Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Manuel
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Manuel » 03 sep 2016, 22:39

Fakat ne znam sta treba da se desi da mi dobijemo Ruse u Tuzli.Pa ova igra ne obecava sekunde a sta tek reci za trenera.Pa veca ubleha i od Sabita a jos se Nurkic i Teletovic takmice ko ce vise pucati.

Najace mi je kad nam igrac ostane sam na sutu za 3 poena i hladno ne opuca.Pa koji yebeni strah ne vjerujem.Zasto igraju kosarke ako ne smiju uzeti sut pa makar da nisi 20 trica pogodio zaredom.Bolan sam si.

Sta tek reci za time out Damira.Pa igraci ga ne slusasju,gledaju tribine a on kod +3 prica idemo pokusati da ne primimo tricu.Pa sunce ti poljubim pa i mi sa foruma bi mogli tako voditi reprezentaciju.Nacrtaj neku akciju,stisni pod reketom,igraj zonu sta ja znam ili barem to izgovori al jok idemo se odbraniti i ne primiti tricu.Boze ti sacuvaj ko je nama trener :facepalm:

Za napadacke akcije da i ne pricam.
U jednu ruku bilo bi bolje da ne idemo na Euro da se rijesimo ovog konja al opet Euro bez nase repke.Nije to to.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 03 sep 2016, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 03 sep 2016, 22:40

let3 je napisao/la:"Hej, hajmo malo igrati....hej, pripazi malo ovdje...hej, ovdje raširi igru" - tako otprilike glase upute našeg vrlog selektora :tokralju:

na stranu što je frajer izdajnik sopstvene zemlje, yebo to, bilo pa prošlo - ali kako je onaj levat uopšte dobio profi trenersku licencu :shock: vjerovatno neka štela preko Ese Radeljaša .
Don Eso :urnebes:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 sep 2016, 22:41

U istom postu napisati kako su igraci odron i ne sutaju otvorene trice i zaliti se na nedostatak akcija u napadu je jednostavno presmijesno
Nad tobom sunce najljepše sja

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 03 sep 2016, 22:42

Samo pobjeda je bitna. Igra realno katastrofa i da nije bila Nurkica i Muse mi bi danas ličili na veliku karinu.

Jeste primjetili na kraju kako se Juka naljutio na Mirzu i onda ovaj počeo da se malo bori. I onda slobodnih jedan drugog traže da urade Check-hand, vidi se baš da ne žele problem ali se jbg. desi.

Isto kod tajm auta, kaže Damir igrate ovo, kad pritom Mirza kaže, daj malo da se krećem ovako samo stojim. I na to Mula odgovara "možete i ovo"
I posle toga je Mirza i pogodio tricu.

Sve u svemu, bitna je pobjeda, i nadam se nekoj ludoj noći mirze protiv rusa, i bilo kakvoj pobjedi.

Renfroe * Đedović * Musa * Teletović * Nurkić
Anfernee "Penny" Hardaway #1

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 sep 2016, 22:44

Sageti se Đedoviću na donju pipu, oralno ga zadovoljiti i moliti ga na koljenima da nam oprosti što je uzeo njemački pasoš.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 03 sep 2016, 22:44

Sjedi Aco Petrovic u dvorani gleda, gleda i ne vjeruje. Igre nemamo, publika uzas nadam se da je ovo zadnja kosarkaska utakmica koju ce momci tu igrat bolju podrsku bi u dijaspori imali. Damir kao trener legenda s TO ajmo malo odmorit idemo igrat mnogo ej i recenica sa cinjenicama koje i onaj mali sto fura Gegica moze rec. Kad prebace na Bosnica lik geometriju objasnjava, svi ga gledaju slusaju s nekim entuzijazmom kod nas TO dodje samo ko osvjezenje ko kad djeca krenu u skolu kosarke pa ajde malo da osvjezimo.

Sve u svemu pisi pobjedu i bjezi sto brze mozes.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

High

Post Postao/la High » 03 sep 2016, 22:45

BijelaCokolada je napisao/la:
High je napisao/la:Da se u Tuzli igralo, dobili bismo ovo bez problema.
:rol: :rol:
Ipak se posljednja četvrtina odigrala u Tuzli, pa smo zato i pobjedili.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 03 sep 2016, 22:45

let3 je napisao/la:Sageti se Đedoviću na donju pipu, oralno ga zadovoljiti i moliti ga na koljenima da nam oprosti što je uzeo njemački pasoš.
sestro dryime :rol: :rol: :rol: :rol:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 sep 2016, 22:46

Tracy3McGrady je napisao/la: Renfroe * Đedović * Musa * Teletović * Nurkić
A trener Dusko ili Aco :kralj:

Da je to jednom docekati :plac:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 03 sep 2016, 22:47

Mokes je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la: Renfroe * Đedović * Musa * Teletović * Nurkić
A trener Dusko ili Aco :kralj:

Da je to jednom docekati :plac:
Budimo realni nikad al nikad necemo sastavit tu petorku. Sto brze se pomirimo s tim to bolje.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2016, 22:48

Ovako da vam kazem Mulaomerovic uopste ovdje ne lici na onog iz Cibone i Slobode. Tamo smije zagalamit kada nije dobro.
Pa neka je i Teletovic zagalami na njega, stariji treneri bi to sigurno uradili. Uglavnom previse respekta ima prema ovim kosarkasima jer ovo je potpuno drugi tretman koji im daje u odnosu na prosle poslove.

