Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la KK_Bosna » 02 sep 2016, 13:55

pinoglavi je napisao/la:Sto se uopste morate dijeliti na pro i kontra Haruna? Hvala mu za sve dobro sto je uradio i idemo dalje. Bila je prica da necemo imati omladinske selekcije ove godine jer nema Haruna, pa dodje ljeto i vise nego ikad ih u pogonu. Imam osjecaj da neki jedva cekaju ove vijesti protiv Haruna da se nasladjuju dok drugi jedva cekaju neki kiks ovog saveza da seru kako se to ne bi desilo velikom Harunu. I jedni i drugi :puke:
To je to, ovdje se zbog "slucaja nurkic" (u kojem nema nevinih) narod podijelio na haruna i na dubravka, na stari i novi savez... samo jedni druge jedva cekaju da pljuju... pa ovi "za haruna" prizeljkuju da ne odemo na ep kako bi rekli "vidis kako je kad je harun otisao"... uzas

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

remA1
Kontakt:

Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la remA1 » 02 sep 2016, 14:03

7aprildomemoj je napisao/la:
remA1 je napisao/la:Žalit' ćemo mi za Harunom k'o Željo za Osimom xd Al polako ;)
Ako ti je toliko dobar vodi ga sebi kući :lol:

Više bih volio da si napisao zašto su ovi sad bolji od Haruna, nego što si mi "prosuo" foru iz osnovne škole. Naivan si ti a i svi ostali koji misle da će ovaj novi savez bolje raditi od onog. Volio bih da si malo više upućen i da znaš dokle je Harun sebe dovodio da se juniorima plati hotel prošle godine, da se kadetima plati hotel, da se u20 repka uopšte i okupi, da se plati Duško Ivanović i pripreme na kojim bi pozadivilo dosta europskih košarkaških reprezentacija. I na kraju je čovjek otišao za dobrobit reprezentacije, jer je ipak nafurani Slovenac veći od njeg. I nek je otišao, al' popišat će vas Nurkić kad tad ;)

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 02 sep 2016, 14:15

Mahmutović > Nurkić
"We need to suffer. And we need to fight."

pinoglavi
Kontakt:

Re: RE: Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la pinoglavi » 02 sep 2016, 14:22

KK_Bosna je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Sto se uopste morate dijeliti na pro i kontra Haruna? Hvala mu za sve dobro sto je uradio i idemo dalje. Bila je prica da necemo imati omladinske selekcije ove godine jer nema Haruna, pa dodje ljeto i vise nego ikad ih u pogonu. Imam osjecaj da neki jedva cekaju ove vijesti protiv Haruna da se nasladjuju dok drugi jedva cekaju neki kiks ovog saveza da seru kako se to ne bi desilo velikom Harunu. I jedni i drugi :puke:
To je to, ovdje se zbog "slucaja nurkic" (u kojem nema nevinih) narod podijelio na haruna i na dubravka, na stari i novi savez... samo jedni druge jedva cekaju da pljuju... pa ovi "za haruna" prizeljkuju da ne odemo na ep kako bi rekli "vidis kako je kad je harun otisao"... uzas

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
Ma smijesno je što je uopste doslo do tog ''Harun ili Jusuf'', i slazem se da tu nema nevinih, na kraju Harun otisao jer mu je istekao mandat ali je predstavio da je otisao radi Jusufa i imam osjećaj da i on a i svi njegovi sljedbenici (nemam nista protiv Haruna) od tada zele lose reprezentaciji kako bi se nasladjivali. Nurkic ce opet nece odazvati, raspad BH kosarke, necemo imati omladinskih selekcija itd. Da ne kazem koliko je glupo sto neki mrze Jusufa jer je eto on otjerao Haruna.
Nad tobom sunce najljepše sja

