U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kobe24
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la kobe24 » 24 avg 2016, 21:53

Ne znam zasto nije dao priliku malom Ramicu, valjda ce biti drugacije u drugoj utakmici. Herta ima jednu od 2-3 najjace ekipe njegovog uzrasta u Njemackoj i on sigurno nije bez razloga tu. Treba djetetu dati sansu da se pokaze, da nije bezveze dosao na okupljanje.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 avg 2016, 21:55

Kako smo mi patetican narod. Stvarno najvise tudje a najmanje svoje i sebe postujemo. Danas citam jedan od trenutno hajmo reci jedan medju najtalentovaniji igraca Svedskog fudbala i do danas clana U21-repke Svedske, Arber Zeleni, hladno rekao da ce u buduce igrati za Kosovo. Selektor kaze da je vijest dosla kao grom iz vedra neba i da Zeneli nece dobiti poziv za utakmice kvalifikacije iduceg mjeseca. Inace rodjen 1995 u Svedskoj, a trenutno je clan Heerenveena u Holandiji. Svedjani su dosta iznenadjeni odlukom jer je momak dosta talentovan i pricalo se da moze ce biti u sirem spisku A-selekcije.

A rekacija igraca nije izostala: Kaze "Mozete me mrziti i voljeti ali ja sam ja. Donio sam odluku i drzim se iza nje. Zovu me izdajicom i da sam nezahvalan, ali komentari tog tipa me uopste ne zanimaju! Opet cete me voljeti jednog lijepog dana kada budem harao klupskim timom za kojeg navijate. Svi sto me poznaju znaju koliko volim ovu zemlju i tako ce ostati zauvijek. Ali ovo je odluka o mojoj fudbalskoj karijeri i nista vise." Ma svaka cast! :clap:

Medju igracima koji ce nastupati za U21 Svedske je i do "jucer" vrli Muamer Tankovic.

Eh pa djeco, samo vi nastavljajte prosipati floskule kako vam je Svedska, Danska, Njemacka... dala sve. :lol: :lol: eh moj bosnjo...
kobe24 je napisao/la:Ne znam zasto nije dao priliku malom Ramicu, valjda ce biti drugacije u drugoj utakmici. Herta ima jednu od 2-3 najjace ekipe njegovog uzrasta u Njemackoj i on sigurno nije bez razloga tu. Treba djetetu dati sansu da se pokaze, da nije bezveze dosao na okupljanje.
Nije Hertha pustila Miralema uopste da napusti tim, jer se ne radi o fifinom datumu. Inace svi su dobili sansu za igranje koji su pozvani za ovaj mec. Izuzev Ramica.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 24 avg 2016, 22:11

znal neko što nije igro sadiku iz fk sarajeva

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 24 avg 2016, 22:41

@sajo10
Pa neki dan brate bio intervju s njim na ss.ba, mali u nasoj opremi na treningu u Zenici, govorio o uslovima, Herti itd.

Nemoj njega porediti s nasima, njemu je Kosovo dalo sve... :roll:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 27 avg 2016, 19:23

Karacic od prve minute na golu Adanaspora, gube 1:0 od Kasimpase.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 31 avg 2016, 12:23

Cijena ulaznica za utakmice na Grbavici ?
Ako neko može postaviti i spiskove protivnika. Hvala

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 31 avg 2016, 14:52

sajo10 je napisao/la:Kako smo mi patetican narod. Stvarno najvise tudje a najmanje svoje i sebe postujemo. Danas citam jedan od trenutno hajmo reci jedan medju najtalentovaniji igraca Svedskog fudbala i do danas clana U21-repke Svedske, Arber Zeleni, hladno rekao da ce u buduce igrati za Kosovo. Selektor kaze da je vijest dosla kao grom iz vedra neba i da Zeneli nece dobiti poziv za utakmice kvalifikacije iduceg mjeseca. Inace rodjen 1995 u Svedskoj, a trenutno je clan Heerenveena u Holandiji. Svedjani su dosta iznenadjeni odlukom jer je momak dosta talentovan i pricalo se da moze ce biti u sirem spisku A-selekcije.