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 03 sep 2016, 22:49

Tanko, tanko, skroz tanko. Bas lose igramo. Imamo dobrih igraca, ali apsolutno nikakve taktike. Pogotovo je zabrinjavajuce sto fundamentalne aspekte kosarke ne postoje u nasoj igri. Nasi igraci kao da nisu culi za "boxout" i defanzivni skok. Ne mogu se sjetiti kad sam zadnji put vidio da ekipa koja je u napadu (Svedska) ovako lako dolazi do ofanzivnog skoka. Vidim YouTube chat pored stream-a i primjetim kako se raja smiju Svedskoj zbog kolicine trica koje pucaju. Normalno da ce ljudi samo pucati trojke kad im mi to dozvoljavamo, ili bolje da kazem izazivamo... a svedjani trpaju li trpaju trice. Pravimo pocetnicke faulove i to jako cesto u zoni suta za trojku :facepalm:

Jedina svijetla tacka je Musa. Mogli smo veceras vidjeti na momente da se krije veliki lider u njemu i da se momcina ne boji nimalo te uloge. Tek mu je 17 godina i zelim mu mnogo zdravlja i sto manje povreda u karijeri. Momak ce biti NBA zvijezda. Sto se tice Mulaomerovica, vidi se da covjek nema pojma kad vidis kako stojimo na parketu i cujes njegove time-oute. Ne cudi me nimalo sto ga Teletovic (koji je danas bio kriminalan btw.) ne **** za suhu sljivu.

Nadam se da ce biti bolje ali ovakvom igrom mi necemo daleko.

Avantii
Kontakt:

Post Postao/la Avantii » 03 sep 2016, 22:50

Je l ono Avdic sa Arene seta neku tamnoputu ljepoticu? Kao da je sa njim bila u dvorani veceras. Ali ne protumacih dovoljno dobro sa slika.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 03 sep 2016, 22:50

pinoglavi je napisao/la:U istom postu napisati kako su igraci odron i ne sutaju otvorene trice i zaliti se na nedostatak akcija u napadu je jednostavno presmijesno
Imali ssmo par otvorenih trica za citavu tekmu.Nismo ko Svedi imali jedno 30.Akcije nemamo kako god okrenes.Pogledaj opet trecu cetvrtinu gdje smo za 6 minuta dali 4 poena i to 2 sa slobodnih bacanja i sve ce ti biti jasno.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 03 sep 2016, 22:53

let3 je napisao/la:Sageti se Đedoviću na donju pipu, oralno ga zadovoljiti i moliti ga na koljenima da nam oprosti što je uzeo njemački pasoš.
:rol: :rol: :rol: :rol:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 03 sep 2016, 22:54

Avantii je napisao/la:Je l ono Avdic sa Arene seta neku tamnoputu ljepoticu? Kao da je sa njim bila u dvorani veceras. Ali ne protumacih dovoljno dobro sa slika.
Rodica mu preko tetkine strane :thumbup:
Tako blizu, a tako daleko.

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 03 sep 2016, 22:56

Sto prije skontate da su navijaci sarajevskih klubova koji su spremni dati podrsku timu, odustali od reprezentacije, bit ce vam lakse ;) Ovo su obicni simpatizeri repke.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 sep 2016, 22:57

Manuel je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:U istom postu napisati kako su igraci odron i ne sutaju otvorene trice i zaliti se na nedostatak akcija u napadu je jednostavno presmijesno
Imali ssmo par otvorenih trica za citavu tekmu.Nismo ko Svedi imali jedno 30.Akcije nemamo kako god okrenes.Pogledaj opet trecu cetvrtinu gdje smo za 6 minuta dali 4 poena i to 2 sa slobodnih bacanja i sve ce ti biti jasno.
Jarane Mulaomerovic jeste neiskusan trener ali daleko je ovo od onog kako vi predstavljate. Mirzu su stalno udvajali i pravili smo visak, ali dodje lopta do Zahiragica, Gajica, Vrabca, Gordica i svi sami na sutu i ili ne smiju opucati ili uzmu sut i promase. Sta s tim igracima da radis jbt zivot. Teletovic ocajan, nismo imali akcija za njega i jeste to greska, ali jesu ga i posebno pazili u odbrani, cesto i udvajali, a i on je bio ocajan. Jbg ako ne moze napraviti razliku protiv Svedske o cemu pricamo onda. 2/16 mu je bio sut. Jusuf nije jos uvijek napadacki sposoban voditi tim, Kikanovic ispodprosjecan veceras i normalno da ces se patiti pa i protiv Svedske. Ja sam ocekivao laksu pobjedu sa 20+ Mirzinih poena, ali sa ovim Mirzom ne cudi ovaj rezultat

Nije ti u kosarci akcija samo zacrtano i da ide po loju, cesto se to mora modifikovati u igri, traziti drugo rjesenje, a kad ljudi smiju hladno drzati nase sutere otvorene na trici bez brige da li ce pogoditi onda o kakvim akcijama pricamo
Nad tobom sunce najljepše sja

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 sep 2016, 22:57

Avantii je napisao/la:Je l ono Avdic sa Arene seta neku tamnoputu ljepoticu? Kao da je sa njim bila u dvorani veceras. Ali ne protumacih dovoljno dobro sa slika.
Jeste Edin Avdic,ali koliko vidim na slici sjedi ispod nje a ne pored?,to je ona voditeljica mislim da je jedno vrijeme radila na FTVu,sad ne znam gdje je.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 sep 2016, 22:59

:rol: :rol:

O igri ste sve rekli, slazem se da je ovo tanko strasno, ali sta je sa atmosferom. Ono je bilo jezivo :shock: 5000 suti, kao da film gledaju... kraj cetvrtine, ni aplauz, ni zvizduk.... samo tisina, blagi zamor. Ja se syebo.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.