Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Chinaglia
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Chinaglia » 02 sep 2016, 20:34

dino-92 je napisao/la:Ne želim samo da plasmanom na ep oni opravdaju partijanje, jer za to nema mjesta
ali je zato u redu da ih se vrijedja, pljuje, omalovazava, da im se zeli da se ne plasiraju na EB, da ih se tjera iz repke i tako dalje.. u sta zelis da se kladimo da ce argument ukoliko se ne plasiramo na EB, biti to sto su pili, a iz cega ce se izvuci zakljucak da su pripreme bile neozbiljne, sto opet znaci da i rezultat ne mozes ocekivat ako ne odradis dobre pripreme
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 02 sep 2016, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 sep 2016, 20:34

Mnogo je primjera zbog čega neko ne uspije, u nekim slučajevima su to i izlasci, ali sigurno se ne radi o 1-2 izlaska nego nešto što graniči sa hroničnim alkoholizmom. Shvatite da nije svako za košarku, neko fizički, neko psihički, neko zbog inteligencije i neuspjeh (ako Partizan npr. možemo smatrati neuspjehom) ne mora nužno značiti manjak volje za treniranjem. Uhvatio si se onog jednog klipa od 50sec i predstavljaš da igrači igraju kako igraju zbog tog rodjendana na kojem su bili. Liječenje frustracija, nego šta, kada optužuješ nešto za što nemaš nikakve dokaze. Ili si roštiljao s njima?
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 sep 2016, 20:37

sljedeci put kada bude rostilj, nadam se da ce biti LAV i PAN piva, da ce biti slanine, prsuta i turbo folka, naravno!
cisto onako da balije pocrkaju od muke :lol:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 sep 2016, 20:39

Chinaglia je napisao/la:sljedeci put kada bude rostilj, nadam se da ce biti LAV i PAN piva, da ce biti slanine, prsuta i turbo folka, naravno!
cisto onako da balije pocrkaju od muke :lol:
Da Damir naručuje Thomsona, Jusuf Cecu a Gordić Poljem se širi miris ljiljana, u inat hejterima! :salut:

Podržite momke i ne tražite neke krivce, od prošlog, ovog saveza, selektora, igrača, na koje ćete pljuvati, jer slabo ko u reprezentaciji ima odnos prema dresu kao što bi mi željeli (ovdje mislim na prošlost ne na ovaj klip), a i oni koji imaju i uvijek su bili tu su poprilično loši a sad ih se i mrzi zbog onog klipa. Popustite s tom pričom, ko valja a ko ne, jer gotovo sve možemo podobro popljuvati a opet za sve te imaju i kontra argumenti da nisu tolika stoka kao što se predstavlja (primjer da je Djedovic posudio pare savezu kad su bili u krizi). Idemo dobiti Švedsku, pustite se te priče. :bih:
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 02 sep 2016, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.

HZ1407
Kontakt:

Post Postao/la HZ1407 » 02 sep 2016, 20:42

Pravac beograd pa tamo nazivajte balije i slusajte cecu

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 02 sep 2016, 20:54

Cekam da počnete branit i političare, jer ni njima niko ništa nije dokazao, samo se po medijima optužuju. Nemaš dokaza 100%, ali iz onog snimka se dosta toga može zaključiti, evo i dzevdo rekao da su redovno rostiljali i veselili se. Ako imaju taj mentalitet rostiljanja, slušanja narodnjaka, onda sigurno i po pitanju alkohola ne zaostaju. Mogli su se u junu svi naći pa proslavit sta hoće zajedno. Ima 100 drugih načina za team building. Pa ko zove pjevačicu da mu pjeva lično a da uz nju pije vodu.
I sigurno da će to biti jedan od razloga ako ne uspiju kvalifikacije, neće valjda optuzit navijače za loše navijanje. Ja se ipak nadam da ćemo mi povratkom mirze uspjeti otic na eurobasket. Medjutim pristup prema repki se mora promjeniti.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 sep 2016, 20:58

cuj mentalitet rostiljanja :lol:
hajde bjezi, prestani da se blamiras

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 sep 2016, 20:59

taj post je u rangu ''ko hoće slagati taj hoće i ubiti''

