Prva liga Republike Srpske 2016/2017

Ko će biti šampion?

Borac Banjaluka
45
56%
Slavija
7
9%
Drina Zvornik
7
9%
Kozara
4
5%
Rudar Prijedor
6
7%
neko drugi
12
15%

Ukupno glasova: 81

SempreJuve
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2016/2017

Post Postao/la SempreJuve » 03 sep 2016, 18:56

po'marke je napisao/la:Sloga - Kozara 1:0

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Igral vam Vehabovic i kakav je ???
Ko je dao gol danas??

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 03 sep 2016, 19:56

Dao gol Duško Bećarević. Onako, može i bolje. Nisu mi se pojačanja nešto pokazala.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 03 sep 2016, 22:03

Kakav je Bećar otac ove igre. Jedan od najjačih futsal igrača, a ni na fudbalu nije loš. :mrgreen:

bluearmy
Kontakt:

Post Postao/la bluearmy » 03 sep 2016, 22:36

5. kolo
Sloga(Doboj) 1-0 Kozara
Borac(Samac) 2-0 Sutjetska
Tekstilac 1-0 Zvijezda 09
Sloboda 1-0 Slavija
Podrinje 0-0 Borac(Banja Luka)
Rudar(Prijedor) 1-1 Drina(Zvornik)
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan

I gdje god da igras ...

Za nju bori se i pobjeđuje...

Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 03 sep 2016, 23:18

Biće do kraja zanimljivo.

Ide li onaj pregled kola na RTRS-u i kada?

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 04 sep 2016, 14:43

Znaci definitivno Slavija kandidat za ispadanje?

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 04 sep 2016, 16:04

Ja mislim da ce se borba za prvo mjesto vodit izmedju Borca i Rudara, tu naravno vreba mozda i Drina... Tekstilac uvijek ovako dobro krene ali ih ocekujem na 4,5,6 mjestu...
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 05 sep 2016, 19:30

NeshaFCB je napisao/la:Biće do kraja zanimljivo.

Ide li onaj pregled kola na RTRS-u i kada?
Ја га не $.

? - ", ? не " стварно стање.

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 05 sep 2016, 19:33

Prva liga, cirkus liga
4. SEP 2016. Dragiša Ćorsović

Cirkus poznatiji pod imenom *Prva fudbalska liga Republike Srpske*- ušao je u svoje peto kolo. Na zadovoljstvo onih koji vole da gledaju divljaštvo, otimačinu, lopovluke i tuču, pred nama je još ohoho kola ovog šampionata.

Peto kolo ’’cirkusa’’ je obilježila tuča u Šamcu. Igrači Borca i Sutjeske su se tukli međusobno, a sudija na kraju nije niko me pokazao žuti karton??!!

U Prijedoru su prvo izmislili penal za domaćina, da bi nakon toga pokazali nezasluženo crveni karton igraču Rudar Prijedora. Na taj način su pomogli gostima iz Zvornika da stignu do boda. Sudija je sve to ’’popeglao’’,a zašto je sudio tako, valjda on zna!!??

Najdrastičnija ’’cirkuska rola’’ u petom kolu se igrala u Mrkonjić Gradu. Domaći fudbaleri su pretukli igrače Slavije, a jednom od njih (Milenkoviću) izbili zub i osvojili sva tri boda??!!

Bilo je tužno i ružno gledati kako se odvija meč u Mrkonjiću. Pogodak domaćina je bio regularan, a sve pre i posle toga naka služi na čast sudijama ovog susreta. Milan Tadić iz Doboja,njegov sugrađanin Davor Maksimović i Aleksandar Smiljanić iz Laktaša, te četvrti arbitar Danijel Mandić iz Kozarske Dubice su bili akteri jedne fudbalske otimačine i sramne pobede Slobode.

Svirali su na štetu Slavije, dozvolili pogibeljnu i prljavu igru tima iz Mrkonjića,a vrhunac svega je bio start nad igračem Slavije Markom Milenovićem sredinom drugog poluvremena. Dobio je on udarac u vilicu i izbijen mu je zub. Glavni sudija Milan Tadić nije zbog tog starta domaćem igraču pokazao crveni karton. Zadovoljio se žutim. Tužno, ružno, bezobrazno….

Pitamo se da li su tri boda važna nečijeg zdravlja??? Da li igrači Slobode razmišljaju da se i njima to može ( ne daj bože) desiti??? Da li sudija Tadić može zamisliti kako bi bilo da je neko njemu izbio zub…????

Izgleda da je došlo vrijeme da se na prvoligaške terene Republike Srpske krene sa kacigama za motor….!! Tačno je da nećete imati dobar pregled igre, ali ćete imati sve zube na broju. Biće malo čudno za gledati, ali ćemo se vremenom navići…

Što se tiče ekipe Slavije, ona se već u tri navrata našla na udaru sudija i ostalih fudbalskih mešetara. Prvo je ’’pokradena’’ u Banja Luci u meču sa Borcem. Nakon toga je usledila sudijska krađa i na domaćem terenu, u susretu sa Rudar Prijedorom, a sada i Mrkonjić Grad.

