Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Wolverine
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Wolverine » 08 jul 2010, 00:48

nije miami bolji al su cavsi, celticsi, magic i hawksi jos uvjek bolji od njih.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jul 2010, 00:57

Wolverine je napisao/la:nije miami bolji al su cavsi, celticsi, magic i hawksi jos uvjek bolji od njih.

MA Boston mozda jos uvjek jeste, ali Cavsi cisto sumnjam, Orlando je zaista jak, ali neznam njihovu sirinu klupe za slijedecu godinu... ja se ipak nadam da ce James prihvatiti Bullse jer ovdje ima najvise sanse od svih pogotov sad
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 jul 2010, 01:04

ako ostane james cavsi ce biti najbolji tim na istoku, ako ne, onda borba za playoff.

sto se magica tice, doveli su duhona, koji ce biti jedan od boljih backup playova u ligi. i dalje ce biti jaki, ako ne i bolji nego prosle godine.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jul 2010, 01:24

Wolverine je napisao/la:ako ostane james cavsi ce biti najbolji tim na istoku, ako ne, onda borba za playoff.

sto se magica tice, doveli su duhona, koji ce biti jedan od boljih backup playova u ligi. i dalje ce biti jaki, ako ne i bolji nego prosle godine.
Ma Duhon je brate mogao biti dobar u Knicksima jer nije ni imao konkurenciju.U Bullsima je bio ,a li tad anije ni mogao imati minutazu pored Gordona i Hinricha ebiga...on takodjer nece imati minutaze onakve kao u Knicksima pored Nelsona,,Redicka,pa evo izgleda i Wiliamsa.. uglavnom vidjet cemo, ja ipak vidim bulse medju prve 4 ekipe na istoku...ma nece Bullsi ostati na ovome, ako ne dodje James, sigurno ce potpisati jos nekoga, a trebali smo vec ranije kazem vec Johnsona ili Gaya za ovu cijenu koju su oni dobili od svojih ekipa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 jul 2010, 01:34

potpisivanje gaya za ove pare sto mu je memphis dao bi bio promasaj. covek je jedan od najpreplacenijih igraca u ligi. jbg memphis nije toliko primamljivo mjesto kao new york, chicago i la pa moraju davati velike cifre igracima da bi bili tu.

od nesto boljih igraca mogli bi potpisati allena ili t-maca, iako ja sumnjam da ce i jedan od njih doci. allen je izgleda sve dogovorio sa celticsima za produzenje ugovora dok ce t-mac za lebronom. sam je rekao da ce vidjeti gdje ce kad se zvjezde smjeste, a chicago nije nikoga od ovih uberzvjezda doveo. neznam, nesto ce morat smislit, na ovom ne smiju ostat.

neznam, ja mislim da ce james otici iz cavsa, jer ne bi dzabe organiziro sat vremenu dugu emisiju o njegovoj buducnosti. prednost tu dajem knicksima, i nekako sam ubjedjen da ce upravo tamo i otici.

bit ce tu dosta ekipa koje ce kandidirati za vrh na istoku: celticsi, magic, hawksi, bullsi, heat i knicksi ili cavsi zavisno gdje ce james. tu ce iza biti odlicni bucksi, wizardsi i mozda phila. nadam se da nisam nikog zaboravio.

joj kako su netsi spusili ove godine. ljudi gubili namjerno tekme, pravili prostor za zvjezdu, a na kraju ce dobit favorsa. boze sacuvaj.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jul 2010, 01:46

ma pravi sat vremenu emisiju zeli covjek objansiti zato ostaje ili odlazi ebiga sta ce drugo on je ipak glava zvijezda prelaznog roka....ne mislim da ce napustiti Cavse, ali se nadam da ce doci vamo...bez obzira izgleda da su bulsi dali Boozeru nekih 75 m do 77 m i nije 80 kako je vec najavljeno i tako nama ostaje oprilike 17m 18 m i tako da mi ako ne dovedemo jamesa mozemo dovesti dvojicu dobrih igraca na nekim pozicijama za slijedecu sezonu....ebiga nosili smo se sa Cavsima kada su imali Jamesa, a mi nismo imali Boozera, Sa Bostonom smo igrali takodjer dosta dobro, ja mislim da mozemo im dobro parirati.Vazno je da nismo se preplatili to je jedino sto sam u ovom trenutku zadovoljan, jer ipak ne mogu ovo reci da je greska rukovodstva Bullsa ipak se ovo oprilike ovako i prepostavilo, ako James ostane u Cavsima i bice tako...sutra jedva cekam tu emisiju na espn i bila ona losa za BULLSE ILI NE jedva cekam da se okonca
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jul 2010, 03:46

slika

Inace su skupa igrali u Cavsima i kazu da su u dobrim odnosima i Boozer ce pokusati na ovaj nacin Jamesa nagovoriti da dodje vamo nadam se da ce uspjeti.... Ukoliko Bullsi dovedu Jamesa imat ce prostora da dovedu jos jednog respektabilnog sutera, jer je NBA danas dala dodatna 2 miliona za salary sto je ukupno nesto oko 58m dolara... vidjet cemo sta ce na kraju biti ja jos uvjek imam nade, ali ne kao prije mjesec dana nazalost
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jul 2010, 09:09

