"Samo stoje, ne igraju odbranu i opet ne mozemo pogoditi suteve"

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Jasta nego, hajmo pljuvat pri vodstvu 10+ za nas. Pu.pinoglavi je napisao/la:Jusuf odlicno igra uz to ima nestvarnu kontrolu lopte gdje centar sa onakvom visinom pravi visak pri prevodjenju ali uspiju naci nesto da ga popljujuRimes87 je napisao/la:Pravo tanko, nista ne valja. Sve nesto na misice. Bog ti jadan, kao da Cavaliers-i nisu osvojili naslov na misice...pinoglavi je napisao/la:Tanko ovo, samo 9 razlike za jednu četvrtinuKo da igra akcije ljudine? [emoji38] Pa valjda ste prošlu utakmicu shvatili kakvi nam panjevi igraju u ekipi
Sent from my D6603 using TapatalkSamo nek je hrakat moj rimes
ma svedske, otkud mi norveskapinoglavi je napisao/la:Jesi vidio ovu akciju kako je ispala Norveškairfo je napisao/la:vise panjeva je bilo prosle godine na evropskom, pa smo znali nesto odigrat kad smo imali dobrog trenera, ovo veceras bukvalno nula za trenera, nikakve akcije nije bilo niceg smisljenog, hvala bogu pa igramo protiv norveske ovdje da je bilo ko0ja ozbiljna reprezentacija ne bi mogli ovako na individualni kvalitet nista i desilo bi nam se isto kao u rusijipinoglavi je napisao/la:Tanko ovo, samo 9 razlike za jednu četvrtinuKo da igra akcije ljudine?
Pa valjda ste prošlu utakmicu shvatili kakvi nam panjevi igraju u ekipi
Treba mu se zahvaliti poslije tekme nije on više za repkeFederer17 je napisao/la:Dje igra ova 12 kod nas, Sparsi?
Nisi ni ti zreo da komentarises ovakve stvari.Mramic je napisao/la:Treba mu se zahvaliti poslije tekme nije on više za repkeFederer17 je napisao/la:Dje igra ova 12 kod nas, Sparsi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.