Hoće li na tome stati? Znajući šta je sve ovaj klub trpeo u prošlosti – neće. Nastaviće se otimačina i nipodaštavanje najstarijeg fudbalskog kolektiva u Republici Srpskoj. Pretili su njoj u neka stara vremena i premijerima i ministrima…Odolevala je i odoleće i ovog puta.

Pitamo se samo kome treba ovo otimanje Slaviji? Kome smeta ekipa od koje su svi digli ruke, sem četiri-pet ’’ludaka’’ koji žele da je sačuvaju i da čestito i pošteno pokuša da se vrati u Premijer ligu.

Ukoliko u narednim mečevima ne bude došlo do promene u odnosu na Slavijine utakmice, smatraćemo da je to jedan organizovan i planiran projekat. Na njega će Slavija morati adekvatno da odgovori. Zbog interesa kluba, igrača,navijača, samog fudbala i Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Čelnici FSRS imaju sada mogućnost da službenim licima koji kroje tabelu kako hoće i kako im volja( ili kako im je neko naredio) stanu u kraj. Fudbal se na ovim prostorima odavno igra zbog sudija, kontrolora, delegata…Sve ostalo je nevažno i nebitno, a mi se zadovoljavamo nečijim konstatacijama da je stanje u našem fudbalu dobro.

Jeste, za gore navedene kategorije, za sve ostale je užasno. Puno je tu lopuža, hohštaplera, mešetara… Godinama se na pozicijama nalaze jedni te isti i samo gledaju da sačuvaju svoje pozicije.

Njih ne zanima ni FSRS ni Borac, Slavija, Rudar, Drina… Važno je da je njima dobro i da ih niko ne dira ni u foteljama FSRS ni u foteljama NFS BiH. S toga cirkus nastavlja da živi…. Na redu je kolo broj šest!!!!!!

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 05 sep 2016, 21:17

Pretjerivanje.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 05 sep 2016, 22:53

Shadows je napisao/la:Pretjerivanje.
Nikakvo pretjerivanje. Samo u našoj cirkus ligi može sudija da sudi penal van kaznenog prostora, može da ti dođe premijerligaški sudija i da na dva metra od sebe ne vidi igranje ruke mimo normalnog položaja, da bude na tri metra od udarca u glavu toliko jakog da ispadnu dva zuba, a da pri tome ni faul ne svirne. Samo kod nas može onakav penal kao u Foči Podrinju da svira, a pregledao sam i neke dijelove utakmice Podrinje - Borac, ono je bruka šta su uradili Podrinju prekjuče, pa onda penal Drini protiv Sloge. Jedno 10-15 kardinalnih sudijskih grešaka, a tek smo počeli sa sezonom.

Odavno je poznato da se fudbal u RS igra radi sudija, delegata i kontrolora i njihovih dnevnica, ali ovo što rade ove sezone je lakrdija od lige, i već sada je kompletna neregularna.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 05 sep 2016, 23:13

papi sta je uradjeno podrinju molim te? na osnovu montiranog snimak to zakljucujes? pa znas da je najmanje 2 crvena kartona sudija domacinu trebao da dadne do kraja poluvremena?
de ne lupaj zivota ti, 7 zutih domacinu je MALO za ono u subotu a poceo je da daje kartone tek oko 60 minute.

inace uvijek prokometarisem borcevu utakmicu nakon sto zavrsi ali sada nisam htjeo jer samo cekam hoce li se neko od vas sjetiti i napisati realan komentar o borcu?!
i da, prije nego pitate, gledam sve utakmice borca i ne pricam napamet.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 05 sep 2016, 23:30

Pappy je napisao/la:
Nikakvo pretjerivanje. Samo u našoj cirkus ligi može sudija da sudi penal van kaznenog prostora, može da ti dođe premijerligaški sudija i da na dva metra od sebe ne vidi igranje ruke mimo normalnog položaja, da bude na tri metra od udarca u glavu toliko jakog da ispadnu dva zuba, a da pri tome ni faul ne svirne. Samo kod nas može onakav penal kao u Foči Podrinju da svira, a pregledao sam i neke dijelove utakmice Podrinje - Borac, ono je bruka šta su uradili Podrinju prekjuče, pa onda penal Drini protiv Sloge. Jedno 10-15 kardinalnih sudijskih grešaka, a tek smo počeli sa sezonom.

