Hoce, spremili su uvrede al to je tek nakon prvog mecapredmetmrznje je napisao/la:Hoćel bit kakva dočeka?Thetraphak1921 je napisao/la:Veceras stize.bojler je napisao/la:Jel doso Petrovic ?

Hoce, spremili su uvrede al to je tek nakon prvog mecapredmetmrznje je napisao/la:Hoćel bit kakva dočeka?Thetraphak1921 je napisao/la:Veceras stize.bojler je napisao/la:Jel doso Petrovic ?
Sada trenutno ne, medjutim po idejnom projektu rekonstrukcije stadiona, izgradnjom tribine po tribine na kraju je planirano postavljanje novih reflektora na krov tribina kao i kod vecine Evropskih stadiona.bojler je napisao/la:Jel zna neko kakva ce situacija bit sa reflektorima jel zeljo ima u planu to sve mjenjat ili ce oni ostat u narednim periodima ??
Aha e to ce super izgledat kad se stavi to po rubovima fino sve a sta je sa zapadnom tribinom nju nisam upratio negdje u projektima vjerovatno da ima ona ce isto bit podignuta kao i sjeverna tribina ?Hrasno1921 je napisao/la:Sada trenutno ne, medjutim po idejnom projektu rekonstrukcije stadiona, izgradnjom tribine po tribine na kraju je planirano postavljanje novih reflektora na krov tribina kao i kod vecine Evropskih stadiona.bojler je napisao/la:Jel zna neko kakva ce situacija bit sa reflektorima jel zeljo ima u planu to sve mjenjat ili ce oni ostat u narednim periodima ??
Sve instalacije su nove, rekonstrukcijim reflektora i pustanjem u rad istih 2009., dok je prije par godina radjena konfiguracija sijalica po UEFA standardima, tj. dodano je jos sijalica te je jacina sada jaca nego prije, sve u svemu ovo farbanje nije nimalo mala investicija, cca. 95.000 KM iznosit ce farbanje sva 4.stuba, kada se sve zavrsi reflektori ce biti top broj jedan.
DenchiNL je napisao/la:jel Dejo sad nešta ko Dino il još nije na tom levelu???
dejo je jedan ublehas samo takav a sreca jer ima neko da ga uhljebi. e sad da li je kao dino, pa tu su negdje. i ovaj drugi poslije sarajeva zavrsi u banci.DenchiNL je napisao/la:jel Dejo sad nešta ko Dino il još nije na tom levelu???
Pa rekao je da u njemu vidi velikog talenta koji igra za reprezentaciju i da vise voli imati njega na klupi nego nekog stranca koji prima veliku platu za sjedenje na klupi. Sve je sada na Besirevicu, dobio je veliku priliku i ako bude radio sigurno ce ga Slavko gurnuti u vatru. Mislim da je to pravi potez i vjerujem da svi nekako vise volimo vidjeti neko djete na terenu koje nece biti nista losije od ovih starijih prdonja koji nemaju pojma i kojima je ovo vrh karijere.belosevic28 je napisao/la:Petrovic zestoko ''gura'' Besirevica...jel moguce da ce on biti taj lijevi bek koji nedostaje ili bar prva zamjena...ipak momak koliko ja znam nema jos ni 18. S druge strane poznavajuci Slavka nebi me cudilo da ga gurne u vatru...
High je napisao/la:Sretan rođendan najvećem bh. klubu!
High je napisao/la:Sretan rođendan najvećem bh. klubu!