BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Da je meni samo znati kako vazda njemu neko smeta i vazda se on mora raspravljati sa ocem i trenerom u po meca? Kako? Bem mu mater skoncentrisi se na teren i igraj ako mozes. Ako nemozes i neigraj ga. Samo stice losu reputaciju ovako. 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Konacno u pizdu materinu!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
NON STOP
Čuj Damira "hvala Bogu", a ateista 
Aman vise! Bravo! Hajd sad nastavi Bog ti pomogo dragi! 
Ilija ispuho ko balon
Hajde sad ga brejkni!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Njega ubi ovaj njegov otac,nakon svake greske on mu nesto dobacuje i to Damira totalno dekoncentrise
Tobejarabi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E yebemu Titu Damire. Koji qrac. Ebemu i igru i tenis koji igraš. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Gotovo je ovo,ne bi me cudilo da sad izgubi sa nulom set ali dajem mu sansu za bar 3 gejma da osvoji
Ukrade mi slova sa tastature. Brate sta mu ga stalno proca? Pusti covjeka da igra. Ako ce se ovako ponasati on na tribinama, ovaj na terenu, bolje da i ne dolazi na meceve. Boze sacuvaj. Novakov tata sigurno nije njemu dobacivao u sred meca nego covjek dode ko gospodin sjede, odgelda mec i ode kuci.NebeskaSila96 je napisao/la:Njega ubi ovaj njegov otac,nakon svake greske on mu nesto dobacuje i to Damira totalno dekoncentrise
Maloprije kad je Damir oborio glavu sjetio se svih nas koji smo ostali budni do 4 da ga gledamo. Sad on okreće ovo, za sve nas 
Opet mahalska na terenu. Ovo me bas nervira.
Nije imo sanse kao da he protivnik bio yebeni Nadal ili Djokovic.Moze samo povjediti kad potrefi nekog kao Tomic sa los dan a pomete ga Ilija ko Fata avliju.
Loša igra, koja je najmanji problem, u druga dva seta imao je podjednako lošeg protivnika, ali jednostavno nije dovoljno želio pobjedu. Ne želi da dobija meč uz lošu igru. Perfekcionista. *****.
kopamo po Alphenu naredne sedmice
kopamo po Alphenu naredne sedmice
Steta, moglo se ovo dobiti. Imam osjecaj da ga je ovaj na rutinu dobio, ne znam drugacije da objasnim ovih 3:0...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.