A rekacija igraca nije izostala: Kaze "Mozete me mrziti i voljeti ali ja sam ja. Donio sam odluku i drzim se iza nje. Zovu me izdajicom i da sam nezahvalan, ali komentari tog tipa me uopste ne zanimaju! Opet cete me voljeti jednog lijepog dana kada budem harao klupskim timom za kojeg navijate. Svi sto me poznaju znaju koliko volim ovu zemlju i tako ce ostati zauvijek. Ali ovo je odluka o mojoj fudbalskoj karijeri i nista vise." Ma svaka cast! :clap:

Medju igracima koji ce nastupati za U21 Svedske je i do "jucer" vrli Muamer Tankovic.

Eh pa djeco, samo vi nastavljajte prosipati floskule kako vam je Svedska, Danska, Njemacka... dala sve. :lol: :lol: eh moj bosnjo...
kobe24 je napisao/la:Ne znam zasto nije dao priliku malom Ramicu, valjda ce biti drugacije u drugoj utakmici. Herta ima jednu od 2-3 najjace ekipe njegovog uzrasta u Njemackoj i on sigurno nije bez razloga tu. Treba djetetu dati sansu da se pokaze, da nije bezveze dosao na okupljanje.
Nije Hertha pustila Miralema uopste da napusti tim, jer se ne radi o fifinom datumu. Inace svi su dobili sansu za igranje koji su pozvani za ovaj mec. Izuzev Ramica.
I kakve sad to veze ima bilo s cim? Shaqiri igra za Svicarsku, Xhaka igra za Svicarsku, Berisha mladji odyebo Kosovo za Norvesku, iako je prvo reko da ce igrat za njih. Pjanic i Kolasinac odbili sile da bi igrali za nas. Sta onda? Ko je patetican u tom slucaju, siptari ili mi?

Koje pizdarije. Jadna nam majka ako cemo se ugledat na siptare i njima slicne i ako cemo mjerit vrijednost nekih naroda na osnovu sta par sportista odluci ili ne odluci.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 31 avg 2016, 14:53

Xhaka je htio igrati za Kosovo.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 31 avg 2016, 14:54

Incognito87 je napisao/la:Xhaka je htio igrati za Kosovo.
Sto onda nije zaigrao? Ima sada priliku, pa ne igra. Lako je pricat i prosipat patriotske price. Valja se odrec jake reprezentacije poput Svicarske i statusa EU-igraca da bi igrao za ekipu koja vrlo tesko moze do bilo kakvog uspjeha.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 31 avg 2016, 14:55

Medikament je napisao/la:
Sto onda nije zaigrao? Ima sada priliku, pa ne igra. Lako je pricat i prosipat patriotske price. Valja se odrec jake reprezentacije poput Svicarske i statusa EU-igraca da bi igrao za ekipu koja vrlo tesko moze do bilo kakvog uspjeha.
Xhaka, nova zvijezda londonskog Arsenala, jedan je od igrača koji vuku korjene s Kosova, međutim sjajni veznjak neće imati pravo zaigrati za ovu reprezentaciju.
Xhaka već dugo igra za Švicarsku, a želio je promijeniti dres reprezentacije i zaigrati svim srcem za Kosovo, međutim to mu nije dozvoljeno.

"Na osnovu zvaničnog dopisa FIFA saopšteno je da svako ko je igrao na Evropskom prvenstvu 2016. godine više nema pravo mijenjati državni tim. Fudbalska federacija i FIFA nisu postigli dogovor oko transfera repreztativaca Švicarske u kosovski državni tim", napisao je Xhaka u dijelu svog pisma.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 31 avg 2016, 14:57

Incognito87 je napisao/la:
Xhaka, nova zvijezda londonskog Arsenala, jedan je od igrača koji vuku korjene s Kosova, međutim sjajni veznjak neće imati pravo zaigrati za ovu reprezentaciju.
Xhaka već dugo igra za Švicarsku, a želio je promijeniti dres reprezentacije i zaigrati svim srcem za Kosovo, međutim to mu nije dozvoljeno.

"Na osnovu zvaničnog dopisa FIFA saopšteno je da svako ko je igrao na Evropskom prvenstvu 2016. godine više nema pravo mijenjati državni tim. Fudbalska federacija i FIFA nisu postigli dogovor oko transfera repreztativaca Švicarske u kosovski državni tim", napisao je Xhaka u dijelu svog pisma.
Da, vrlo fin izgovor. Slican raznim izgovorima nasih vrlih patriJota sto igraju za razne reprezentacije pa se dizu u nebesa.

