ovaj miks, koji danas vidis. Jedni su ratovali, a drugi su to finansirali porezima.
Takodjer prema Zukorlicu nisu ni islamizaciju sproveli do kraja. Po njegovim tvrdnjama, u njegovom selu nikad se nije klanjalo pet vakata. Samo se klanjao sabah i aksam. Takodjer po njegovim tvrdnjama se nikad u historiji na ovim prostorima nije vise klanjalo nego danas.
Ali dobro, s obzirom na nova saznanja, nadam se da ces malo korigovati misljenje.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Koju?Incognito87 je napisao/la:Pažljivo si pratio utakmicu to ti moram priznati.High je napisao/la:Jesu li nam žive komšije nakon čestih onanija na ćelavog kesedžiju?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
fakat što se svi bojite Arapa i njihovih para?
a ne bojite se mađara, bugara, sumnjivih austrijskih banaka koje su samo velike u sranjima od država....slovenaca, i svakojakih prevaranata koji otvaraju nake firme, call-centre , gdje niko živ prijavljen nije....
arapi dođu ovdje kupe vikendicu, budu tu dok je kod njih 50 u hladu, potroše fino obiđu ovo malo jada od prirode što nismo sjebali i posjekli i nazad....
nit će doć da žive, slušam naše budale, šatro njihove žene hoće slobodu ovo-ono , hoće klinac, mokri san naših treba je stvarnost ovim arab-hanumama, nikad ne mora u životu radit uvijek neko muško obavezno za nju privređivat , babo, brat, čoek.....crna viza kartica u ruke i bježi mi s očiju....
a ne bojite se mađara, bugara, sumnjivih austrijskih banaka koje su samo velike u sranjima od država....slovenaca, i svakojakih prevaranata koji otvaraju nake firme, call-centre , gdje niko živ prijavljen nije....
arapi dođu ovdje kupe vikendicu, budu tu dok je kod njih 50 u hladu, potroše fino obiđu ovo malo jada od prirode što nismo sjebali i posjekli i nazad....
nit će doć da žive, slušam naše budale, šatro njihove žene hoće slobodu ovo-ono , hoće klinac, mokri san naših treba je stvarnost ovim arab-hanumama, nikad ne mora u životu radit uvijek neko muško obavezno za nju privređivat , babo, brat, čoek.....crna viza kartica u ruke i bježi mi s očiju....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sve ja moj Frantisa znam, ne smatram ja Turke i Arape bracom, ali ne mrzim ljude kao ti, dok u isto vrijeme velicam i bracom smatram dzelate svog naroda. Degutantno mi je kad napise neko da su mi braca ovi sto ih ti pominjes, a ovamo ismijavate i hracete po Arapima i Turcima. Pametan si momak, racunaj ko nam je vise zla nanio, pa onda lupi glavom kad nazoves ih bracom! Samo jos da napises onu, "ko naaas to zavadi breee" i da zakljucis ovo vecerasnje baljezganje! I fakat me libo tuki za Zukorlica i koliko se klanjalo kod njega! Kad vec glumis oko te interkulturalnosti i kako si otvorenog uma i ne mrzis nikog, onda bar sakrij ili bolje upakuj ovo oko Arapa, Turaka i slicno. Ali znas da sam ja dugo na ovoj temi, da pamtim i slike koje si editovao o "bulama" i sve ostalo, nije tesko sabrati 2 i 2 nakon nekih stvari. Budi mi pozdravljen! Mogu ti reci da je lijepo bilo 14 dana bez tebe, ali evo zavrsi se i to nazalost.FrantoBauzek je napisao/la:Sto su uradili sa posljednjim kraljem Bosne? Zar nisi procitao njihov odnos prema nama kada smo sa njima dijelili drzavu, a sto je izgovorio nas najveci kapetan? Ista ti je to prica, samo ne zelis da vidis.
Osmanlije nikad nisu imali interes da islamiziraju cijelo stanovnistvo jer im je bilo bitno da ubiru porez ili harac od nemuslimanskog stanovnistva. Njima je bilo bitno da imaju upravo ovaj miks, koji danas vidis. Jedni su ratovali, a drugi su to finansirali porezima.
Takodjer prema Zukorlicu nisu ni islamizaciju sproveli do kraja. Po njegovim tvrdnjama, u njegovom selu nikad se nije klanjalo pet vakata. Samo se klanjao sabah i aksam. Takodjer po njegovim tvrdnjama se nikad u historiji na ovim prostorima nije vise klanjalo nego danas.
Ali dobro, s obzirom na nova saznanja, nadam se da ces malo korigovati misljenje.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrantoBauzek
Citirao sam kapetana Gradascevica i on je nazvao katolike svojom bracom. Nisam ja nazvao i velicao te ili bilo koje svojom bracomjoker90 je napisao/la: Sve ja moj Frantisa znam, ne smatram ja Turke i Arape bracom, ali ne mrzim ljude kao ti, dok u isto vrijeme velicam i bracom smatram dzelate svog naroda. Degutantno mi je kad napise neko da su mi braca ovi sto ih ti pominjes, a ovamo ismijavate i hracete po Arapima i Turcima. Pametan si momak, racunaj ko nam je vise zla nanio, pa onda lupi glavom kad nazoves ih bracom! Samo jos da napises onu, "ko naaas to zavadi breee" i da zakljucis ovo vecerasnje baljezganje! I fakat me libo tuki za Zukorlica i koliko se klanjalo kod njega! Kad vec glumis oko te interkulturalnosti i kako si otvorenog uma i ne mrzis nikog, onda bar sakrij ili bolje upakuj ovo oko Arapa, Turaka i slicno. Ali znas da sam ja dugo na ovoj temi, da pamtim i slike koje si editovao o "bulama" i sve ostalo, nije tesko sabrati 2 i 2 nakon nekih stvari. Budi mi pozdravljen! Mogu ti reci da je lijepo bilo 14 dana bez tebe, ali evo zavrsi se i to nazalost.

Nije to bas sve tako. Daleko od toga da mrzim, samo ne smatram svojom bracom te, koje mozda ti ne, ali se u javnom mnijenju percipiraju kao braca.
Uvijek je neko ovca, a neko pastir.
Budi i ti meni pozdravljen

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- FrantoBauzek
Nego sta je ovo, opet potresi u Zelji? Vidim opet se prepucavaju po svom podforumu. Ima li kraja ovome?
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ceracemo se jos!
Durakovic i Imsirovic, MANIJACI DO KRAJA!!

Durakovic i Imsirovic, MANIJACI DO KRAJA!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrantoBauzek
Manijaci opet otisli u Safe House na svoj forum na sp..t1.ba? Tamo ih niko ne dira 

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- FrantoBauzek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.