Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
sto bi rekao nas trenerski mag....svijetla je buducnost pred nasom kosarkom...mada nije mi jasno na sta je tacno mislio ali eto ...valjda ocekuje uskoro sansu u Hrvatskoj repci pa na to misli 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nemoj tako, blizu je 2021.delinjo je napisao/la:sto bi rekao nas trenerski mag....svijetla je buducnost pred nasom kosarkom...mada nije mi jasno na sta je tacno mislio ali eto ...valjda ocekuje uskoro sansu u Hrvatskoj repci pa na to misli

Btw, hoce li otici ove ulaznice, ja jos nisam kupio? Planirao u ponedjeljak-utorak aBd otici...
sutra je tekmaFederer17 je napisao/la:Nemoj tako, blizu je 2021.delinjo je napisao/la:sto bi rekao nas trenerski mag....svijetla je buducnost pred nasom kosarkom...mada nije mi jasno na sta je tacno mislio ali eto ...valjda ocekuje uskoro sansu u Hrvatskoj repci pa na to misli![]()
Btw, hoce li otici ove ulaznice, ja jos nisam kupio? Planirao u ponedjeljak-utorak aBd otici...

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma mislim na Tuzlu (tj, Rusiju), daleko je meni Sarajevo, a nije da ne bih dosao..delinjo je napisao/la:sutra je tekmaFederer17 je napisao/la:Nemoj tako, blizu je 2021.delinjo je napisao/la:sto bi rekao nas trenerski mag....svijetla je buducnost pred nasom kosarkom...mada nije mi jasno na sta je tacno mislio ali eto ...valjda ocekuje uskoro sansu u Hrvatskoj repci pa na to misli![]()
Btw, hoce li otici ove ulaznice, ja jos nisam kupio? Planirao u ponedjeljak-utorak aBd otici...![]()
![]()

Imali vise ulaznica i koliko su cijene za sutrasnju tekmu?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
akisarajevo92 je napisao/la:nema dalje
Svi smo zajedno radili još nekoliko team buildinga gdje smo roštiljali, pili, pjevali...", rekao je Dževad Alihodžić
Meni iz nekog razloga nema tona na ss.ba ali sad prodje na hayatu ovaj dio i nije upotrijebio rijec "PILI". Rekao je rostiljali, pjevali, veselili se. Nadam se da je rekao i pili, i da to nije dodato namjerno u tekstu
Samo za Nemanju, bosnjacki pravoslavac

pretpostavimo da tona nema "slucajno" :kafa:mirzatele je napisao/la:Meni iz nekog razloga nema tona na ss.ba ali sad prodje na hayatu ovaj dio i nije upotrijebio rijec "PILI". Rekao je rostiljali, pjevali, veselili se. Nadam se da je rekao i pili, i da to nije dodato namjerno u tekstu
http://mondo.ba/a683486/Sport/Kosarka/D ... icemo.html
Vrlo bezobrazno i neodgovorno, dodavati ulje na vatru dopisivanjem ovakve rijeci koju covjek nije ni izgovorio..SRAMOTA
A evo sad sam i na BHT slusao izjavu i nema yebene rijeci "PILI"" To nije bio jedini 'team mbuilding' koji smo radili na tim pripremama. Zajedno smo roštiljali, pričali, veselili se, pjevali. Ako ima neke odgovornosti za takvo ponašanje ja sam tu prvi, a ja sam patriotizam za BiH pokazao kada je trebalo", kazao je Alihodžić
Vrlo bezobrazno i neodgovorno, dodavati ulje na vatru dopisivanjem ovakve rijeci koju covjek nije ni izgovorio..SRAMOTA
I meni nema tona na snimku na ss.ba.
Probo na 2 kompjutera.
Probo na 2 kompjutera.
Koji je portal objavio to pili?mirzatele je napisao/la:http://mondo.ba/a683486/Sport/Kosarka/D ... icemo.html
A evo sad sam i na BHT slusao izjavu i nema yebene rijeci "PILI"" To nije bio jedini 'team mbuilding' koji smo radili na tim pripremama. Zajedno smo roštiljali, pričali, veselili se, pjevali. Ako ima neke odgovornosti za takvo ponašanje ja sam tu prvi, a ja sam patriotizam za BiH pokazao kada je trebalo", kazao je Alihodžić
Nad tobom sunce najljepše sja
1:05 - 1:13

