Željo je tu negdje u odnosu na prošlu sezonu, po meni, malo jači. Otišao Bekrić, došao Zeba. Otišao Bučan, mijenja ga Višća u ekipi.
Sarajevu su otišli ponajbolji igrači a uzdate se u igrače iz CG
Realno, nisi realan sekunde
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
da si malo bolje upoznat kao sto nisi otisao Muminovic dobro malo je bolji od Scepanovica,otisao Mirza bolji ga je Arsenijevic,otisao Belosevic,za Todorovica kazu da je najboolji lijevi bek CG lige to ostaje da vidimonikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića![]()
Željo je tu negdje u odnosu na prošlu sezonu, po meni, malo jači. Otišao Bekrić, došao Zeba. Otišao Bučan, mijenja ga Višća u ekipi.
Sarajevu su otišli ponajbolji igrači a uzdate se u igrače iz CG![]()
Pa i za Gančeva kažu da je najbolji igrač Makedonske lige. Iskreno, ne vjerujem u takve stvari dok se ne uvjerim na ligaškim utakmicama svojim očimaHairlija je napisao/la:da si malo bolje upoznat kao sto nisi otisao Muminovic dobro malo je bolji od Scepanovica,otisao Mirza bolji ga je Arsenijevic,otisao Belosevic,za Todorovica kazu da je najboolji lijevi bek CG lige to ostaje da vidimonikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića![]()
Maksumic otisao,hvala Bogu dao bi 1000 da ge negledam u nasem dresu,kofa suta slobbodnjak prebaci sjevernu tribinu
Skoru cemo malo teze nedomjestiti,ali i u drugom djelu sezone niej se trudio,kao uopste i cjela ekipa
Sada su se poostrile mjere,svi imaju platu koja je duplu manja od prrethodnih,pare ce vecinom dobijati od provizija koje ce steci borbom i zalaganjem na terenu
jeli sportski da se nadam
A gdje su ti Dečići u CGnikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića![]()
Iz tog Decica je bio dosao i Refik Sabanadzovic pa je bio najbolji odbrambeni u Jugoslaviji i sire,uostalom Todorovic je dosao iz Srbije i tamo odigrao odlicno i svaku tekmu je bio najbolji igrac!nikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića![]()
samo sarajevo je napisao/la:Iz tog Decica je bio dosao i Refik Sabanadzovic pa je bio najbolji odbrambeni u Jugoslaviji i sire,uostalom Todorovic je dosao iz Srbije i tamo odigrao odlicno i svaku tekmu je bio najbolji igrac!nikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića![]()
Nema sta da gledam i gledao sam ga mali milion puta u Decicu dok je igrao kazem ti moze biti igracina ako se ne uhvati loseg drustva kao sto je to slucaj bio u PG! CENA klub se zove Decic i lik igra lijevog beka i igrac bas borben gine za svaku loptu!Hairlija je napisao/la:Vidjecessamo sarajevo je napisao/la:Kako ti to mozes da znas kad ga nikad nisi gledao,momak ima talenta ali ne zivi sportski i mora malo da postane ozbiljniji!Hairlija je napisao/la:Ovaj Kojasevic ce postati najbolji igrac lige,ja to odgovorno tvrdim
Ovi hoce sigurno zamjeniti ove nase manekene to sam ubijedjen osim Skore i donekle Muminovica mi je zao ovo ostalo sretan put mada su ovi duplo borbeniji od Skore i Muminovica a u odbrani cemo biti beton to cete vidjeti uskoro!dino lj je napisao/la:Objektivno mislim da ce i Zeljo i Sarajevo nece naci bolje zamjene za Bekrića,Škoru,Bućana ili Muminovića u ovim novim pojacanjima.Ali novim igracima treba dati sansu pa neka pokazu koliko znaju.Pitari sve najbolje u novoj sezoni iskreno, j..o svadje i glupa prepucavanja to ne prilici ni vama ni nama.Ako Bog da skupa u Evropu svake godine.
ma nije ni Škoro odigrao drugi dio kako treba čuvao se garant a ni Mumi koji je za mene najbolji igrač bio u prošlom timu ali bit će novih koji su bolji od njih obadvojice ,pa ko bi rekao za Muminovića da če biti jedan od najboljih u timu pored već nabrojanih!?samo sarajevo je napisao/la:Ovi hoce sigurno zamjeniti ove nase manekene to sam ubijedjen osim Skore i donekle Muminovica mi je zao ovo ostalo sretan put mada su ovi duplo borbeniji od Skore i Muminovica a u odbrani cemo biti beton to cete vidjeti uskoro!dino lj je napisao/la:Objektivno mislim da ce i Zeljo i Sarajevo nece naci bolje zamjene za Bekrića,Škoru,Bućana ili Muminovića u ovim novim pojacanjima.Ali novim igracima treba dati sansu pa neka pokazu koliko znaju.Pitari sve najbolje u novoj sezoni iskreno, j..o svadje i glupa prepucavanja to ne prilici ni vama ni nama.Ako Bog da skupa u Evropu svake godine.
miky_hz je napisao/la:Trs trs trs,lijevi bek je tu,jos napadac ako moze i svi u napad jedan je Hase
Hadžić neće doći,99,9%cena je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Trs trs trs,lijevi bek je tu,jos napadac ako moze i svi u napad jedan je Hase
Ako Hadzic dodze to bi bilo super imali bi ekipu za titulu.
hoće,rumbalija je napisao/la:Hadžić neće doći,99,9%cena je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Trs trs trs,lijevi bek je tu,jos napadac ako moze i svi u napad jedan je Hase
Ako Hadzic dodze to bi bilo super imali bi ekipu za titulu.
Muminovic malo bolji od Scepanovica ?Hairlija je napisao/la:
da si malo bolje upoznat kao sto nisi otisao Muminovic dobro malo je bolji od Scepanovica,otisao Mirza bolji ga je Arsenijevic,otisao Belosevic,za Todorovica kazu da je najboolji lijevi bek CG lige to ostaje da vidimo
Maksumic otisao,hvala Bogu dao bi 1000 da ge negledam u nasem dresu,kofa suta slobbodnjak prebaci sjevernu tribinu
Skoru cemo malo teze nedomjestiti,ali i u drugom djelu sezone niej se trudio,kao uopste i cjela ekipa
Sada su se poostrile mjere,svi imaju platu koja je duplu manja od prrethodnih,pare ce vecinom dobijati od provizija koje ce steci borbom i zalaganjem na terenu
jeli sportski da se nadam
1921 je napisao/la:Muminovic malo bolji od Scepanovica ?Hairlija je napisao/la:
da si malo bolje upoznat kao sto nisi otisao Muminovic dobro malo je bolji od Scepanovica,otisao Mirza bolji ga je Arsenijevic,otisao Belosevic,za Todorovica kazu da je najboolji lijevi bek CG lige to ostaje da vidimo
jeli sportski da se nadamPa bolan Milan je igracina!
Arsenijevic nije igrao proslu sezonu zbog povrede (!?).
Todorovic. Inace je jako tesko biti najbolji bek crnogorske ligePa ne znam imaju li dva igraca da valjaju, i oni su ''talijani''.
Skoru necete nikako nadomjestiti.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Ammko99, Bing [Bot], DoktorXabaras, prisonbreak i 61 gost.