PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Placaj Miske, libo te racku..
Svakako posudjujes pare plus 7%...
Misimovicu je u interesuu sto vise da daje, i onda kad mu budete trebali vratiti pare a ne budete imali....
Svakako posudjujes pare plus 7%...
Misimovicu je u interesuu sto vise da daje, i onda kad mu budete trebali vratiti pare a ne budete imali....
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Moze nam se.joker90 je napisao/la:Nemoj o prodaji zivota ti, nakon svega sto se desilo sa Misimovicem. Mi smo se prodali i dobili kup i titulu, 0 KM duga, terene u Butmiru i bilo bi jos puno toga, da nema nasih postenih bosnjaka koji klempave Tana! Vi ste se prodali Misketu za 0 KM, zavrsili peti i bez evrope, popljuvali more vasih igraca i trenera zbog njega, prodali se za gradnju Grbavice od koje samo trenutno imate poruseni istok i stolice koje ste SAMI KUPILI, a ne njegovim parama! Covjek se igra football managera s vama, a vi o ubleha statutu i o tome kako niste na prodaju mozete na lobotomiji jedni drugima romanticno saputati na uho!
Ovo bi bio slikovit prikaz kako izgleda vas forum na lobotomiji! Sta god da se desi mali lobotomci potrce na onaj forum da cuju i da im se kreira misljenje jer sami ne mogu, a uprava lobotomizira kitom!!!![]()
Čovjek je u pravu za onaj tamo forum, ispiranje mozga, jednoumlje, par likova konstantno pokušava da kreira mišljenje većini.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja Azmiru ne mogu oprostiti što je dozvolio zeljeznicaru da otme Husića Slobodi
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- Evolution87
- Kontakt:
Trebaju timovi protiv kojih je igrao bar po jednu platu da mu daju.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sarajevo i Čelik sigurno trebaju učestvovati, bar nešto simbolično.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prijedlog za Amara.Husica tuziti i traziti nadoknadu štete za pretrpljenu duševnu bol za sve clanove kluba i navijace FK Zeljeznicar,traziti nadoknadu štete koju je u dvije odigrane utakmice nanio FK Zeljeznicar i provjeriti navode pojedinih forumaša koji kazu da Husic ne izlazi iz kladionica.Ako je to tacno onda je velika vjerovatnoca da je namjerno nanosio štetu FK Zeljeznicar a u cilju pribavljanja licne imovinske koristi namještajuci rezultate pomenute dvije utakmice jer je on svojim postupcima direktno utjecao na krajnji rezultat.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sa Pozderom su dobro prošli. On je imao ugovor od 8 hiljada.Evolution87 je napisao/la:Trebaju timovi protiv kojih je igrao bar po jednu platu da mu daju.
4 hiljade ugovora sa klubom na koji ide porez od 70%, što je 2800, i 4 hiljade marketinški ugovor o djelu na koji ide 20% što je 800 KM.
Dakle Pozder ih je mjesečno koštao 4000+2800+4000+800= 11600 KM a raskid mu dali tu negdje. Odličan posao. Godišnje bez premija 12* 11600 = 139200. Što je cirkus.
Husić istom računicom ima 6 pa kad se skonta nisu u minusu ni da mu 15 plata isplate jer bi morali još 34 ako ne raskine ugovor.
Fkt imaju dobru upravu što se finansija tiče. I po njih i po sebe.
- FrantoBauzek
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta je ovo? Popis pitara?
Jesu se momci angazovali da svako ponudi svoje misljenje o stanju kod nas... 
- FrantoBauzek
To je ono: Vidi smeca kod komsije u avliji, a mi pitari vamoSlevinKelevra je napisao/la:Sta je ovo? Popis pitara?Jesu se momci angazovali da svako ponudi svoje misljenje o stanju kod nas...

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Incognito87
- Kontakt:
Što si sujetan VirtuVirtu4l je napisao/la:Čovjek je u pravu za onaj tamo forum, ispiranje mozga, jednoumlje, par likova konstantno pokušava da kreira mišljenje većini.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Incognito87
- Kontakt:
Ako je progledo ko ti, teško njemu
Jer bez ovog štapa više nigdje neće moći

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Nisam sujetan, naprotiv, čvrsto sam na zemlji, baš zbog toga mi vrijeđaju inteligenciju kad pokušavaju opravdati ovaj fijasko sa recimo Husićem. Vrijađenje Dade Sadikovića je posebna priča, sramota.Incognito87 je napisao/la:Što si sujetan Virtu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Incognito87
- Kontakt:
Ma znaš i sam da to nema veze ni sa Dadom i sa Husićem, al' nebitno.
Ja čitam ono što piše, skrivene poruke ne tražim, a svakako intelekt onih koji pišu nije u stanju zamaskirati ono što stvarno misle, osim kad je u pitanju Amar Osim, njega bi ga kao nešto prozivali, ali eto u šiframa. 'Dobar je Amar, najveći, najtrofejniji, ali...', e ovo ali ih yebe.Incognito87 je napisao/la:Ma znaš i sam da to nema veze ni sa Dadom i sa Husićem, al' nebitno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Incognito87
- Kontakt:
Nema tvoja "promjena mišljenja" veze ni sa tim. Ali nije do mene, ti vidi sam dal' si u nekim stvarima ispo djetinjast. Dosta od mene, yebeš sve ovo, radite šta hoćete, pišite šta hoćete. 
Cek, kad se ova tema pretvori iz prepucavanja u FK Zeljeznicar?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Moje mišljenje je uvijek isto, dobre stvari pohvalim, loše kritikujem.Incognito87 je napisao/la:Nema tvoja "promjena mišljenja" veze ni sa tim. Ali nije do mene, ti vidi sam dal' si u nekim stvarima ispo djetinjast. Dosta od mene, yebeš sve ovo, radite šta hoćete, pišite šta hoćete.
Kad smo već kod moje promjene mišljenja, evo baš razmišljam da li da upravo sad napišem glavni razlog za to? Šta ti misliš? Ovdje mi ne mogu izbrisati post!? Baš sam u dilemi
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Incognito87
- Kontakt:
Tvoj izbor, meni ni iz džepa ni u džep. Samo svojim izborom ćeš više naškoditi sebi odnosno svom kredibilitetu jer ti je neko od tih ljudi vjerovo. Nikome drugom nećeš naškoditi. Sujeta je zajebana stvar druže moj. Možemo nastaviti na pp, zachatavamo temu, vidiš da nam se humoristi iz Tuzle bune 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.