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 02 sep 2016, 15:31

kako se mahmutovci sami javljaju, ne treba ih prozivat :facepalm:

draga gospodo zasto vam smeta sto institcije rade svoj posao? ako je nevin to ce se dokazati. zbog cega ste nervozni.... pa nije vam valjda taj mahmutovic neki rod, ili ste ne daj boze interesno povezani? :oops: :njanjanja:

njihovo se svodi na onu, pa sta i ako je krao, i davo je obicnom narodu :rol:
i ne samo da je davo narodu, nego je i licno vodio repku do zvjezdanih trenuataka, zabijajuci trice, igrajuci odbranu ....zaista neizmjeran doprinos...bez obzira sto smo bili zadnji na proteklom euru

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 02 sep 2016, 15:34

Captain4 je napisao/la:Mahmutović > Nurkić
strah od....ćuza? :lol:

SiriusBlack7
Kontakt:

Post Postao/la SiriusBlack7 » 02 sep 2016, 16:07

baglama je napisao/la:kako se mahmutovci sami javljaju, ne treba ih prozivat :facepalm:

draga gospodo zasto vam smeta sto institcije rade svoj posao? ako je nevin to ce se dokazati. zbog cega ste nervozni.... pa nije vam valjda taj mahmutovic neki rod, ili ste ne daj boze interesno povezani? :oops: :njanjanja:

i ne samo da je davo narodu, nego je i licno vodio repku do zvjezdanih trenuataka, zabijajuci trice, igrajuci odbranu ....zaista neizmjeran doprinos...bez obzira sto smo bili zadnji na proteklom euru

Bile institucije dva puta nisu nista nasle, dolaze i treci put i budali je jasno zasto. A ovaj novi je jos bolji dokazano da je sa budzeta preko DF uzeo gradjanima 5 miliona ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 sep 2016, 16:22

Ljudi i da je krao ko ce ga procesuirati? Drzava ne postoji i za tezi kriminal se dobija mizerna kazna, a kada si poznata faca u kantonu ili federaciji dosta ljudi te pogura da se to uopste ne procesuira i zataska.

A inace Alihodzic prica o pjesmi i onoj noci, a izgubili smo prije 2 dana 29 razlike. Pa zaboravite to, to vise nije bitno. Podignite igru. On stvarno misli da nama smeta Ceca vise od naseg straha da ce alkohol uticati na njihove performanse na terenu. Nas je to brinulo, a ne njihov izbor muzike. I bas kada smo bili u strahu i izgubili su ubjedljivo. Znaci mi smo se nadali da ce oni bolje igrati citav ovaj zadnji mjesec, a oni igraju nikad losije.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 02 sep 2016, 16:51

SiriusBlack7 je napisao/la:
baglama je napisao/la:kako se mahmutovci sami javljaju, ne treba ih prozivat :facepalm:

Bile institucije dva puta nisu nista nasle, dolaze i treci put i budali je jasno zasto. A ovaj novi je jos bolji dokazano da je sa budzeta preko DF uzeo gradjanima 5 miliona ;)
ne zanima mi ni jedan ni drugi....ko je kriv pod zakonom nek odgovara

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 02 sep 2016, 17:07

počeo si opasno trollati. nešto ako ponavljaš ko papagaj na 3 različita topica se smatra spamom i trollanjem. shvatili smo svi već nakon petog puta šta mislis. hvala.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 04 sep 2016, 14:20

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 04 sep 2016, 14:37

Bez obzira što je dubravko obicna us i neradnik... samo cu reci da se ne provaljujes za rasida mahalbasica....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 04 sep 2016, 14:52

Mozemo mi pricat sta hocemo, al' je ovaj Dubravko debele pare izvadio iz svog novcanika... Iz ovog dosad se vidjelo da je on sposoban obezbijediti novac (uslove) sto mu je i glavna uloga, a ovo ostalo nek se stavlja (sumnjiv izbor trenera, selekcija igraca, itd) na dusu onima koji su nadlezni za to.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 09 sep 2016, 07:36

http://m.sportsport.ba/bh_kosarka/fukar ... ija/206084

Je li moguce da su za sve krivi Sarajevo i Sarajlije??? Boze sacuvaj kakva mrznja.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 09 sep 2016, 07:57

ultrasegamega je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_kosarka/fukar ... ija/206084

