PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ma jok ba kakav pp, pusti me da uživam, ja sam umislio da ih držim za jaja, nemoj mi kvariti trenutak 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja tamo ne pišem jer mi se ne sviđa što se drugačije mišljenje teško prihvata i što se samo jedni te isti citiraju, ali kako možeš reći za momke koji vole isti klub da su veća šprdnja od Fukarica?TikTak je napisao/la:Lobotomci u ratu. Cudno vrijeme doslo. Veca ste sprdnja od Fukarica![]()
![]()
To je stvarno uvreda.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Pazi moderatora na lobotomiji sto Amara prozivaju, e i ovo da vidim od navijaca Zeljeznicara!
Majke mi, oni likovi su gori nego sto sam mislio.
A pazi kako se Dado Sadikovic blati, ovaj cuo iz pouzdanog izvora da je mali rekao ovako..
A pazi kako se Dado Sadikovic blati, ovaj cuo iz pouzdanog izvora da je mali rekao ovako..
ja sam promijenio mišljenje o dadi kad mi je jedan moj poznanik,koji je inače odrastao sa dadom s. i koji se druži s njim,jednom prilikom rekao kad god je pričao sa dadom u vezi želje i njegovih igara,ovaj mu je odgovorio u stilu "meni je dobro i ovako,cuga,trebe,zajebancija,dobra plata,boli me kara",ili što bi slavko petrović rekao,to je igrač koji ima talenat ali nema ambiciju da dalje napreduje,a takvi igrača nam ne trebaju bez obzira koliki on talenat bio.
i btw. rekao mi je i to da je enis s. 100 puta bolji kao čovjek od dade,mada je to nebitno u svemu ali eto
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Iskreno, strašno je šta se sve tamo može pročitati.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Onaj Izlija jos pise da su Amarove titule kupljene, pa to ni ja ne bih potegao jarane! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja sam još uvijek u dilemi, ako mi Southport ne dođe 3+ biće svega 
Sad sam pročitao ovo za Amara, strašno
Sad sam pročitao ovo za Amara, strašno
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne budi smiješan.TikTak je napisao/la:Nek se konacno vidi sta radi Mao i njegovi pusikurci.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Polako ih Hrasno tjera iz kluba pa počinju pljuvat.joker90 je napisao/la:Onaj Izlija jos pise da su Amarove titule kupljene, pa to ni ja ne bih potegao jarane!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni nije jasno sta se tu ko ima pljuvat? Dosao Petrovic da zavede red u ekipi i ocekuju se bolji rezultati.
Grbavica im se gradi.
To je nas narod, ocito je preduga ova pauza izmedju utakmica pa se ljudi istresaju. Samo valja izdrzati jos 7 dana
A nasi klubovi nece nikada postici nista zbog navijaca. Navijaci daju otkaze trenerima, tjeraju igrace i uprave nakon jedne ili dvije lose sezone i onda dobiju jos nesto gore.
Grbavica im se gradi.
To je nas narod, ocito je preduga ova pauza izmedju utakmica pa se ljudi istresaju. Samo valja izdrzati jos 7 dana
A nasi klubovi nece nikada postici nista zbog navijaca. Navijaci daju otkaze trenerima, tjeraju igrace i uprave nakon jedne ili dvije lose sezone i onda dobiju jos nesto gore.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Ako je neko tamo izjavio da je Amar kupovao titule to je jedina istinita recenica na onom forumu.
Ljudi kao Amar, Ibrak su bili maheri iskljucivo za namjestit, kupit, prodati. To je jasno svima nama koji fudbal prate sve ove godine. Drago mi je sto su takvi otisli iz naseg fudbala i lijepo je vidjeti da ih i navijaci tih klubova u kojima su obitavali ne prizivaju ponovo u klub, vec ih kunu.
Ljudi kao Amar, Ibrak su bili maheri iskljucivo za namjestit, kupit, prodati. To je jasno svima nama koji fudbal prate sve ove godine. Drago mi je sto su takvi otisli iz naseg fudbala i lijepo je vidjeti da ih i navijaci tih klubova u kojima su obitavali ne prizivaju ponovo u klub, vec ih kunu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
kamatar diriguje radio vezom !TikTak je napisao/la:Lobotomci u ratu. Cudno vrijeme doslo. Veca ste sprdnja od Fukarica![]()
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Neću zbog Želje da nastavim a ti se samo zapitaj zbog čega smo slavili titulu pred mrvicom navijača i ko je više griješio, više su nam štete nanjele kupljene titule nego Dejino dovođenje igrača i to nemjerljivo više puta a pogotovo što Dejo nije jedini čovjek u lancu odlučivanja.
@Muha neće pp.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Beduin
- Kontakt:
Kako se ono kod nas veli:JohnCleese je napisao/la:Ako je neko tamo izjavio da je Amar kupovao titule to je jedina istinita recenica na onom forumu.
"Kakav otac takav sin".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JohnCleese
- Kontakt:
Tako je.Beduin je napisao/la:Kako se ono kod nas veli:JohnCleese je napisao/la:Ako je neko tamo izjavio da je Amar kupovao titule to je jedina istinita recenica na onom forumu.
"Kakav otac takav sin".
...a moze se koristiti i ona: "Ne pada iver daleko od klade"
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
tuzlaci dosli da pricaju o trofejima? 
Zadnja izmjena: dobrinja1, dana/u 03 sep 2016, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Na lobotomiji jos vlada stanje soka i zbunjenosti nakon Izlijinog izlaganja protiv Amara!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
djokice, reci nam sta cemo da uradimo povodom sportskih rezultata sarajevskih timova? katastrofa, ne?
Ne znam za FK Sarajevo, ali Zeljeznicar treba svoju vjeru da polozi u ime..
OCA
I SINA
I DUHA RASKOPCANOG, PARDON SVETOG!
AMIN!!
OCA
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.