Dobio sam e-mail od njih:
TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Mali update jer ovo postaje smiješno
Odgovorio sam na mail pitavši po kojoj to logici mogu gledati pola kanala preko tog sranja, ako mi je potreban njihov internet. Ako je tako kako vi kažete ne bi trebao biti u mogućnosti da bilo šta gledam.

Niđe veze, što onda raji sa tim duo paketima ne uključe neku drugu pogodnost. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ako ne radi preko drugog provajdera, što ja mogu gledati pola kanala? Postavio sam im pitanje na fb i poslao mail, valjda odgovore.
Meni je zanimljivo što su napisali da je potrebna njihova konekcija od 264Kb/s, a ovaj paket daje net neki od 512kb/s džabe, pa što mi ga odmah nisu priključili da sredim 3dgo.
Razočaran sam s njima nakon drugog dana, na telefonu su jako ljubazni i tehničari su bili, ali šta mi odmah smušeriše.
Dakle:
Mogli su odmah reći ne može na adsl od bh telekoma.
Mogli su napraviti ovaj njihov besplatni net jer je potrebna ta brzina od samo 264kb/s.
Mogli su mi odmah napraviti ono čudo da mogu ja raspoređivati kablove po sobi.
Mogli su mi pravilno napisati prezime, a ne odvojeno
I pored toga su bolji od bh telekoma.
PS:
Kakva je ovo fora sa daljinskim od resivera, ulazi mi u meni od tv-a, kao da koristim daljinski o tv-a, a ne resivera. Vidim da se još ljudi žalilo na to

Valjda jednog dana nešto normalno bude kod nas
Meni je zanimljivo što su napisali da je potrebna njihova konekcija od 264Kb/s, a ovaj paket daje net neki od 512kb/s džabe, pa što mi ga odmah nisu priključili da sredim 3dgo.
Razočaran sam s njima nakon drugog dana, na telefonu su jako ljubazni i tehničari su bili, ali šta mi odmah smušeriše.
Dakle:
Mogli su odmah reći ne može na adsl od bh telekoma.
Mogli su napraviti ovaj njihov besplatni net jer je potrebna ta brzina od samo 264kb/s.
Mogli su mi odmah napraviti ono čudo da mogu ja raspoređivati kablove po sobi.
Mogli su mi pravilno napisati prezime, a ne odvojeno
I pored toga su bolji od bh telekoma.
PS:
Kakva je ovo fora sa daljinskim od resivera, ulazi mi u meni od tv-a, kao da koristim daljinski o tv-a, a ne resivera. Vidim da se još ljudi žalilo na to
Valjda jednog dana nešto normalno bude kod nas
Razlika sk srbija i hrvatska? Prikljucio sam analogno u drugu sobu, 60 kanala, 3sk programa ali hrvatski kako sam provjeravao programsku semu.
Razlika je samo u programu kod SK1, ostali su identični.Neutral je napisao/la:Razlika sk srbija i hrvatska? Prikljucio sam analogno u drugu sobu, 60 kanala, 3sk programa ali hrvatski kako sam provjeravao programsku semu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hvala drug.
analogni su srpski, a ne hrvatski koliko ja znam, tj. 100% sam siguran 
Nemam pojma, mesečini da je rekao "naši" kada je spominjao nešto Hrvatsko. Saznat ću sada na prenosu Croatia i Turkey 
ma srpski su sigurno, ili si ti jedini sa hrvatskim na analognoj
i inace sa tom recimon korisnickom sluzbom bgm ja bar sve najbolja iskustva sam imo, dolazili u roku 24 sata za kvar, kada dodju odrade kako je hocu i sl., sad sto su se pokvarili ne znam, et i ja cu ih uskoro zvati pa cu vidjeti kakvi ce biti jer ce imati i provoditi kablova i sl., ali jbg to im je u opisu posla
i inace sa tom recimon korisnickom sluzbom bgm ja bar sve najbolja iskustva sam imo, dolazili u roku 24 sata za kvar, kada dodju odrade kako je hocu i sl., sad sto su se pokvarili ne znam, et i ja cu ih uskoro zvati pa cu vidjeti kakvi ce biti jer ce imati i provoditi kablova i sl., ali jbg to im je u opisu posla
Riješio sam dilemu šta je:
Zdravo XXXXXX,
D3GO TV sadržaj možete da gledate i van Telemach mreže uz bilo koju internet konekciju ali pojedini kanali će biti rezervisani ekskluzivno za Telemach mrežu.
Dakle sve dobri kanali su rezervisani ekskluzivno za Telemach mrežu, srećom imam Eurosport 1, 2
Zdravo XXXXXX,
D3GO TV sadržaj možete da gledate i van Telemach mreže uz bilo koju internet konekciju ali pojedini kanali će biti rezervisani ekskluzivno za Telemach mrežu.
Dakle sve dobri kanali su rezervisani ekskluzivno za Telemach mrežu, srećom imam Eurosport 1, 2
FTV će uskoro početi i dnevnik u pola 8 reprizirati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jedan dan svog zivota sam bio primoran da cijeli dan gledam program FTV i BHT1.
Potrefilo se jbg,bio na vikendici,ruzno vrijeme,a iznapusavo se ko zmaj.
A nijedan kanal osim ta dva ne mozes uhvatit.
2 najgora kanala na planeti.
Kawhi je napisao/la:FTV će uskoro početi i dnevnik u pola 8 reprizirati.
Identican slucaj sam imao prosle sedmice, samo sam ja bio primoran gledati FTV I RTRS.Dzoni je napisao/la:Jedan dan svog zivota sam bio primoran da cijeli dan gledam program FTV i BHT1.
Domaci dokumentarni program i ona hrvatska serija sto se zayebavaju po selu. I vijesti. I to je to.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dzoni je napisao/la:Jedan dan svog zivota sam bio primoran da cijeli dan gledam program FTV i BHT1.
.
od 0.20
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Mene je isto neka hrvatska serija potrefila,i ona neka emisja o kuhanju.Puma je napisao/la:Identican slucaj sam imao prosle sedmice, samo sam ja bio primoran gledati FTV I RTRS.Dzoni je napisao/la:Jedan dan svog zivota sam bio primoran da cijeli dan gledam program FTV i BHT1.
2 najgora kanala na planeti.![]()
Domaci dokumentarni program i ona hrvatska serija sto se zayebavaju po selu. I vijesti. I to je to.
I bruka vijesti i dnevnika.
Uzas.
@madridista
- samo_lijevo
- Kontakt:
Dosta je vise Telemacha, necete bagro dizati cijenu a istovremeno ukidati kanale. **** vam fox filmovi mater.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
A sta su ukinuli?
I inace moze li neko postavit njihovu listu kanala.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
http://telemach.ba/Televizija/TV-Paketimadridist je napisao/la:A sta su ukinuli?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Je li uzimao ko ove IPTV liste sto imaju na Piku, npr next gen tv. Je li radi ispravno i da li kasne programi? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.