SP Kvalifikacije - Grupa H

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta će reprezentacija BiH napraviti u ovim kvalifikacijama?

Anketa je završila: 31 avg 2017, 17:59.

Plasirati se direktno na SP
34
30%
Plasirati se kroz baraž na SP
35
31%
Ispasti u baražu
20
18%
Neće biti među prve dvije ekipe
23
21%

Ukupno glasova: 112

pinoglavi
Kontakt:

Re: SP Kvalifikacije - Grupa H

Post Postao/la pinoglavi » 01 sep 2016, 21:17

KenoRob je napisao/la:Sta se ono pika u slucaju isto bodova u kval. za SP: gol razlika? ili medjusobni skor?
golovi
Nad tobom sunce najljepše sja

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 sep 2016, 21:34

Belgija se ne moze sastaviti sa loptom u prvom protiv Spanije... Bukvalno, ne mogu da uopste dotaknu loptu, eto sta im rade.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 01 sep 2016, 21:42

Pazi Grka sto drze egal s holandjanima, slazem da je Holandija trenutko k od repke i niti sjena onog sto je bila ali opet... Prvo pol. 7-6 sutevi. posjed 53-47, Mitroglu zabio ....
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 sep 2016, 21:53

DevilsAdvocate je napisao/la:Pazi Grka sto drze egal s holandjanima, slazem da je Holandija trenutko k od repke i niti sjena onog sto je bila ali opet... Prvo pol. 7-6 sutevi. posjed 53-47, Mitroglu zabio ....
Ja sam danas pisao, Grcka ce uzeti drugo mjesto, odmah iza nas.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 sep 2016, 21:59

'ta će Roberto Martinez :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 sep 2016, 22:05

Joj ovog buraza od Lukakua, jel ovo profesionalni igrac uopste :rol: :rol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 sep 2016, 22:13

Grci igraju 1-1 u Holandiji

kakve smo kurceve srece, poslije katastrofalnih prethodnih kvala koje su imali Grci, ne bi me cudilo da se ove kvale bore s nama do posljednjeg kola za to mjesto u barazu, kao onda kada smo otisli na SP

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 01 sep 2016, 22:14

Ovi Belgijanci su definitivno pali svi kolektivno, sreca pa ih iz proslih kvala poznajemo veoma dobro, uz dobar takticki pristup i borbenost mozemo im uzeti minimum bod, mozda i Djuric s klupe kao joker glavom nesto uvali haha
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 01 sep 2016, 22:15

Holandija je teska sprdacina od reprezentacije ;)

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 sep 2016, 22:25

COYS je napisao/la:Holandija je teska sprdacina od reprezentacije ;)
Iskreno se nadam da si upravu inače će biti grčevita borba sa Grcima.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 01 sep 2016, 22:27

E sada da li je ova nova Španija toliko dobra pa ova Belgija izgledaju kao idioti kraj njih ,ili kod Belgijanaca zaista nešto ne štima,večeras izgledaju kao neka trećerazredna repka.Evo 81.minut nisu imali šuta uopće prema golu a kamo li u okvir gola.Naravno u kvalama će to biti nešto drugo,ali ovaj drugi Lukaku kao i kompletna odbrana kao da su sa Marsa pali,,igra nigdje veze.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 sep 2016, 22:32

BoixosNois1899 je napisao/la:
I da su izgubili danas bila bi grcevita borba sa Grcima. Njima se zadnji kvalifikacioni ciklus sigurno vise ne moze ponoviti, i treba to brzo izbiti iz glave sta su uradili u proslim kvalifikacijama.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2016, 22:32

Ništa nama ne znači ovaj poraz Belgije, to je ekipa koja nam jednostavno ne leži i da izgube deset zaredom, protiv nas će biti apsolutni favoriti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 01 sep 2016, 22:36

Ja se vise bojim Kipra nego Grcke :kafa:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 sep 2016, 22:38

