U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Brisi to @aki dok Tuzlaci nisu procitali 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- King_James
- Kontakt:
Jeste ovaj Piric lud golman
Jednom proleti u prazno, pa skide zicer, nakon toga mu ispade cista lopta pa skide igracu sa 2m 

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Nastavlja se patnja... Majko moja mila. Pa dokle ce vise nacionalni kluc vrtiti sportom.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta cu citat, sva tri su losa. Samo sto iz Tuzle niko ne pljuje Kjosevskog ili Karacica kada igraju. Dok ostali prave od Kjosevskog i Karacica Neuera i Kanizaresa.Mokes je napisao/la:Brisi to @aki dok Tuzlaci nisu procitali
Mi realno kazemo da nije dobar Piric.
A niko ne obraca paznju na ovu dvojicu stopera iz Prijedora ili odakle su

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 sep 2016, 16:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Karacic je bolji od Pirica i trebao je on braniti. Valjda nas ovaj ne kosta gola u nastavku. A nacionalni kljuc nije problem, problem je sto biraju nesposobne.
Nad tobom sunce najljepše sja
Potpuno nezasluzeno brani i u Slobodi.To ce ti rec svaki Tuzlak.Mokes je napisao/la:Brisi to @aki dok Tuzlaci nisu procitali
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ma Piric je projekat, koji pokusavaju uvalit tzv. metodom "muda pod bubrege", da se krne neki kes pa nek se drugi hvataju za glavu, zato ga se forsira i u Slobodi i u repki...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- tuzlak1987
- Kontakt:
Takvih je 80% igraca ove reprezentacije nazalost osim njih 4-5.DevilsAdvocate je napisao/la:Ma Piric je projekat, koji pokusavaju uvalit tzv. metodom "muda pod bubrege", da se krne neki kes pa nek se drugi hvataju za glavu, zato ga se forsira i u Slobodi i u repki...
A Sloboda i Azmir sigurno ne placaju nekom da ih se zove vec manageri.
dobacit do gola s 15m nemoguca misija....ne mogu meda
Milosevic i Hajradinovic su stvarno preocajno sutali iz izglednih sansi
Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
Nas najbolji mladi golman je na golu, na klupi je opravdano Karacic.
Milosevic sasvim pristojan igrac i mogli bismo imati hajra od njega i u A selekciji, samo da se nastavi razvijati u pravom smjeru. Bajic takodjer dobar napadac, dok ovo ostalo je smijurija teska, za odbranu necu tipkam bespotrebno, nesto mi ih zao.

Milosevic sasvim pristojan igrac i mogli bismo imati hajra od njega i u A selekciji, samo da se nastavi razvijati u pravom smjeru. Bajic takodjer dobar napadac, dok ovo ostalo je smijurija teska, za odbranu necu tipkam bespotrebno, nesto mi ih zao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pitanje je koliko stadiona u BiH ispunjava kriterije UEFA-e za ove utakmice.KenoRob je napisao/la:Na utakmicama mlade repke ocekujem 1k do 5k. Ima fin stadion i u Gradaccu gdje bi bila milja minimalno. Nisam siguran za TZ mada su bili domacin par puta mozda tu isto zavisi od stanja na tabeli.sajo10 je napisao/la:Haha pa pogledaj tabelu. Nisi ocekivao 5k dusa valjda?KenoRob je napisao/la:Sramotna posjeta i na Grbavici mislio sam da se raja zazelilia reprezentativnog fudbala. I dalje mislim da u21 ne trebaju igrat u Ze i Sa. Vrapcici su bili skoro krcati one jedne prilikeA kao drugo pa nije samo u pitanju stadion. Moras gledati i infrastrukturu, kamere, TEREN...itd.
Lahko je samo tako reci, a kod nas u drzavi 2-3 stadiona jedino funkcionisu kolko tolko.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- King_James
- Kontakt:
Jao muzike na poluvremenu
Cuj Dragan Stojnic 

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nemamo nikakvih šansi za prolaz? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sadikovic>Burnic, ovaj scenario je moguc samo u NSBiH. Upravo se u ovoj utakmici vidi koliko nedostaje igrac koji zna iznijeti loptu od obrane prema navali.
Steta da nema Hadziahmetovica a nije mi jasno ni kako Gojak sjedi na klupi.
Popovic DB??????
Steta da nema Hadziahmetovica a nije mi jasno ni kako Gojak sjedi na klupi.
Popovic DB??????
Hronicni duljevicitis kod Milosevica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
**** te dan i golman, lopta mu leti u peterac i on gleda nju.... umjesto da izadje i hvata ili boksuje.... a i stoper sto isprati igraca alal mu vjera...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
-
- Kontakt:
Jel to opet Pirija kriv ?
Nije mi toliko zao u21, koliko ce mi biti zao Slobode poslije.

Nije mi toliko zao u21, koliko ce mi biti zao Slobode poslije.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], edvaE2, JackW, napapijri1987 i 38 gostiju.