Djeluje 100%.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jes bio kod doktoraSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja ih i ne vidim uopstebavarian_bk je napisao/la:Mene na zglobu noznom 6 ujedaHebem im mater neki sam dan ubio ih 46 , tacno sam broj'o
jebbo te fb, zeza me zaprave ova 2-3 dana...trenutno zadnja novost je od prije 30 min. a chat nece uospte da otvori, tako da se ubi od dosade, nemas koga zafrkavat'....sve moguce forume sam procitao u zadnjih sat vremenaAzdaha je napisao/la:...ima grupa na facebook-u uclanis se i komarci te ne ujedaju ovo ljeto...
omerbavarac je napisao/la:Ima onih hebenih preparata protiv njih. Navecer ubija komarce, preko dana muhe.![]()
![]()
Djeluje 100%.![]()
I ja isto jarane, malo prije sam ustao a kihnuo sam vec 30 puta najmanjeEmir_ZENICA je napisao/la:Joj komarci me ubise...oko 20-ak ujeda imam ...oci mi suze,kisem ko konjsta je ovo bog te jadan
Devil je napisao/la:Neno#4 srecan rodjendan sve najbolje u zivotu.
Komarci gori od vehabijaadnan_nanda je napisao/la: I ja isto jarane, malo prije sam ustao a kihnuo sam vec 30 puta najmanjeajd bar me komarci ne diraju
...i da više ne citiraš MUD-ovu moć!Devil je napisao/la:Neno#4 srecan rodjendan sve najbolje u zivotu.