06.09.2016. / BiH - Estonija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Ima li iko iz Zenice ili Sarajeva da mi mlze potvrditi da li ima u prodaji jug ili sjever. Da ne sutra dolazim iz Visokog,jer pvdje nema. Hvala unaprijed.
Rođen s tobom da budem
- Goalgetter
- Kontakt:
Milicevic ce biti pun pogodak u reprezentaciji. Dobije li sansu protiv Estonije iskoristice je.
Izgleda da ce bas da pada na dan utakmice...koliko velik kisobran na tribinama se tolerise?
Nadam se da ce da bude i kisa golova a na Kipru suho.
Takodjer mislim da ce poceti s Vedadom ali bih volio da ipak vidim Cimija i Milicevica u prvih 11, kao neka vrsta probe za Belgiju.
Ovu postavu bih izveo u obije utakmice, sredina terena jako pokretljiva:
Beg
Ogi Spaha Zuka Kolasinac
Pjanic Cimirot
Visca Milicevic Lulic
Dzeko

Nadam se da ce da bude i kisa golova a na Kipru suho.
Takodjer mislim da ce poceti s Vedadom ali bih volio da ipak vidim Cimija i Milicevica u prvih 11, kao neka vrsta probe za Belgiju.
Ovu postavu bih izveo u obije utakmice, sredina terena jako pokretljiva:
Beg
Ogi Spaha Zuka Kolasinac
Pjanic Cimirot
Visca Milicevic Lulic
Dzeko
Shopping centar Džananović besplatno , imaš i kod bosanke samo ne znam koliko se plaća to ti je od stadiona mozda 10 minuta.Gefufna je napisao/la:Ima li Zenicana ovdje?
Gdje ima najblizi stadionu i najsigurniji parking ako bi se islo na utakmicu sad u utorak?
I da se u povratku lahko izvuci iz guzve.
"We need to suffer. And we need to fight."
- akisarajevo92
- Kontakt:
NIsta ne moze da se mjeri sa maglom protiv Irskehurem je napisao/la:Izgleda da ce bas da pada na dan utakmice...koliko velik kisobran na tribinama se tolerise?![]()

Don't believe the hype.
Znam brate, ja bio na istoku, samo sam cuo vrisku kod Dzekinog gola...hajd pogodak Iraca sam inekako vidio, frajer protrca po nasoj strani kaj brzi voz...ali bih volio da ne pada bar za vrijeme utakmice...nista, kabanicu ponijeti i to je to.akisarajevo92 je napisao/la:NIsta ne moze da se mjeri sa maglom protiv Irskehurem je napisao/la:Izgleda da ce bas da pada na dan utakmice...koliko velik kisobran na tribinama se tolerise?![]()
nadam se da cemo kvalitetno napunit estonce zbog gol razlike
ekipa je motivisana da poprave predhodni start u kvalifikacije
ekipa je motivisana da poprave predhodni start u kvalifikacije
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- Goalgetter
- Kontakt:
Na Estoniji nikakvog punjenja razlike nece biti, to je totalno drugacija ekipa od one prije sest godine. Pa cak su i u barazu bili 2012.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jel zna neko jel im ono priblizno najjaci sastav sto je igrao protiv Malte. S obzirom da nema Klavana koji je onako povrijedjenGoalgetter je napisao/la:Na Estoniji nikakvog punjenja razlike nece biti, to je totalno drugacija ekipa od one prije sest godine. Pa cak su i u barazu bili 2012.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Jeste. To je skoro najbolje sto imaju.JavierBosnia je napisao/la:Jel zna neko jel im ono priblizno najjaci sastav sto je igrao protiv Malte. S obzirom da nema Klavana koji je onako povrijedjenGoalgetter je napisao/la:Na Estoniji nikakvog punjenja razlike nece biti, to je totalno drugacija ekipa od one prije sest godine. Pa cak su i u barazu bili 2012.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Vjerujem da uz nasu ozbilju igru i zalaganje na terenu nece biti nikakvih problema protiv Estonije. Ne ocekujem 7 ali bar 3-4 vjerujem da im mozemo dati u svako momentu.Goalgetter je napisao/la:Jeste. To je skoro najbolje sto imaju.JavierBosnia je napisao/la:Jel zna neko jel im ono priblizno najjaci sastav sto je igrao protiv Malte. S obzirom da nema Klavana koji je onako povrijedjenGoalgetter je napisao/la:Na Estoniji nikakvog punjenja razlike nece biti, to je totalno drugacija ekipa od one prije sest godine. Pa cak su i u barazu bili 2012.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pozivaju navijace da kupe karte,prodana tek polovina ulaznica peti dan prodaje 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
A nekad se noćilo na ulici za karte i na kraju za pola sata sve bi bile rasprodane. To ti je sve efekt zvani Irska.Fidelis je napisao/la:Pozivaju navijace da kupe karte,prodana tek polovina ulaznica peti dan prodaje
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Re: RE: Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Valjda reprezentacija treba biti svetinja i puniti stadione...BoixosNois1899 je napisao/la:A nekad se noćilo na ulici za karte i na kraju za pola sata sve bi bile rasprodane. To ti je sve efekt zvani Irska.Fidelis je napisao/la:Pozivaju navijace da kupe karte,prodana tek polovina ulaznica peti dan prodaje
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- DragonGirl
- Kontakt:
Nema to veze toliko sa efektom Irska, jer smo i prije Irske dva puta gubili u baražu, pa bi na početku sljedećih kvalifikacija atmosfera bivala užarena. Ovo je jenostavno neki vid zasićenja nakon plasmana na SP, jer eto, ostvarili smo tada ono što smo toliko dugo čekali, i poslije kao da je prestao onaj žar kod ljudi, kao da više nije toliko interesantno. 