Odavno je poznato da se fudbal u RS igra radi sudija, delegata i kontrolora i njihovih dnevnica, ali ovo što rade ove sezone je lakrdija od lige, i već sada je kompletna neregularna.
Nisam se dugo javljao ,da i ja malo prokomentarisem :D .Pozdrav Pappy prijatelju,u pravu si u vecini stvari,ali zbog tvoje prevelike ljubavi prema Slaviji malo i pretjerujes ne zamjeri!
Stvar je u tome sto svi mi vidimo kada su nase ekipe ostecene u gostima,ali nismo bas spremni da komentarisemo i osudimo kada sudije "poguraju" nas tim na domacem terenu!
Ne sumnjam ja da je Slavija u vise utakmica ostecena,ali ako bi bilo po "Sportdc" Slavija je u svakoj utakmici koju je izgubila u zadnjih godinu dana ostecena i to drasticno.
Vidim da pominjes penal koji je dosudjen za Drinu protiv Sloge,ok slozicu se ali onda pogledaj i penal koji je sudjen za Rudar protiv Drine u subotu.
Ne zamjeri nista licno,portal je inace odlican i slazem se da je liga lakrdija.
Inace nece u PL ni Drina ni Rudar ni Slavija,vec Borac i to svi znamo!

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 05 sep 2016, 23:53

flag

Hoćete li finansijski se moći upustiti u borbu za prvo mjesto?

Na današnji dan prije 24 godine osnovan Fudbalski savez Republike Srpske

http://fsrs.org/index.php/sr-BA/v/id-24 ... ivaa-fs-rs

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 06 sep 2016, 00:02

Instituciji svaka cast, **** koji je vode nisu zasluzili ni da se pominju.

Pappy slazem se za sudije.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 06 sep 2016, 00:08

NeshaFCB je napisao/la:flag

Hoćete li finansijski se moći upustiti u borbu za prvo mjesto?

Na današnji dan prije 24 godine osnovan Fudbalski savez Republike Srpske

http://fsrs.org/index.php/sr-BA/v/id-24 ... ivaa-fs-rs
Ne vjerujem prijatelju,sto se tice kvaliteta mislim da bi mogli parirati Borcu ,ne kazem da smo bolji ali tu smo negdje!
U svemu ostalom vi ste u prednosti,pocevsi od organizacije ,finansija pa ako cemo iskreno i trenera .Nije kod nas uopste losa situacija u klubu u zadnje
vrijeme,ali svjesni smo da ipak nismo na nivou Borca!
Dobro ste zeznuli i sebe i nas kad niste dobili Vitez zadnje kolo :D ,zbog vas bi mogli u ovoj ligi ostati duze nego sto smo planirali!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 06 sep 2016, 00:44

flagrantus je napisao/la:
Pappy je napisao/la:

Nisam se dugo javljao ,da i ja malo prokomentarisem :D .Pozdrav Pappy prijatelju,u pravu si u vecini stvari,ali zbog tvoje prevelike ljubavi prema Slaviji malo i pretjerujes ne zamjeri!
Stvar je u tome sto svi mi vidimo kada su nase ekipe ostecene u gostima,ali nismo bas spremni da komentarisemo i osudimo kada sudije "poguraju" nas tim na domacem terenu!
Ne sumnjam ja da je Slavija u vise utakmica ostecena,ali ako bi bilo po "Sportdc" Slavija je u svakoj utakmici koju je izgubila u zadnjih godinu dana ostecena i to drasticno.
Vidim da pominjes penal koji je dosudjen za Drinu protiv Sloge,ok slozicu se ali onda pogledaj i penal koji je sudjen za Rudar protiv Drine u subotu.
Ne zamjeri nista licno,portal je inace odlican i slazem se da je liga lakrdija.
Inace nece u PL ni Drina ni Rudar ni Slavija,vec Borac i to svi znamo!
Pa đe si ti. :mrgreen: Šta ima u Zvorniku gradu, iz Mrkonjića i Zvornika najslabije informacije stižu ovog ljeta/jeseni. Da nema ličnih kanala kakvih ništa. Ma mrsko mi je bilo nabrajati. Vidio sam i taj penal Rudara, ali isto tako mislim i da je kasniji crveni kada se šira slika pogleda poprilična greška. Zato sam i rekao 10-15 kardinalnih sudijskih grešaka u prvih pet kola, na 30 utakmica. Previše je, previše. Sudije su do sada najlošija karika, jer što je najgore od svega ono što sam pogledao utakmica tu se i ne igra toliko loš fudbal, koliko sudije uništavaju ovu ligu i kvare kompletnu sliku.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 06 sep 2016, 00:59

Tu sam druze ,pratim ja forum svakodnevno samo nisam vise tako aktivan ni na forumu ni u klubu :D .
Malo sam nervozan padoh veceras sve tikete na kladionici pa ne mogu jos spavati :urnebes: .Sve najbolje ti zelim i ne zamjeri na blagoj kritici,niko od nas nije bas potpuno objektivan kad je njegov klub u pitanju sto je i normalno!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 06 sep 2016, 15:04

Od danas Prva Liga RS na TM ;) samo jos fali utakmice i ostalo. :D

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 06 sep 2016, 18:37

sta je TM?

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.