Ja sam Zeljeznicar.HausMan je napisao/la:ovo ti je jedini nacin da te neko citira4672980102091213 je napisao/la:Miske je Željezničar.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli !
ti si dobra sifRA 

Amazon svaka čast.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Jesu ova dvojica sami otisli ili je Miske pocero. Nesto mi cudno da neko sam ide iz onakog rahatluka, sloznosti i meraka
.

-
- Kontakt:
Najveca greska se desila kad se dopustilo da Gredic ode iz kluba. Zelju ceka ista sudbina Veleza.
Navijaci tu nemogu nista.
Vidim Hasanovic u Slobodi...
Navijaci tu nemogu nista.
Vidim Hasanovic u Slobodi...
- SarajlijaTM
A sto se udaljavaju?TikTak je napisao/la:Najljepse je radni dan poceti postom na forumu. Jutarnja se pila i malo se supljiralo. Zali raja Imsirovica i Durakovica, ali i opravdava njihov potez. Kazu nisu to ljudi koji se sklanjaju od problema, ali su ljudi koji ne mogu diktature. Mislim da je svima manje vise jasno sta se desava u klubu. Misimovic je ovladao klubom za djaba i polako se svi udaljavaju od Zelje.
-
- Kontakt:
Nezele biti kriminalci.SarajlijaTM je napisao/la:A sto se udaljavaju?TikTak je napisao/la:Najljepse je radni dan poceti postom na forumu. Jutarnja se pila i malo se supljiralo. Zali raja Imsirovica i Durakovica, ali i opravdava njihov potez. Kazu nisu to ljudi koji se sklanjaju od problema, ali su ljudi koji ne mogu diktature. Mislim da je svima manje vise jasno sta se desava u klubu. Misimovic je ovladao klubom za djaba i polako se svi udaljavaju od Zelje.
- SarajlijaTM
A sto mislis da su bas ovi kriminalci a oni nisu?samoposmatram je napisao/la:Nezele biti kriminalci.SarajlijaTM je napisao/la:A sto se udaljavaju?TikTak je napisao/la:Najljepse je radni dan poceti postom na forumu. Jutarnja se pila i malo se supljiralo. Zali raja Imsirovica i Durakovica, ali i opravdava njihov potez. Kazu nisu to ljudi koji se sklanjaju od problema, ali su ljudi koji ne mogu diktature. Mislim da je svima manje vise jasno sta se desava u klubu. Misimovic je ovladao klubom za djaba i polako se svi udaljavaju od Zelje.
Hahahaha jao jadova, upravo samo naprijed svi smo mi Zeljo, Misketu puna podrška zajedno smo jači, Zeljo sada poslije pauze kreće sa pobjedama i dobrim igrama.Slavko ce njih postrojiti nema tu zime.vmtZ 1921
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
- Incognito87
- Kontakt:
I prije su bili reflektori tu, i prije je bio istok tu, i prije je zapad bio tu, pa što ga ti prethodnici ne obnoviše? Naravno da je vakat da se bageri pojave, čekamo načelnika da se pojavi kao spasioc kluba tako što će dati građevinsku dozvolu i urbanističku saglasnost ne bi li ubrao koji politički poen.TikTak je napisao/la:Farbaj Miske. Nije vise aktuelno gradi Miske. Sutra bager na istoku da se smire strasti. Zeljovci pravi napustaju upravu, bacamo u bunar velike novce za raskide ugovora. Vakat je da se bageri pojave ili cemo jos mjesec farbati reflektore.
Zadnja izmjena: Incognito87, dana/u 02 sep 2016, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- amazon
- Kontakt:
Mi smo Miskete cekali da nas spasi od stecaja. Sta bi da njega nije bilo, uh. Amar nas zavalio, Miske spasiocu.Incognito87 je napisao/la:I prije su bili reflektori tu, i prije je bio istok tu, i prije je zapad bio tu, pa što ga ti predhodnici ne obnoviše? Naravno da je vakat da se bageri pojave, čekamo načelnika da se pojavi kao spasioc kluba tako što će dati građevinsku dozvolu i urbanističku saglasnost ne bi li ubrao koji politički poen.TikTak je napisao/la:Farbaj Miske. Nije vise aktuelno gradi Miske. Sutra bager na istoku da se smire strasti. Zeljovci pravi napustaju upravu, bacamo u bunar velike novce za raskide ugovora. Vakat je da se bageri pojave ili cemo jos mjesec farbati reflektore.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Incognito87
- Kontakt:
Ne slažem se baš sa tom konstatacijom ali nek ti bude.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- SarajlijaTM
Da bi mogao napisati da ljudi odlaze onda moras znati i razloge zasto to rade.TikTak je napisao/la:Postavljas pitanja na krivu adresu. Nesto nije u redu, a odgovor ti mogu dati ovi sto se udaljavaju.SarajlijaTM je napisao/la:A sto se udaljavaju?TikTak je napisao/la:Najljepse je radni dan poceti postom na forumu. Jutarnja se pila i malo se supljiralo. Zali raja Imsirovica i Durakovica, ali i opravdava njihov potez. Kazu nisu to ljudi koji se sklanjaju od problema, ali su ljudi koji ne mogu diktature. Mislim da je svima manje vise jasno sta se desava u klubu. Misimovic je ovladao klubom za djaba i polako se svi udaljavaju od Zelje.
U konkretnom slucaju kolega je napisao izmedju ostalog sa se ljudi udaljavaju,pa me interesuje razlog zbog cega je to tako.
- amazon
- Kontakt:
Sto se ne slazes?Koldzo lopov, Miske spasilacIncognito87 je napisao/la:Ne slažem se baš sa tom konstatacijom ali nek ti bude.
c napravio pomocni i dao na kamatu nesto hiljada,spasio nas stecaja. Upumpao svojih para par miliona, *Miske spasilac. Farbaj miske boli te.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- SarajlijaTM
U svezi?aleksandar_veliki je napisao/la:Moram priznati da vam je Amar Bajramovic dobar pregovarac.
- SarajlijaTM
A to.Ja mislio nesto novo bilo.aleksandar_veliki je napisao/la:Raskida ugovora. Ustedio vam je dobro...SarajlijaTM je napisao/la:U svezi?aleksandar_veliki je napisao/la:Moram priznati da vam je Amar Bajramovic dobar pregovarac.
Amar je strasan pravnik i u proteklom periodu je ustedio jako dosta novca klubu.
Na kraju ne zastupa bez veze interese svjetske velesile u BiH.
-
- Kontakt:
Amar je Željezničar. Davo ga sa sarajevskom jalijom po gostovanjima.
Za zivot cijeli !
- SarajlijaTM
I jedan od osnivaca udruzenja navijaca koje na zalost vise ne posoji.4672980102091213 je napisao/la:Amar je Željezničar. Davo ga sa sarajevskom jalijom po gostovanjima.
- zeljoooooooooo
Prodato 56 desetogodišnjih ulaznica.
I trenutno je obezbijeđeno 50% love za Istok, a ostatak će biti "namaknut" do kraja godine.
Nakon što krene gradnja, očekujem i broj desetogodišnjih da poludi.
I trenutno je obezbijeđeno 50% love za Istok, a ostatak će biti "namaknut" do kraja godine.
Nakon što krene gradnja, očekujem i broj desetogodišnjih da poludi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.