BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Poraz po ustaljenoj proceduri. Nema kuveta da dobije meč nakon velike pobjede. Psiha
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Nista, idemo dalje Damire 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
shminka je napisao/la:Ne želi da dobija meč uz lošu igru. Perfekcionista.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nevjerovatno je da je Damir imao samo jedan break na los prvi servis Marchenka! U par trenutaka je izgledalo da i Marchenko puca po savovima, ali Damir nije imao snage da okrene mec... Jednostavno, ovo nije bila njegova noc.
Svi protiv njega, dekocentrišu ga i sve. Sve je to u glavi. Ako izađe na teren protiv favorita psihički je spreman i zapne, dok se ne prepadne pobjede, a kad izađe protiv nekog jednakog sebi ili lošijeg opusti se i konta 'lako ću'.soccerfan je napisao/la:Da je meni samo znati kako vazda njemu neko smeta i vazda se on mora raspravljati sa ocem i trenerom u po meca? Kako? Bem mu mater skoncentrisi se na teren i igraj ako mozes. Ako nemozes i neigraj ga. Samo stice losu reputaciju ovako.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Definitgvno jedan od najgorih mečeva koji je odigrao na GSu. Ništa nije funkcionisalo, ni igra, ni psiha, ni volja. Uopšte nije bilo želje da se preokrene, da nešto promjeni a imao je šansi i u 2. setu i u 3. setu. Sva ona borbenost protiv Tomića je sinoć nestala, nije je bilo.
Cijeli meč je nešto komentarisao, govorio da ne može i sl. Sljedeće sedmice u Alphenu, brani titulu i mora uzeti to.
Cijeli meč je nešto komentarisao, govorio da ne može i sl. Sljedeće sedmice u Alphenu, brani titulu i mora uzeti to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj sizofrenicar nas vise obruka sa ovim ponasanjem nego sto prezentuje sa igrama. Ponasa se na teniskom terenu kao da je fudbalski.
I da napomenem on nije musliman
I da napomenem on nije musliman
retard da ima obraza, prestao bi se pojavljivat u medijima sve dok drasticno ne promjeni svoje ponasanje, a ne svako malo daje neke izjave i uvijek istu stvar napravi.. u drugim teniski razvijenim drzavama, on uopste ne bi imao medijski prostor, a kod nas ga nazalost ima jer je najbolji (kako to tuzno zvuci) bh teniser
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako mu je mrsko platiti, nek ovjeri knjizicu i ode do psihijatra u bolnicu. Jer cak i on mu sigurno moze dato koji dobar savjet. Ovo polako prevazilazi samo sportske poraze i polako prelazi u brukanje pred cijelim svijetom. Svaki turnir, neki skandal s njim. 
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
jedini koji mu je odgovorio je berankis , al onda je ovdje berankis postao najmrzi igrac , al zapravo dzumi nevolje stvara 
Ma sramoti se lik, polako postaje poznat na turu kao prgav, nervozan, agresivan..Druga stvar: drugo j.e.b.e.n.o kolo j.e.b.e.n.o.g Grand slama on nakon svakog poena baci koju sa starim koji sjedi u prvom redu..Pa u tenisu je koncentracija sve a kako da je ima kad caska sa starim, da ne govorim o svadjama sa sudijama.. Druže izbaci negdje negativnu energiju, udaraju u onu vreću prije meča, pa neces nakon svakog drugog poena trzati da polomis reket
Neću ništa da komentarišem, nemam pojma šta se dešavalo ali evo čitajući posljednju stranicu da se naslutiti. Vremenom će sve doći na svoje.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ono od sinoć nije skandal i nije napravio ništa, ne u rangu prošlog turnira ili nekih prijašnjih. To što komentariše svaki izgubljeni poen, rade to i dosta veća imena, prije svega Murray pa i Nole ( s tim da on ima malo tih poena, bitnih koje izgubi pa i nema šta puno kometarisat).
Najveći problem je njegov konstanta, nije još naučio da se nosi sa bremenom zvano favorit. Igra na velikom terenu pred velikim igračem, TOP 20, i on igra kao legitimni član te grupe TOP 20 igrača, kao da se tu nalazi. Potpuno u meču, svaki udarac se zna što je udaren, ništa nema napamet i gluposti nema ali onda u sljedećem kolu ode na manji teren protiv manje poznatog igrača i zaboravi igrat tenis. Kad dobije neku konstantu i ovo će biti lagani zadaci. Do tad nam se ovako mučiti.
Najveći problem je njegov konstanta, nije još naučio da se nosi sa bremenom zvano favorit. Igra na velikom terenu pred velikim igračem, TOP 20, i on igra kao legitimni član te grupe TOP 20 igrača, kao da se tu nalazi. Potpuno u meču, svaki udarac se zna što je udaren, ništa nema napamet i gluposti nema ali onda u sljedećem kolu ode na manji teren protiv manje poznatog igrača i zaboravi igrat tenis. Kad dobije neku konstantu i ovo će biti lagani zadaci. Do tad nam se ovako mučiti.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
da, zbog toga je i postao omrazen medju navijacima dzumhura a sigurno nije ljigaviji i bezobrazniji od ovog naseg.HeraklitMracni je napisao/la:jedini koji mu je odgovorio je berankis , al onda je ovdje berankis postao najmrzi igrac , al zapravo dzumi nevolje stvara
mada, pored berankisa, njega su fino otresli gombos i herbert, podvije usi. Ovom drugom se uhlinjio na stolici kad mu je covjek prisao, nije ga smio ni pogledati kako treba:-).
