Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rece navijac privatne prcije azijskog pasojeda.joker90 je napisao/la:Sta je ono ba na lobotomiji?? Miske im i u sastav se mijesa!! Pa oni su njegova prcija, lik se fakat igra Football Managera s njima!!
kme kme heljp nato heljp heljpsolinas je napisao/la: Sto onda dopustas ovom islamofobu da pljuje i naziva srbe "bracom" konstantno od prvog dana kako se registrovao ismijava islam, pokrivene muslimanke,i da ne nabrajamo dalje.....ili treba postove da mu trazimo![]()
Ima ovdje ljudi kojima je neko i stradao od te njegove "brace"i normalno je da ce ljudi reagovat.
Ako imas imalo obraza vrati Muhu covjek je upravu sto posto.Ovo gofno provocira konstantno (franto)i hinjski na vjerskoj osnovi....Banujes kada neko reaguje a njega ostavljas pa dan te yebo
Igraj se Miske, boli te qrac! Pa ovo je gore nego ista sto sam do sada cuo! Kinez je makar ulupao para u nase dugove i to, Zeljkan lafo ima ubleha statut 51-49, a privatizova ih frajer za marku! Igra se managera! Sve bih dao da sam mu u kozi par dana, igras managera uzivo sa klubom jbt! Miske kralju!Thetraphak1921 je napisao/la:Rece navijac privatne prcije azijskog pasojeda.joker90 je napisao/la:Sta je ono ba na lobotomiji?? Miske im i u sastav se mijesa!! Pa oni su njegova prcija, lik se fakat igra Football Managera s njima!!
Zivjeli Kusturica i Kantardzic !
e stvarno si levatina. oni kakvi su god imaju 0 duga, a mi duzni 5 miliona. a jesi mozak, sigurno ti je Dejo bliza familijaThetraphak1921 je napisao/la:Rece navijac privatne prcije azijskog pasojeda.joker90 je napisao/la:Sta je ono ba na lobotomiji?? Miske im i u sastav se mijesa!! Pa oni su njegova prcija, lik se fakat igra Football Managera s njima!!
Zivjeli Kusturica i Kantardzic !
Kupio ga Miske za cenera,njemu dobro ima za trave kao i onaj arapsko-sandžački mutant Muahmed.HausMan je napisao/la:e stvarno si levatina. oni kakvi su god imaju 0 duga, a mi duzni 5 miliona. a jesi mozak, sigurno ti je Dejo bliza familijaThetraphak1921 je napisao/la:Rece navijac privatne prcije azijskog pasojeda.joker90 je napisao/la:Sta je ono ba na lobotomiji?? Miske im i u sastav se mijesa!! Pa oni su njegova prcija, lik se fakat igra Football Managera s njima!!
Zivjeli Kusturica i Kantardzic !![]()
muki sandzacki lav zvani levat na kvadrat.amazing je napisao/la: Kupio ga Miske za cenera,njemu dobro ima za trave kao i onaj arapsko-sandžački mutant Muahmed.
sto si nervozan levatu? ko ti drma kavez?Thetraphak1921 je napisao/la:Vecu mi je platu dao Senad, ne boj se @amazing.
@Haus
Zavezi labrnju.
@joker
Je li Bulic i dalje u klubu ili su ostali samo Faco i Dzeka?
I najjace je kad se sarajlijice pozivaju na navode tog čovjeka. Ordagu će dovest za 100000.SiriusBlack7 je napisao/la:Joj velikog menagera Husare sto pogide ko riza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.