Chinaglia je napisao/la:hai ragioneFrantoBauzek je napisao/la:Ciao Fatic, stronzo!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:hai ragioneFrantoBauzek je napisao/la:Ciao Fatic, stronzo!
Ne moze Djidic da se fokusira na igru zbog sindikalnih obavezaChinaglia je napisao/la:gavrane, za Husrefa i Zebu nisi u pravu, iz prostog razloga sto je Husref napravio sa Slobodom to sto jeste i sve dok bude imao rezultate, on ce biti tu gdje jeste, a sto se tice Zebe, on je prosle sezone proglasen za najboljeg igraca PL i mi navijaci Slobode najbolje znamo kako je on igrao prosle sezone i kako se je borio na terenu! istina je da ove sezone igra slabije, a za to postoje razlozi, a uostalom i citava ekipa igra slabo, odnosno pruzaju igre ispod realnih ocekivanja
sto se tice Karica i Djidica, Karic je ovdje precjenjen, no to je vec problem navijaca Slobode, licno od njega nemam velika ocekivanja, a sto se tice Djidica, on je protiv Beitara i Selje odigrao odlicno i pokazao kakav je igrac i koliko moze, a sve ostale tekme je odigrao slabo, odnosno ispod svog nivoa, no tako igra i citava ekipa, pa se ne moze konkretno pricati samo o Djidicu
jestemerak je napisao/la:Jel se nadobrio Azmir igracima
Znas kako, to je sad u domenu naucne fantastike. KBB-SBB. I meni je gotivniji Cvijetin, zato sto je legenda kluba. Ali mislim da Husref dobar posao radi. Sto se tice Zebe, slazem se. U odnosu na proslu sezonu, nije to taj igrac. Treba mu dati malo vremenaCrni gavran je napisao/la:Zajko Zeba uopste ne briljira, nije ni sjenka onog Zebe iz Zelje. Sto se statistike tice mislim da bi Cvijetin bio bolji od Husrefa sa ovim igracima Slobode.
Pa to brateSaltCityAttack je napisao/la:Zeba je i u prošlu sezonu usao slow i onda je procepio..znam da su kritikovao ljudi bili i nakraju dobio nagradu za najboljeg igrača lige
Od njega najveća opasnost prijeti svaka ekipa zna i za njega se posebno pripremaju ja vijerujem..i znaju da ne smiju prekršaje praviti u blizini zbog njegovog slobodnjaka takodjer ..samo sad smo odigrali loše i svima nam se digne **** da kritikujemo i da nam nešto nije po volji ..ja kazem Sarajevo i Zeljo su primjer kako se stvori pritisak na igrače i sve kad počnu optužbe zbog lošeg rezultataFrantoBauzek je napisao/la:Pa to brateSaltCityAttack je napisao/la:Zeba je i u prošlu sezonu usao slow i onda je procepio..znam da su kritikovao ljudi bili i nakraju dobio nagradu za najboljeg igrača ligeTreba mu dati malo vremena, a ja se nadam da ce procepiti u pravo vrijeme
On je definitivno najkvalitetniji igrac u nasoj ekipiSaltCityAttack je napisao/la:Od njega najveća opasnost prijeti svaka ekipa zna i za njega se posebno pripremaju ja vijerujem..i znaju da ne smiju prekršaje praviti u blizini zbog njegovog slobodnjaka takodjer ..samo sad smo odigrali loše i svima nam se digne **** da kritikujemo i da nam nešto nije po volji ..ja kazem Sarajevo i Zeljo su primjer kako se stvori pritisak na igrače i sve kad počnu optužbe zbog lošeg rezultataFrantoBauzek je napisao/la:Pa to brateSaltCityAttack je napisao/la:Zeba je i u prošlu sezonu usao slow i onda je procepio..znam da su kritikovao ljudi bili i nakraju dobio nagradu za najboljeg igrača ligeTreba mu dati malo vremena, a ja se nadam da ce procepiti u pravo vrijeme
Mislio sam na polusezoni,rijesiti se igraca koji ne prave nikakvu prevagu na terenu,a dovesti "provjerene"kvalitetne igrace koji bi pravili razliku u nasu korist.pinoglavi je napisao/la:Imamo i kvalitet i kvantitet za titulu, ne znam otkud price da se trebamo rijesiti viska igraca. Ko da ste zaboravili sto smo prosle sezone ispusili obje titule
+1pinoglavi je napisao/la:Imamo i kvalitet i kvantitet za titulu, ne znam otkud price da se trebamo rijesiti viska igraca. Ko da ste zaboravili sto smo prosle sezone ispusili obje titule
Stari, ZAJKO ZEBA je proglašen za NAJBOLJEG IGRACA PL U PROSLOJ SEZONI... Kakve sjene,kakav zeljoCrni gavran je napisao/la:Zajko Zeba uopste ne briljira, nije ni sjenka onog Zebe iz Zelje. Sto se statistike tice mislim da bi Cvijetin bio bolji od Husrefa sa ovim igracima Slobode.
Debil je bio,debil i ostao...SiriusBlack7 je napisao/la:Ja bih se slozio sa solinasem sto drzati neke koji ti ne mogu donjeti nista u sustini. Govedarica je pokazao koliko je jednodimenzionalan igrac, Mehidica nebi da spominjem, Lazevski jeli taj covjek ziv a prima dobru platu, ima njih se rijesiti pofino osloboditi platni spisak i za njih dovesti dva tri bolja fudbalera, Piriju nadam se samo da ce ga skinuti sa gola. Bilo bi idealno kako neko kaze ne ide Krpica, Karica ubaciti Smajica probati sto da ne .
P.S Vidim onaj mali Hajdarevic sjajan potencijal ima a Husara mu menadjerVidim da ce biti mu veselo iducu utakmicu na Tusnju, debil prijeti pistoljima i slicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.