Je li moguce da su za sve krivi Sarajevo i Sarajlije??? Boze sacuvaj kakva mrznja.
Ma ne radi se tu samo o tome, ali ja stvarno ne mogu da vjerujem da se mogu ovako brukati sa ovim saopstenjima. Sta je htjela gospoda, da dobiju ulaznice skoro pa besplatno?! Ulaznice se prodaju 15ak dana, odes jarane na neko prodajno mjesto, kazes daj mi toliko i toliko ulaznica i onda to podijelis Fukarama. Onaj ko hoce da ode na utakmicu ne ide na to da dobije ulaznicu na ovaj cirkuski nacin. Uostalom, sta si ti bolji od ostalih pa bi da ti se ulaznice na noge donose, po cijeni koja tebi odgovara... Presmijesno je ovo, pogotovo sto pola igraca ima neku vezu sa Tuzlom, pa i trener. Umjesto da se ponajvise zbog toga dodje i podrzi reprezentacija, oni traze svaki moguci alibi, a sve jadniji od jadnijeg. Najgore od svega sto ce njih biti mali broj i na utakmici Slobode dan kasnije. Zato i jesu presmijesna navijacka grupa, jaki na rijecima, a djela nigdje. Jedina utjeha za mene je sto je tu sve nekakva djecurlija, s par ovih starijih koji jedva da imaju i Osnovnu skolu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 sep 2016, 08:39

ultrasegamega je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_kosarka/fukar ... ija/206084

Ovo je sramota, ne znam kako su rjesavali rukomet kada je Mejdan gorio, ali ovo sa zvanicnim saopstenjem nema smisla.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 09 sep 2016, 14:14

Stvarno jadno, jos kazu mi smo ZAHTIJEVALI odredjen broj ulaznica :oops: I naravno odmah pljuvanje po gradu Sarajevu i njegovim gradjanima. Ako bude 10 ljudi iz Sa bice dobro. Plati pa klati, vrlo jednostavno. Ovim saopstenjem su sami sebe srozali. Do sad su u tragovima licili na navijace, a sad ni to.
Sretno reprezentaciji mada ce biti tesko nadam se pobjedi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 sep 2016, 14:38

ne pada mi na pamet da ih branim jer sam i sam svjestan u kakvom rasulu se nalaze Fukare, medjutim, cinjenica je da su Fukare uvijek bile u Mejdanu kada igra repka i da ce ovo biti prvi put da se reprezentativna tekma u Mejdanu igra bez njihovog pristustva! takodjer, Fukare su trazile, ocekivale da dodju do karti na isti nacin kao sto je to uvijek i bilo, medjutim, iz KSBiH su se oglusili na njihove upite, a tu se postavlja pitanje, zasto..

vec sam citao komentare kojekakvih pametnjakovica tipa, sto nisu kupili karte kao i svi ostali, bla, bla.. e pa ne radi se to tako, uvijek organizovana navijacka grupa dobije odredjeni broj karata (da li besplatno, ili plate, sasvim nebitno), poenta je da ta navijacka grupa dobije karte, sto se ovog puta nije desilo

Fukare kada idu na Tusanj, UG dobije karte i prodaje svojim clanovima, ne kupuju kao ostali navijaci na biletarnicama

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 09 sep 2016, 15:23

sta je problem ?? sto su dali ulaznice fanaticosima , sponzorima , familiji a za tuzlake ostane 500 ulaznica ??? tih 500 ulaznica pukne u 3 min i sad na tribinama da bude 10 pravih navijaca ??? vidjet cete na sta ce ovo liciti

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 09 sep 2016, 15:26

Zar fukare nisu navijaci slobode?!
Kakve veze onda navijacka skupina kluba ima sa reprezntacijom, valjda za tu reprezentaciju navijaju sve patriotske navijacke skupine klubova i sada eto fukarama treba specijalni termin
Daj ba ili navijaj za reprezentaciju ili nemoj, mojne klubskih zahtjeva
Stvarno sport ide u pm kada sada svima treba secijalni tretman
Iskreno zaboli me za fanaticosima, ali za rzliku od ostalih oni su navijacka skupina reprezentacije ne kluba i velika vecina istih su iz dijaspore ne Sarajeva
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.