Tako sto su bili drugi u svojoj grupimarconato je napisao/la:Zna se kako su oni otisli...FoSte95 je napisao/la:Pa i nije im neki spisak, al hajd nisu ni albanci bili nista posebno pa odose na EURO. Prognoziram im 4-5 mjesto u grupi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Tako sto su bili drugi u svojoj grupimarconato je napisao/la:Zna se kako su oni otisli...FoSte95 je napisao/la:Pa i nije im neki spisak, al hajd nisu ni albanci bili nista posebno pa odose na EURO. Prognoziram im 4-5 mjesto u grupi
Da daa..Mokes je napisao/la: Tako sto su bili drugi u svojoj grupi
Znam na sta ciljas, tako da mi se neda raspravljati. Bili su drugi i ZASLUZENO otisli na EP.marconato je napisao/la:Da daa..Mokes je napisao/la: Tako sto su bili drugi u svojoj grupi
Nema se tu sta raspravljati! Otisli su za zelenim stolom i sumnjivim radnjama, iako kvalitet nisu imali za plasman...Mokes je napisao/la: Znam na sta ciljas, tako da mi se neda raspravljati. Bili su drugi i ZASLUZENO otisli na EP.
Kakve to veze ima sa kvalifikacijama? Otisla je i Danska umjesto Jugoslavije i osvojila EP, a igrama u kvalifikacijama nije zasluzila nastup na istom!KingJamesMVP je napisao/la:I još su na Euro pokazali dobru igru i fin nogomet i uzeli po meni i malo bodova. Više su zaslužili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.