dubrovnik je napisao/la:Mora se nesto mjenjati I da sam na Bazdarevicevom mjestu nekolicinu igraca iz prethodnog ciklusa ne bih ni zvao. Totalni remont I podmladjivanje veznog reda pogotovu sada kada je
Besic out. Nekolicinu iz obrane bi takodjer odstranio. Igraci koji nisu mogli drzati tempo protiv Irske su trebali biti vanka.
Vecina forumasa nakon svega jos uvijek prizeljkiva igru sa 2 napadaca I Medunjanin-Pjanic sredinom a to je po meni tuzno za komentirati.
Mislio sam da se poslije potopa u barazu to vise nikad niko nece spomenuti a vidim da sam bio u krivu.
Drzat cu fige nasima I nadati se da Bazdarevic vidi bolje nego mi. Ako nakon 3 kola budemo trazili smjenu na celu ekipe to ce biti znak da je Bazdarevic ignorirao opomene iz baraza.
Dobro strucnjak, kada vec kazes da je to tuzno i da ne mozemo igrati 442, zasto je na Kirin kupu protiv Danske u 2.pol i Japana od pocetka BiH sa Djuricem i Hodzicem u napadu i recimo Vrancicem i Medunjaninom u sredi odigrala fenomenalno i jako dinamicno, disciplinovano, odgovorno i na kraju i osovjila takmicenje, a u 1. poluvremenu protiv Danske u formaciji sa 1 napadacem i cak 2 zadnja vezna naprosto razmontirana ? Stvar je brate u konceptu i postavci igre, individualnim zadacima kao i timskoj igri na kraju, i ako to Mesa poslozi kao sto je krenuo Estoniji ne gine 5 komada sa Medom i Vedom, pa ko je Papetu bio zadnji vezni kad smo igrali fudbal zivota ? Niko, Medo i Miske sa Pjanketom po desnoj strani, stvar je mnogo dublja analiticki gledano i govoriti da je pocet bez Cimirota pogubno je ravno djecijim budalastinama i izjavama navijaca Zelje da Sehic treba bit broj 1

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'