Igral vam Vehabovic i kakav je ???po'marke je napisao/la:Sloga - Kozara 1:0
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ko je dao gol danas??
Igral vam Vehabovic i kakav je ???po'marke je napisao/la:Sloga - Kozara 1:0
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ја га не $.NeshaFCB je napisao/la:Biće do kraja zanimljivo.
Ide li onaj pregled kola na RTRS-u i kada?
Nikakvo pretjerivanje. Samo u našoj cirkus ligi može sudija da sudi penal van kaznenog prostora, može da ti dođe premijerligaški sudija i da na dva metra od sebe ne vidi igranje ruke mimo normalnog položaja, da bude na tri metra od udarca u glavu toliko jakog da ispadnu dva zuba, a da pri tome ni faul ne svirne. Samo kod nas može onakav penal kao u Foči Podrinju da svira, a pregledao sam i neke dijelove utakmice Podrinje - Borac, ono je bruka šta su uradili Podrinju prekjuče, pa onda penal Drini protiv Sloge. Jedno 10-15 kardinalnih sudijskih grešaka, a tek smo počeli sa sezonom.Shadows je napisao/la:Pretjerivanje.
Nisam se dugo javljao ,da i ja malo prokomentarisemPappy je napisao/la:Nikakvo pretjerivanje. Samo u našoj cirkus ligi može sudija da sudi penal van kaznenog prostora, može da ti dođe premijerligaški sudija i da na dva metra od sebe ne vidi igranje ruke mimo normalnog položaja, da bude na tri metra od udarca u glavu toliko jakog da ispadnu dva zuba, a da pri tome ni faul ne svirne. Samo kod nas može onakav penal kao u Foči Podrinju da svira, a pregledao sam i neke dijelove utakmice Podrinje - Borac, ono je bruka šta su uradili Podrinju prekjuče, pa onda penal Drini protiv Sloge. Jedno 10-15 kardinalnih sudijskih grešaka, a tek smo počeli sa sezonom.Shadows je napisao/la:Pretjerivanje.
Odavno je poznato da se fudbal u RS igra radi sudija, delegata i kontrolora i njihovih dnevnica, ali ovo što rade ove sezone je lakrdija od lige, i već sada je kompletna neregularna.
Ne vjerujem prijatelju,sto se tice kvaliteta mislim da bi mogli parirati Borcu ,ne kazem da smo bolji ali tu smo negdje!NeshaFCB je napisao/la:flag
Hoćete li finansijski se moći upustiti u borbu za prvo mjesto?
Na današnji dan prije 24 godine osnovan Fudbalski savez Republike Srpske
http://fsrs.org/index.php/sr-BA/v/id-24 ... ivaa-fs-rs
Pa đe si ti.flagrantus je napisao/la:Nisam se dugo javljao ,da i ja malo prokomentarisemPappy je napisao/la:Nikakvo pretjerivanje. Samo u našoj cirkus ligi može sudija da sudi penal van kaznenog prostora, može da ti dođe premijerligaški sudija i da na dva metra od sebe ne vidi igranje ruke mimo normalnog položaja, da bude na tri metra od udarca u glavu toliko jakog da ispadnu dva zuba, a da pri tome ni faul ne svirne. Samo kod nas može onakav penal kao u Foči Podrinju da svira, a pregledao sam i neke dijelove utakmice Podrinje - Borac, ono je bruka šta su uradili Podrinju prekjuče, pa onda penal Drini protiv Sloge. Jedno 10-15 kardinalnih sudijskih grešaka, a tek smo počeli sa sezonom.Shadows je napisao/la:Pretjerivanje.
Odavno je poznato da se fudbal u RS igra radi sudija, delegata i kontrolora i njihovih dnevnica, ali ovo što rade ove sezone je lakrdija od lige, i već sada je kompletna neregularna..Pozdrav Pappy prijatelju,u pravu si u vecini stvari,ali zbog tvoje prevelike ljubavi prema Slaviji malo i pretjerujes ne zamjeri!
Stvar je u tome sto svi mi vidimo kada su nase ekipe ostecene u gostima,ali nismo bas spremni da komentarisemo i osudimo kada sudije "poguraju" nas tim na domacem terenu!
Ne sumnjam ja da je Slavija u vise utakmica ostecena,ali ako bi bilo po "Sportdc" Slavija je u svakoj utakmici koju je izgubila u zadnjih godinu dana ostecena i to drasticno.
Vidim da pominjes penal koji je dosudjen za Drinu protiv Sloge,ok slozicu se ali onda pogledaj i penal koji je sudjen za Rudar protiv Drine u subotu.
Ne zamjeri nista licno,portal je inace odlican i slazem se da je liga lakrdija.
Inace nece u PL ni Drina ni Rudar ni Slavija,vec Borac i to svi znamo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.