@pinoglavi
ovaj portal
Unosili su nemir i kad je U17 išla na SP kako jer su objavili da Sikiraš ne ide na SP zbog toga što želi igrati za Srbiju, a momak povrijedjen bio, tako da nema teorije da je slučajno. Još kad dodamo da je ovo najozbiljniji sportski portal shvatiš na šta nam država liči.
Dzevad Alihodzic isprska ogranicene forumase, jos samo da ih isprskaju kosarkasi protiv Rusije!
bas se pitam koliko glup moras biti da povjerujes da normalan, pametan covjek, u jednoj recenici kaze da nije bilo "pijancenja", a onda u drugoj pobije sam sebe govoreci da su "pili i ranije" :lol: no dobro, iako forumasi, gradjani su Bosne i Hercegovine, ograniceni i zatupljeni kao vecina stanovnistva ove drzave, nazalost!
bas se pitam koliko glup moras biti da povjerujes da normalan, pametan covjek, u jednoj recenici kaze da nije bilo "pijancenja", a onda u drugoj pobije sam sebe govoreci da su "pili i ranije" :lol: no dobro, iako forumasi, gradjani su Bosne i Hercegovine, ograniceni i zatupljeni kao vecina stanovnistva ove drzave, nazalost!
Fini košarkaši naši, rostiljali i slušali halida uz vodu i cedevitu. How yes no
Tipičan primjer individue koji lične frustracije liječi preko bosanskohercegovačkog sportadino-92 je napisao/la:Fini košarkaši naši, rostiljali i slušali halida uz vodu i cedevitu. How yes no
jos ce ispast da sam ja jedina osoba, ne u Bosni i Hercegovini, nego na svijetu, koja ne pije alkohol i koja uz rostilj pije npr sok, jer to je nesto nevjerovatno, nevidjeno! stvarno ovakvi likovi traze da ih se samara, figurativno govorecipinoglavi je napisao/la:Tipičan primjer individue koji lične frustracije liječi preko bosanskohercegovačkog sportadino-92 je napisao/la:Fini košarkaši naši, rostiljali i slušali halida uz vodu i cedevitu. How yes no
Ma zaboli me qrac jesul pili na rostilju, jesul jeli reš, od koga su kupili cevape jer ne znam i necu nikad saznati, ali mi je itekako zanimljivo zasto neko ima potrebu da namjerno ( jer ne znam kako bi drugacije dopisao rijec viska ) dodaje rijec "pili" u ionako poljuljanoj atmosferi i to dan pred utakmicu
ovdje ocigledno ima zatupljenih ljudi koji misle da drugi sportisti, kako u individualnim, tako i u timskim sportovima ne piju :lol: piju, piju, samo ne izadje sve na internet :kafa: pa i oni su ljudi od krvi i mesa, moraju se provest, popit sta! nisu onaj video nasi reprzentativci snimili s namjerom da se vidi kako je njima bilo lijepo, nego je to neko planski uradio, a planski ga je i plasirao na internet, bas pred putovanje u Rusiju, a to se desilo kada, 5-6 dana prije toga!
Ne glupiraj se. Jel to inače tvoj nivo komunikacije, da ako se ne slažeš s nekim, da pokušaš diskusiju odvest na lične stvari. Zaobiđi me slobodno, ako ti se ne čita.pinoglavi je napisao/la:Tipičan primjer individue koji lične frustracije liječi preko bosanskohercegovačkog sportadino-92 je napisao/la:Fini košarkaši naši, rostiljali i slušali halida uz vodu i cedevitu. How yes no
Ovu dijecu, što sad čine našu repku, pratim od malih nogu, sjećam se kad je buza izabran u petorku b divizije u16, pa i još dalje nazad. I od dijece koja su obećavali oni su svoje karijere srozali, a u zadnjim danima mi postaje i jasno zašto. Za ovom reprezentacijom sam putovao na razna prvenstva, tugovao kad smo izgubili, slavio kad su pobjedjivali, uglavnom kao i ostali bosanci i hercegovci. Ne stavljam se sigurno iznad ostalih navijača, ali i neću dozvoliti da mi neko kaže da liječim frustracije preko repke.
Najgore sto ti i takvi kao ti mislite da ovi sto im zamjeraju partijanje, da im mi ostali želimo poraze itd. A to su gluposti. Svi mi želimo da oni pobjeđuju i da se plasiramo na ep, ali i želimo ozbiljan odnos prema državnom dresu. Djokovic ima rodjendan za vrijeme french opena, šta misliš jel ga slavi isti dan ili ga pomjeri ipak. Ne želim samo da plasmanom na ep oni opravdaju partijanje, jer za to nema mjesta
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 15 gostiju.