Prije meca...
Nestorović: Ne možemo prijetiti Norveškoj
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nestorović: Ne možemo prijetiti Norveškoj
sajo10 je napisao/la:Nemamo nikako srece da napravimo taj korak vise i pobjedimo...![]()
![]()
Prije meca...Nestorović: Ne možemo prijetiti Norveškoj
Memara je napisao/la:Ne znam sta je veća bruka, ovaj stadion ili naša igra...
Bio je Vlado pa su stručnjaci pljuvali što ne zove veličanstvenog Atajića.JonSnow je napisao/la:Ako vec mora biti po ku.rcevom nac. kljucu nek barem dovedu nekog sposobnog, tipa Vladu ili Petrovica.
Vrhunski je podvalio ta 2 igraca iz okolice Banja Luke, koji ce ovo nastupa za njegovo vrijeme da koriste kao argument kroz karijeru pri potpisu jednogodisnjih ugovora diljem bivse Jugoslavijeakisarajevo92 je napisao/la:Stoperski tandem nam cinili igraci Mladosti iz Lucana i B ekipe Slaven Belupa
Realno karta od 7 KM je preskupa za ovakve utakmice. Ja radim imam solidno primanje ali kad mi lik reče 7 KM bilo mi tacno žao dati, kojih 7 KM za ovakve utakmice. Dosta mlađe raje koje bi došlo na tekmu nema para i ovih 7 KM je puno. Ovo je još jedan način kako savez tjera navijače sa stadiona.lisander je napisao/la:Jel danas neko antraks na tribinama pobacao, pa brate ne zna šta je veća bijeda gledalište ili igralište