Pored njih, sela je vec izjavio da je poznat medju teniserima kao prgav igrac.
Stvarno ne znam zasto ovo radi od svog imena, jednostavno pruzi ruku covjeku kad vidis da te razvaljuje i to je to. Sutra ces ti nekoga dobiti, cak i boljeg od sebe kao sto je tomic, i ides dalje.
Sto se tice meca sinoc, klasicno razvaljivanje, iako se i ovaj nudio u 2. i 3. setu.
Ono sto mene brine je i prvi mec, ne znam da li je dzumhur stvarno bio dobar ili je onaj nas kengur bas ke njao, na trenutke mi je djelovalo kao da se liku bas ne igra, stoji na sredini terena i samo lupa bez ikakvog kretanja, jedna u out, druga u mrezu, treca u teren i tako u krug. Znam da inace nije trkac ali ovdje je bas lose izgledao...a tako nesto je i izjavio poslije meca.
Sve u svemu, fin novi saldo na racunu, sad zapeti na challengeru, odbraniti bodove i zacementirati se u top 100 i ovu godinu. Od ulaska u top 50 nema nista ni ove godine.
Sinoc mene bogami san prevari i to na pola sata pred mec, doduse stavio sam alarm ali sam ga samo trznuo rukom kad me poceo buditi jer sam neispavan vec neko vrijeme. Al fin osjecaj ustati ispavan, napraviti dorucak i kaficu i procitati da nista nisam propustio.
Mene iznenadio nije ni igrom ni ponasanjem, jbg mene ljudi optuzuju ovdje kad kazem da je Tomic bacao mec, od Marchenka se moze itekako izgubiti na hardu, to je poznato, tu ja nisam ni polagao neke nade da ce 100% dobiti, mislio sam da ima realnu sansu, ali da odigra stalozeno. Levat jos jednom pokazao da to ne zna, i vidim kritike opravdane, i koristenje teskih rijeci. Ja ovako svjez ispavan cu se suzdrzati od psovki, ja sam dostojanstven i u njegovim porazima i pobjedama, kazem kako jest i posmatram objektivno.
Valja nam se navici, mislim nije i da nismo da je takav i da mu je to odlika karakterna, yebat ga sebi je takav i Nerfidu svome, ja znam kad dodju ovi teniski GS pa kad se malo intenzivnije ova obicna raja ovdje u Austriji, koja inace ne prati tenis krene zanimati, pa me ovdje ispituju iz koje je ko drzave, da ja molim Boga da me ne pitaju odakle je Dzumhur, jer me bude sramota reci da je iz Bosne, da ne bi neko krenuo misliti da smo svi takvi. Nije doduse da nismo svi vecinom zivce!
Ali eto kod njega je problem sto on to manifestuje na neki nacin, koji se ne dopada ni publici, pogotovo ne protivnicima (mislim ono dopada im se zato sto radi toga izgubi, ali je pitanje vremena kad ce ga negdje neko zaloziti stosom!, a ja bi dao dukat i umro bi od smijeha da to neko uradi, samo da ga vrati sto bi se reklo u pravu vinklu)
Cudi me da nije jos na YT niko napravio kompilaciju tih njegovih "outbursta", ali bice ne sumnjam, mlad je i ima jos vremena da dokazuje da on moze i ludje od ovoga. Steta jbg, nemozes ti nista kad je neko nakrivo nasadjen, to je isto ko kad si sa ribom s kojom imas najbolji provod i sex ikada i sve to, ali znas da je luda i da to nemoze ici na duze i neka planiranja dugorocna. Eto to je ta paralela. Svi ce reci dobar teniser, moze, zna, ali budala. I jeste vala. Steta fakat, lik ima blokadu zestoku, ne moze se to lako ni promjeniti, samo na momente korigovati malo, ali taj njegov psiholoski obris ce ga pratiti dok je ziv.
Mene iznenadio nije ni igrom ni ponasanjem, jbg mene ljudi optuzuju ovdje kad kazem da je Tomic bacao mec, od Marchenka se moze itekako izgubiti na hardu, to je poznato, tu ja nisam ni polagao neke nade da ce 100% dobiti, mislio sam da ima realnu sansu, ali da odigra stalozeno. Levat jos jednom pokazao da to ne zna, i vidim kritike opravdane, i koristenje teskih rijeci. Ja ovako svjez ispavan cu se suzdrzati od psovki, ja sam dostojanstven i u njegovim porazima i pobjedama, kazem kako jest i posmatram objektivno.