Evo sta kaze dopredsjednik NS Kosova: Svi su lazovi, ne zele da igraju za Kosovo. Nije istina da im FIFA ne dozvoljava da igraju za nas, nego jednostavno ne zele da igraju.

Igrat ce oni kojima se isplati da igraju, to jest Januzaju (ako ne spasi karijeru ove sezone) i tako dalje. Rijetki su kao Pjanic koji srcem izaberu. Vecina je tu zbog interesa u svakoj reprezentaciji.
sloboda72 je napisao/la:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 31 avg 2016, 15:47

Sto onda nije zaigrao? Ima sada priliku, pa ne igra. Lako je pricat i prosipat patriotske price. Valja se odrec jake reprezentacije poput Svicarske i statusa EU-igraca da bi igrao za ekipu koja vrlo tesko moze do bilo kakvog uspjeha

Da, vrlo fin izgovor. Slican raznim izgovorima nasih vrlih patriJota sto igraju za razne reprezentacije pa se dizu u nebesa.

Evo sta kaze dopredsjednik NS Kosova: Svi su lazovi, ne zele da igraju za Kosovo. Nije istina da im FIFA ne dozvoljava da igraju za nas, nego jednostavno ne zele da igraju.

Igrat ce oni kojima se isplati da igraju, to jest Januzaju (ako ne spasi karijeru ove sezone) i tako dalje. Rijetki su kao Pjanic koji srcem izaberu. Vecina je tu zbog interesa u svakoj reprezentaciji.
Nebi izgubili status EU igraca, jer svicarska omogucuje dvojno drzavljanstvo. Nije se ni Hajrovic odrekao Svicarskog. I ne slazem se da mogu tesko do nekog uspjeha. Ukoliko bi za njih igrali svi koji vuku korijene sa Kosova. bio bi to jako fin sastav. Eh jedino uredjenost saveza nebi bila na tom nivou kao sto je recimo Svicarski, ali opet ne igra savez na terenu nego igraci
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 31 avg 2016, 16:26

KapitenK je napisao/la:Cijena ulaznica za utakmice na Grbavici ?
Ako neko može postaviti i spiskove protivnika. Hvala
„U-21“ reprezentacija Bosne i Hercegovine svoju narednu kvalifikacionu utakmicu protiv Norveške odigraće u petak, 2. septembra u 16.00 sati na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu.

Ulaznice za ovaj meč biće puštene u prodaju sutra (1. 9. 2016.) u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije „Centrotrans“.

Na dan utakmice (2. 9. 2016) od 10.00 sati karte će se moći kupiti i na biletarnicama stadiona „Grbavica“.

Cijene ulaznica su 7 KM za tribinu „zapad“ i 5 KM za tribinu „sjever“.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 01 sep 2016, 14:10

U21 sutra na BHT
slika

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 sep 2016, 17:41

Nestorović: Ne možemo prijetiti Norveškoj
:bow: :bow: :bow:

Tooo selektore! Pa kaze "dosao je vrijeme za korak vise, a to je da se pobjedi" hahaha :bow: :bow:

Darko povedi nas i u sljedecem ciklusu hljeba ti! Ne zasluzujemo te Lorde! :bow:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 sep 2016, 15:17

slika

slika

Klupa: Karacic, Kadusic, Satara, Grahovac, Gojak, Govedarica & Loncar.

Out: Memija, Hadziahmetovic, Burekovic & Corovic.

svabo94
Kontakt:

Post Postao/la svabo94 » 02 sep 2016, 15:27

Sto Memija i Hadziahmetovic ne igraju??

Memija Na beka
Hadziahmetovic umjesto Sadikovica

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 02 sep 2016, 15:37

sta je s hadziahmetovicem, jel povrijedjen? :eh:

smijenite konja vise....dajte nekom od bivsih igraca da vodi

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 02 sep 2016, 15:41

Televisa presenta

LORD DARKO :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 02 sep 2016, 15:42

baglama je napisao/la:sta je s hadziahmetovicem, jel povrijedjen? :eh:

smijenite konja vise....dajte nekom od bivsih igraca da vodi
kartoni msm
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 13 gostiju.