Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ja mislim da ce njemu neko uskoro fino da uradi "plasticnu operaciju".tuzlak1987 je napisao/la:Mortuse on ti ovdje ne misli na to vec misli da ovaj sa slike krene bubati ove sto pricaju protiv Husare, zato kaze izvrsni.
Mortuse to mu je telohranitelj , neki mma bojac iz SrebrenikaMortus je napisao/la:ja mislim da ce njemu neko uskoro fino da uradi "plasticnu operaciju".tuzlak1987 je napisao/la:Mortuse on ti ovdje ne misli na to vec misli da ovaj sa slike krene bubati ove sto pricaju protiv Husare, zato kaze izvrsni.
Bude on na svakoj utakmici na Tusnju i parkira se na Slatini, pretežno oko Sedre. Tu sam gavidio par puta, kao i protiv Čelika.
pa nznm kad bi neko dobio batine zbog price protiv njega, šta bi mu se tek tad desilo.
Bio bi persona non grata u TZ, al eto nek laprda kolko hoce, muda nema ni za što....
Ćujwobly92 je napisao/la:Čuj pirija kapiten.![]()
![]()
Ta je priča bila i kad je Jagodić zvao Krunića (sad u Empoliju) iz tamo nekog Donjeg Srema, ili nije zvao Atajića iz velikog Celtica (sad je u Zalgirisu i obicna je panjina). Nije da nema menadžerskog lobiranja ali rezultati su više zbog neznanja i nezainteresovanosti selektora.staragarda je napisao/la:Cisto menadžerska reprezentacija... Nema to nikakve veze sa zaslugama i kvalitetetom... Milion je primjera... Zadnjih par godina A repka se uozbiljila koliko toliko pa su lešinari i hijene prešli na ovu mladu repkuChinaglia je napisao/la:da ga hoce nabusit, ionako ne mozes navijat za mladu repku, sve go lopov do lopovapinoglavi je napisao/la:Pirić i Zec u prvih 11 protiv Norveške.
SiriusBlack7 je napisao/la:Mortuse to mu je telohranitelj , neki mma bojac iz SrebrenikaMortus je napisao/la:ja mislim da ce njemu neko uskoro fino da uradi "plasticnu operaciju".tuzlak1987 je napisao/la:Mortuse on ti ovdje ne misli na to vec misli da ovaj sa slike krene bubati ove sto pricaju protiv Husare, zato kaze izvrsni.
Bude on na svakoj utakmici na Tusnju i parkira se na Slatini, pretežno oko Sedre. Tu sam gavidio par puta, kao i protiv Čelika.
pa nznm kad bi neko dobio batine zbog price protiv njega, šta bi mu se tek tad desilo.
Bio bi persona non grata u TZ, al eto nek laprda kolko hoce, muda nema ni za što....
Classic Pirijatuzlak1987 je napisao/la:Jaa kad mu ispadne iz ruku klasika
Takvih smo bruku golova primili.Jos je dobar danas barem kornere prati i boksujeChinaglia je napisao/la:kako mu lopte idu kroz peterac, a njega nidje nema
Pusti momka hoce da se dokazeguillermo je napisao/la:Takvih smo bruku golova primili.Jos je dobar danas barem kornere prati i boksujeChinaglia je napisao/la:kako mu lopte idu kroz peterac, a njega nidje nema [emoji38]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.