Maradona, ikona Masinske skoleNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ko to ?DoeTz je napisao/la:Haman se Maradona ugusio na Panonskom... ne vjerujem jbt.
Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Bezveze, mogli su triput bolje klipove koristit. PS: Koji ce krc Zeba u klipu ?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Mramor je pravio, a ne neki "oni". Ako ne možeš pohvalit, barem nemoj osuđivat odmah tako lako nečiji naporan rad.
Odličan video Mramore, baš se uklopio svaki klip fino sa tekstom.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nisam znaowobly92 je napisao/la:Mramor je pravio, a ne neki "oni". Ako ne možeš pohvalit, barem nemoj osuđivat odmah tako lako nečiji naporan rad.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- FrantoBauzek
Ima definitivno par dobrih kadrova. Mozda ima dijelova koji bi se trebali malo popraviti, ali sve u svemu dobar video 
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Da sam imao boljih kadrova da radim, bilo bi urađeno, Imao sam volju da snimim neke stvari sam, ali je ostalo na tome. Tu su 2-3 dobra kadra koja su se mogla iskoristiti i u tom "boljem" videu, ostalo je za kantu.DoeTz je napisao/la:Nisam znaowobly92 je napisao/la:Mramor je pravio, a ne neki "oni". Ako ne možeš pohvalit, barem nemoj osuđivat odmah tako lako nečiji naporan rad.
Odličan video Mramore, baš se uklopio svaki klip fino sa tekstom.Zasto bih pohvalio ako nesto ne valja? Video ko video je uredu, ali kazem da ima mnogo boljih scena koje bi isle uz ovo pored ovih sa doceka sto se ponavljaju citav klip. Drugo Zebi nije mjesto na klipu jer je pjesma o Slobodi a njemu puca krc za Slobodom, tu je tek dvije sezone.
Svaka cast Mramore,odlican video.NKMramor je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Pjesma se uopsteno da pjevusiti,kako bi mocno zvucalo dok igraci izlaze na teren da zagrmi sa punog sjevera....ooo ooo volim te volim Slobodoo....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Momak je maksimalno iskoristio od ono malo materijala što je imao. Ne znam što si zapeo za Zebu kad uopšte nije stvar u njemu nego ono što predstavljaju oni klipovi, prati tekst pjesme u datom trenutku.
"Crveno-crni dres danas nosi, a noćas će tebe lutko da prosi. Život ga danas stavlja na kušnju, po prvi put igra na Tušnju." taj dio ide dok se čovjek/igrač sprema i oblači opremu, dres, i izlazi na Tušanj.
"Sa prozora sobe gleda u Mejdan, a Mejdan i Tušanj uvijek su jedan" i čovjek u tom trenutku gleda sa prozora na Tušanj. Da su sa Slona snimili i čovjekov (u ovom slučaju Zebin) prozor koji gleda na Mejdan bilo bi idealno, al ko da su mogli znat. Opet, nebitno ko je tu trenutno u kadru, nek je i Husara kakve veze ima. Bitna je poenta.
"Crveno-crni dres danas nosi, a noćas će tebe lutko da prosi. Život ga danas stavlja na kušnju, po prvi put igra na Tušnju." taj dio ide dok se čovjek/igrač sprema i oblači opremu, dres, i izlazi na Tušanj.
"Sa prozora sobe gleda u Mejdan, a Mejdan i Tušanj uvijek su jedan" i čovjek u tom trenutku gleda sa prozora na Tušanj. Da su sa Slona snimili i čovjekov (u ovom slučaju Zebin) prozor koji gleda na Mejdan bilo bi idealno, al ko da su mogli znat. Opet, nebitno ko je tu trenutno u kadru, nek je i Husara kakve veze ima. Bitna je poenta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Treba pohvalit trud.nije bas da imamo hiljade spotova.
Posebmo ubaceni dio oca i sina
Posebmo ubaceni dio oca i sina
Daj nemoj zezatDoeTz je napisao/la:Maradona, ikona Masinske skoleNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ko to ?DoeTz je napisao/la:Haman se Maradona ugusio na Panonskom... ne vjerujem jbt.
sta je predavao, kako meni nije poznat
Demokratiju mislim, i u saobraćajnoj je predavao
Nisam rekao da mi se ne svidja video, nego materijal koristen u videu cisto jer je materijal sa doceeka bezveze. Nisam znao da si ogranicen bio.NKMramor je napisao/la:Da sam imao boljih kadrova da radim, bilo bi urađeno, Imao sam volju da snimim neke stvari sam, ali je ostalo na tome. Tu su 2-3 dobra kadra koja su se mogla iskoristiti i u tom "boljem" videu, ostalo je za kantu.DoeTz je napisao/la:Nisam znaowobly92 je napisao/la:Mramor je pravio, a ne neki "oni". Ako ne možeš pohvalit, barem nemoj osuđivat odmah tako lako nečiji naporan rad.
Odličan video Mramore, baš se uklopio svaki klip fino sa tekstom.Zasto bih pohvalio ako nesto ne valja? Video ko video je uredu, ali kazem da ima mnogo boljih scena koje bi isle uz ovo pored ovih sa doceka sto se ponavljaju citav klip. Drugo Zebi nije mjesto na klipu jer je pjesma o Slobodi a njemu puca krc za Slobodom, tu je tek dvije sezone.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
znaci svi zavrsili saobracajnu 
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
pa zato mi i nije poznat, ja sam u masinsku isaoCoraco je napisao/la:Demokratiju mislim, i u saobraćajnoj je predavao
kakvih je tamo legendi bilo, tj valjda su jos uvijek :lol:
Srnda, Pauk, Adem, ona profesorica Fizike, ne mogu se imena sjetit, zatim ona profesorica s cvikama sto je drzala neki predmet s racunarima.. oni su mi ostali ovako u sjecanju, ova sto predaje Fiziku me nije mogla nikako, kakav sam kreten bio :lol: neka zuja takodjer sto je predavala matematiku, nju organski nisam podnosio, uvijek mi kecine zavaljivala, oborila me na kraju godine, ali to nije najgore, oborila me i na popravnom.. zatim bivsi direktor skole, stariji covjek s cvikama, predavao neki retardiran predmet, on me takodjer oborio na popravnom :lol:
sjajna vremena, kakvih je sve delegata bilo u mom razredu, bio sam jedan od najgorih, a najvise provaljivao definitivno i to na casovima :mrgreen:
Najgora bagra na najmanje kvadrata, ona zgrada + rudarska 
Bgm u moje vrijeme je turisticka bilaCoraco je napisao/la:Najgora bagra na najmanje kvadrata, ona zgrada + rudarska
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sve ovisi o kojem vremenskom periodu se prica.izaslo je generacija i generacija masinaca.nekad je masinska skola bila na cijeni.jebga sve se promijenilo
Bogami 2001-2004 slabo ko je mogao sa Elektrotehnickom. 
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.