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 sep 2016, 21:03

Ponovo novinari rade svoj posao :oops: :oops: ponovo se bez razloga sere po nasim selekcijama :oops: :oops: navikli smo,a vi papci nastavite..a jos gori od novinara su oni koji jedva cekaju da izgubi repka,da malo pjunu po Jusufu,Mirzi,Damiru a da imaju razloga da spomenu Haruna :crazy:

saar
Kontakt:

Post Postao/la saar » 02 sep 2016, 21:22

Bassha je napisao/la:
Bilo je tu raznih pjesama, bilo je i i 'poljem se širi miris Ljiljana', pjesma koju je tražio Nemanja Gordić. Svi su zagrljeni pjevali, ja sam bio ponosan i plakao sam. Ovi momci bez ikakvih problema od prvog dana rade stoposto. Dao Bog da je ova država kao što su ovi momci", dodao je Alihodžić.
Zezno se, mislio na obradu Ace Lukasa. :mrgreen:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 02 sep 2016, 21:46

ipak nije rekao "pili"

Don't believe the hype.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 sep 2016, 21:49

lumani je napisao/la:Ponovo novinari rade svoj posao :oops: :oops: ponovo se bez razloga sere po nasim selekcijama :oops: :oops: navikli smo,a vi papci nastavite..a jos gori od novinara su oni koji jedva cekaju da izgubi repka,da malo pjunu po Jusufu,Mirzi,Damiru a da imaju razloga da spomenu Haruna :crazy:
Guzice bi dali samo da im neko klikne na tekst. I na kraju čovjek uopšte nije rekao pili.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 02 sep 2016, 21:50

Suti Dzevdo ba, eto doce Brena iz Beograda da se ne okusi alkohol. Bolje da se sutjelo kad se vec zaboravilo, okrenite se utakmicama, ionako je situacija nimalo dobra...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 sep 2016, 21:52

Sto ne mogu ovih "moralista".... :facepalm:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 sep 2016, 21:56

Roštiljanju nije mjesto na pripremama. Pogotovo ne, nekoliko puta. Tek mi je sad jasno što smo izgubili 30 i zašto su pali u drugom poluvremenu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

saar
Kontakt:

Post Postao/la saar » 02 sep 2016, 22:14

Gledam danas snimak utakmice na jutjubu, ruski snimak, kad ono bilo grafike i to prava ona fibina, ko sa prvenstava samo na ćirilici. Nije valjda da BHT nije pustio njihovu grafiku zbog toga, jer je na ćirilići. Ako je tako onda stvarno ne znam. :sick:

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 02 sep 2016, 22:16

Nije problem roštilj, ok organizovan je roštilj, ali dernek ne može tijekom priprema da ga hebeš, pogotovo s pevaljkama. Pa, zar nije samo mogla večera, torta, kao što se to svugdje radi.
Šta bi tek rekli za derneke po klubovima oko dva ujutro, ili odlaženje na rođendan menadžerima i sl.
Ne treba se pretjerivati, ali smo jako neozbiljna selekcija. Ozbiljnost donosi rezultat, ovakav pristup ne.
Kod naših sportista je parola "nedodriljivi smo", kao da sa svakog takmičenja donesemo medalju, a mi smo zadnja rupa na svirali. Samo smo šampioni u izgovorima.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 02 sep 2016, 22:16

Koji smo mi kompleksasi grob te yebo :crazy:
Ev ja slusam cecu, lukasa, bajagu, jelenu rozgu, halida..
Jesam li ja to manji patriota i bosnjo od onih sto ne slusaju i sto osudjuju te pjevace. Koji vam je qrac opustite se malo. Umjesto da popujete na ovoj temi, bolje da je neko prostudirao svedjane, da znamo odakle nam dolazi opasnost i slicno :bih: :bih: :bih:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 sep 2016, 22:25

Nije problem Ceca niti šta slušaju problem je što ih dovode kad su pripreme. U sklopu priprema nema dernečenja, pogotovo kad nemaš kvalitet i tražiš timsku igru. Treba se i veselit, ne trebaju biti kao robovi ali zna se kad i gdje. U sklopu samih pripreme ne. Apsolutno ne dopustivo i neozbiljno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], lumani, MElloo, TripleThreat i 5 gostiju.