Virtu4l je napisao/la:Ništa nama ne znači ovaj poraz Belgije, to je ekipa koja nam jednostavno ne leži i da izgube deset zaredom, protiv nas će biti apsolutni favoriti.
Mi s njima na Bilinom se mozemo ravnopravno nositi, naravno pod uslovom da bude nesto od nas, da to Mesa sve fino ukopca. Gore u Briselu se treba zatvoriti, umrtviti igru i samo ih pucat na kontre. Znam, sada ce mnogi rec nismo mi repka koja zna tako igrat, ali kad je mogo jedan Portugal se zrtvovat taktici i odigrat ovako ruzno a ucinkovito na EP, zasto ne bi mogla jedna BiH povuc se, branit i na kontre protiv Belgije? Barem neces izgubit 3 razlike, a vrlo moguce i bod izvuc se moze.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 01 sep 2016, 22:40

slika

:salut:

ako i baraz izborimo tamo sigurno cekaju Franskuska/Holandija i Spanija/Italija
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 01 sep 2016, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 sep 2016, 22:41

Goalgetter je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:
I da su izgubili danas bila bi grcevita borba sa Grcima. Njima se zadnji kvalifikacioni ciklus sigurno vise ne moze ponoviti, i treba to brzo izbiti iz glave sta su uradili u proslim kvalifikacijama.
Naravno da ne može ali isto tako ne bih očekivao sad nekakav ogroman skok u igri. Ja sam uvjeren da mi njih možemo dobiti pa makar jedva na guzove. Utamica kao ona u Zenici od prije 3 godine će se teško ikada ponoviti. Ne znam da li smo ikada više ijednu utakmicu dobili na onaj način.

FC Grizzlies

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 sep 2016, 22:54

Nama cilj mora biti prvo mjesto, od utorka pa sve dok imamo teoretske sanse za njega.
Gledao sam tekmu, i ova Belgija je odron. Bez obzira sto je sa druge strane bila Spanija, ovakva predstava je sramota za jednu ekipu koja je nosilac kvalifikacija. Martinez je pod pritiskom, a jos nije ni pocelo.
Grcku nisam gledao, ali oni se jednostavno moraju ukljuciti u ozbiljnu borbu za plasman, posebno nakon onog odrona u zadnjim kvalama. Bice strasno yebeno s njima.
Nakon ovog sa Irskom, ja sam ubjedjen da mi ne mozemo proci baraz, a jos da skontas ko ce nas tamo cekati cak i ako osvojimo to drugo mjesto:

A: Švedska, Francuska, Nizozemska.
B: Mađarska, Švicarska, Portugal
C: Norveška, Sjeverna Irska, Češka, Njemačka
D: Irska, Srbija, Austrija, Wales
E: Poljska, Danska, Rumunjska
F: Slovačka, Engleska
G: Italija, Španjolska
I: Turska, Ukrajina, Island, Hrvatska.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 01 sep 2016, 22:59

:thumbup:

Samo prvo mjesto i nista manje!

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 01 sep 2016, 23:20

Mi smo najjaci u potcjenjivanju i kad se desi neki debakl samo kukamo i počnemo pljuvati.Mi se prvo moramo pomirit sa tim da mi nismo neka top repka.Evo Grci dobili Holandjane i odmah se piše da su qarine od ekipe.Sve to stoji da oni nisu sad nešto posebno,smjena generacije ali ovdje se u najmanju ruku počelo predstavljat kao da su u rangu Estonije.Evidentno je da se Grci polako dižu i nema teorije da im se desi ono što im se desilo u prošlim kvalama,i oni će se 100% borit za prvo mjesto.Belgijanci igrački imaju jednu od najboljih ekipa na svijetu i evidentno je da kod njih nešto ne funkcioniše,ali bez obzira na sve nikad ne znaš kad će oni proradit a to kad se desi moli Boga da te ne natrpaju do vrha.Mi se prvo moramo pomirit sa tim da mi više nemamo neku posebno jaku reprezentaciju,i ne treba se spominjat da se omalozava pobjeda Grka sa tim što se nas stavlja ispred jedne Holandije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.