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ma problem je sto je reprezentacija igracki najslabija u zadnjih usudit cu se reci skoro 10 godina, prije svega na terenu pruza najlosiju igru, ili preciznije pruzala zadnji ciklus i ako se to prije svega popravi ja sam uvjeren da ce se i euforija vratit, jer niko nije lud da vise spava ispred centrotransa da gleda bezidejna dodavanja, vasionske centarsute i nabijanja lopte na Djurica ili Dzeku, i ako tome dodamo ispade pojedinih igraca i aroganciju kao i setanja po terenu i mozda najgore izbjegavanje poziva na prijateljske zbog izmisljenih povreda, moze se reci da se stvorio los imidz i slika reprezentacije i prvo vidim na svom starom i njegovom rajom, koja nije propustila domace utakmice vec 3 ciklusa, a sada mi kaze neam ti ja vise zivaca za to, gledat cemo u mene na terasi, puknut neki rostilj xD
Na Mesi je pod broj 1 da vrati navijacima poljuljano povjerenje u reprezentaciju, da na terenu ako vec ne moze lijepu i leprsavu igru iz zlatnog vremena Papeta, onda borbenost i disciplinu iz zlatnog vremena Ćire, i tu sva prica zavrsava, ponudi navijacima ili lijepu igru ili borbenost, sa dosta fanaticnosti uz dobar start kvalifikacija, to je provjeren recept za povratak euforije.
Nasa reprezentacija u posljednje 2 godine nije nudila niti jedno niti drugo, niti lijepu niti borbenu igru, usudit cu se reci jos od Slovacke u Zenici, preko svketskog pa do Kirin kupa, na kojem se sa rezervnim sastavom vidila barem nada da cemo konacno gledat ratnike a ne balerine.
Na Mesi je pod broj 1 da vrati navijacima poljuljano povjerenje u reprezentaciju, da na terenu ako vec ne moze lijepu i leprsavu igru iz zlatnog vremena Papeta, onda borbenost i disciplinu iz zlatnog vremena Ćire, i tu sva prica zavrsava, ponudi navijacima ili lijepu igru ili borbenost, sa dosta fanaticnosti uz dobar start kvalifikacija, to je provjeren recept za povratak euforije.
Nasa reprezentacija u posljednje 2 godine nije nudila niti jedno niti drugo, niti lijepu niti borbenu igru, usudit cu se reci jos od Slovacke u Zenici, preko svketskog pa do Kirin kupa, na kojem se sa rezervnim sastavom vidila barem nada da cemo konacno gledat ratnike a ne balerine.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
I ja ne mogu da vjerujem šta čitam. Euforije nema jer ne prate oni koji su reprezentaciju pratili radi furke i atmosfere, jednostavno nije furka pratiti reprezentaciju na početku kvalifikacija i to protiv Estonije. A i samo jednom je prvi putRimes87 je napisao/la:Valjda reprezentacija treba biti svetinja i puniti stadione...BoixosNois1899 je napisao/la:A nekad se noćilo na ulici za karte i na kraju za pola sata sve bi bile rasprodane. To ti je sve efekt zvani Irska.Fidelis je napisao/la:Pozivaju navijace da kupe karte,prodana tek polovina ulaznica peti dan prodaje
Sent from my D6603 using Tapatalk

Nad tobom sunce najljepše sja
- akisarajevo92
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme protiv Svicarske, drugo poluvrijeme protiv Spanije ... to tvoje kad bi spojili, bilo bi savrseno
samo bez jefitnih kikseva i gluposti koje najcesce prave Spahic, Medunjanin, Vranjes i Begovic.
samo bez jefitnih kikseva i gluposti koje najcesce prave Spahic, Medunjanin, Vranjes i Begovic.
Don't believe the hype.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Koliko se ja sjećam prošle kvale za SP smo počeli protiv Lihtenštajna i znam vrlo dobro da je bilo euforije. A tu si upravu kad kažeš da je samo jednom prvi put. Ja lično nisam bio zaintersovan pretjerano za utakmice protiv Irske jer sam imao osjećaj da ćemo ispasti.pinoglavi je napisao/la: I ja ne mogu da vjerujem šta čitam. Euforije nema jer ne prate oni koji su reprezentaciju pratili radi furke i atmosfere, jednostavno nije furka pratiti reprezentaciju na početku kvalifikacija i to protiv Estonije. A i samo jednom je prvi putIsto tako i pred Irsku nije bilo euforije kao pred prethodna 2 baraža.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A to je jer smo svi osjetili da bi to mogle biti te kvalifikacije... Ja sam se nadao da ćemo uvijek euforično dočekati okupljanje reprezentacije, ali ipak nismo ništa različiti od ostatka svijetaBoixosNois1899 je napisao/la:Koliko se ja sjećam prošle kvale za SP smo počeli protiv Lihtenštajna i znam vrlo dobro da je bilo euforije. A tu si upravu kad kažeš da je samo jednom prvi put. Ja lično nisam bio zaintersovan pretjerano za utakmice protiv Irske jer sam imao osjećaj da ćemo ispasti.pinoglavi je napisao/la: I ja ne mogu da vjerujem šta čitam. Euforije nema jer ne prate oni koji su reprezentaciju pratili radi furke i atmosfere, jednostavno nije furka pratiti reprezentaciju na početku kvalifikacija i to protiv Estonije. A i samo jednom je prvi putIsto tako i pred Irsku nije bilo euforije kao pred prethodna 2 baraža.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordocrveni, Drum, edvaE2, Google Adsense [Bot], invincible1921, Jegres, Kajkutenjoyer, Vaya i 67 gostiju.