Valja nam se navici, mislim nije i da nismo da je takav i da mu je to odlika karakterna, yebat ga sebi je takav i Nerfidu svome, ja znam kad dodju ovi teniski GS pa kad se malo intenzivnije ova obicna raja ovdje u Austriji, koja inace ne prati tenis krene zanimati, pa me ovdje ispituju iz koje je ko drzave, da ja molim Boga da me ne pitaju odakle je Dzumhur, jer me bude sramota reci da je iz Bosne, da ne bi neko krenuo misliti da smo svi takvi. Nije doduse da nismo svi vecinom zivce!
Cudi me da nije jos na YT niko napravio kompilaciju tih njegovih "outbursta", ali bice ne sumnjam, mlad je i ima jos vremena da dokazuje da on moze i ludje od ovoga. Steta jbg, nemozes ti nista kad je neko nakrivo nasadjen, to je isto ko kad si sa ribom s kojom imas najbolji provod i sex ikada i sve to, ali znas da je luda i da to nemoze ici na duze i neka planiranja dugorocna. Eto to je ta paralela. Svi ce reci dobar teniser, moze, zna, ali budala. I jeste vala. Steta fakat, lik ima blokadu zestoku, ne moze se to lako ni promjeniti, samo na momente korigovati malo, ali taj njegov psiholoski obris ce ga pratiti dok je ziv.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
thelightblue
- Kontakt:
Ne, niko ne komentira tijekom meca toliko koliko Damir, nakon svakog poena nesto kaze, jucer cak nakon i duple greske Marchenka! Pa molim te, sta tu mozes reci?! Komentatori BBC manje pricaju od Damira. Na kraju taj sport je dosta jednostavan, bez koncentracije nema rezultata. I to vidimo svaki put. Protiv Tomica dosta mirno i pobjeda, jucer nije bilo nijednog mirnog gema pa i rezultat ocajan.Unofficialpage je napisao/la:Ono od sinoć nije skandal i nije napravio ništa, ne u rangu prošlog turnira ili nekih prijašnjih. To što komentariše svaki izgubljeni poen, rade to i dosta veća imena, prije svega Murray pa i Nole ( s tim da on ima malo tih poena, bitnih koje izgubi pa i nema šta puno kometarisat).
Marchenko veoma prosjecno je odigrao, velika sansa za trece kolo ovo je bila, ali mec od pocetka do kraja bez plana i bez kvaliteta u igri.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutno se slažem da niko ne radi toliko koliko Damir. Ja sam zagovornik onog šuti i igraj. Kad šuti i pobjedi dok krene komentarisat tu je poraz 100%.thelightblue je napisao/la:Ne, niko ne komentira tijekom meca toliko koliko Damir, nakon svakog poena nesto kaze, jucer cak nakon i duple greske Marchenka! Pa molim te, sta tu mozes reci?! Komentatori BBC manje pricaju od Damira. Na kraju taj sport je dosta jednostavan, bez koncentracije nema rezultata. I to vidimo svaki put. Protiv Tomica dosta mirno i pobjeda, jucer nije bilo nijednog mirnog gema pa i rezultat ocajan.Unofficialpage je napisao/la:Ono od sinoć nije skandal i nije napravio ništa, ne u rangu prošlog turnira ili nekih prijašnjih. To što komentariše svaki izgubljeni poen, rade to i dosta veća imena, prije svega Murray pa i Nole ( s tim da on ima malo tih poena, bitnih koje izgubi pa i nema šta puno kometarisat).
Marchenko veoma prosjecno je odigrao, velika sansa za trece kolo ovo je bila, ali mec od pocetka do kraja bez plana i bez kvaliteta u igri.
Marchenko je daleko bolje odigrao u Istanbulu nego sinoć. Imao je 7-8 duplih, 4-5 je puta na mreži pogodio mrežu. To su pokloni, Damir nije znao šta hoće i nije mu bilo jasno što uopšte mora da igra i šta želi. Ono od sinoć je pokazatelj kako ne treba da igraš jedan teniski meč.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja ne pamtim u zadnjih 2-3 godine koliko pratim Damira da je ikada imao mec da je sutao, uvijek on nesto brblja, il sam sa sobom il sa ćaćom.
-
boomerang5
- Kontakt:
Ma nema se šta reći. Zato i jeste 70 i neki igrač. Nekonstantan, kako iz meča u meč tako i svaki poen. Zna odigrati za top 20, pa onda u ranga features igrača sa 300. mjesta. Ne može se imati od takvog igrača velika očekivanja. Treba biti realan, i reći da koliko ga j.ebe psiha, ovo je i odličan rezultat što pravi ( pobijediti nadala,berdiha,tomica...). Njegov realan domet je uopste prvo kolo(koje igrom slucaja zadnjih 10ak GS igra bez kvala), dalje je sve premašivanje.
Igrom slučaja igra MD GSa haha...nije igrom slučaja, nego rankingom 
Očajan meč igrač, bez ikakve nade da lošu igru pretvori u dobru, da sa lošom igrom nekoga pobijedi, a mogao je hladno sinoć, nudio se Ilija samo tako
Očajan meč igrač, bez ikakve nade da lošu igru pretvori u dobru, da sa lošom igrom nekoga pobijedi, a mogao je hladno sinoć, nudio se Ilija samo tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.