Nista od Jamesa, ali ipak da smo znali trebali smo odmah trade Hinricha i pick za Arenasa i samim tim bi imali strasnu ekipu vjerujem.... mozda ce neko reci da nebi bilo pametno zbog ovog problema sto se desio oko unosenja oruzija u svlacionicu, ali mene ne interesuje to, jednostavno imali bi covjeka koji bi mogao pogadjati s vanjskih pozicija i to je jedino sto nam treba u ovom trenutku.

Mnogi ce reci da smo gubitnici u ovom free agent godini, ali ako smo mi gubitnici sta su onda Cavsi,Knicksi pa tek onda Netsi?.....ovi igraci su vjerovatno davno donjeli svoje odluke i oni su zeljeli igrati skupa, a miami je imao tu prednost, jer Chicago ovo nije mogao uraditi.Da bi mi doveli njih trojicu, onda bi se morali odreci slijedece godine Noaha i Rosa, a vi presudite bili dali svoju djecu koju ste draftali i koji su mladji od njih.Ja iskreno nebi to ucinio i mogli smo potpisati dvojicu od njih i jos da zadrzimo Rose i Noah za buducnost.Miami ce svojih 5 godina kreirati igru samo na njima trojici i nikada nece imati neku sirinu klupe, sve dok ne dodje do povreda, a dobro znamo kako igraci stare, da su povrede sve vise moguce.......mi smo ucinili sve da bi doveli dvojicu, ali nazalost reko sam odlucili su njih trojica igrati skupa i treba to postovati.....Upjeli smo dovesti Boozera i samim tim rijesili dugogodisnji problem ispod kosa, gdje nismo imali igraca koji moze ubaciti 20 poena po utakmici.Takodjer igra dosta solidnu odbranu sto ce jos vise pomoci Noahu iza kojeg je skoro pa all star sezona.Iza njih na klupi ce biti proslogodisnji rookie Gibson koji je imao takodjer odlicnu sezonu i svakako u slucaju licnih gresaka jendog od ranije navedenih igraca on je vise nego dobra zamjena.Naravno svi ocekujemo i nadamo se da ce Deng proci bez povreda ovu sezonu, jer on je jako vazna igrac za ovu ekipu u svim segmentima igre, a ujedno sa njim u odbrnai smo dosta jaci.Rose je igrac kojeg ne trebamo previse spominjati, jer sve o njemu se zna. on ce biti lider ove ekipe dugi niz godina i proslogodisnji izbor na All staru nije bio slucajnost i on ukoliko ga budu izbjegle povrede mogao bi dozivjeti i svoj vrhunac.......naravno ovoj ekipi treba samo dobar suter i nadam se da za 18,3 miliona mozemo dovesti ono sto zelimo.

Za mene Bullsi su dosta jaci sa Boozerom nego proslih godina i vidim ih medju prve 4 ekipe na istoku
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 jul 2010, 20:18

ma brate evo i mene e sad steta sto james ne dode ali ovim odlaskom u miami on pokaza da je p...a jer otic u wadeovu ekipu i bit drugi igrac da bi dobio titulu je smijesno nije to sto nije dosao u bullse ali vrijeme ce pokazat da je ovo greska i ovi sto kazu da ce hemija im bit losa su u pravu
bice ok dok pobjeduju a kad se krene gubit onda ce krivit jedni druge i da ovo se ne moze poredit s bostonovom trojkom oni su bili u godinama i vec spremni da daju sve za titulu
boozer strasno dobar izbor ja zelim morowa iz golden state kroz trade jer mislim da ce bit najbolji tricas u nba

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 09 jul 2010, 20:39

Citam na jednom forumu da james nije dosao u bullse zato sto owner nije htio da udovolji njegovoj zelji da sa bullsima vodi svoje prijatelje. Mislim halo koje djecacko razmisljanje, pa nije ti to obdanise da se igras. Sad kad razmislim bolje sto ga nismo doveli. Spominje se trade za igodualu to kad bih uspjelo ja bih bio sretan imali bi najjacu odbrambenu ekipu s njim al vidjet cenmo sta ce se desiti.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 jul 2010, 20:41

igudala je predobar a moraju ga se rijesit zbog turnera ali koga dati za njeg to je pitanje

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 09 jul 2010, 20:44

dema je napisao/la:igudala je predobar a moraju ga se rijesit zbog turnera ali koga dati za njeg to je pitanje
james jonson,pickove i trade exception
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 jul 2010, 21:37

Stipe je napisao/la:Citam na jednom forumu da james nije dosao u bullse zato sto owner nije htio da udovolji njegovoj zelji da sa bullsima vodi svoje prijatelje. Mislim halo koje djecacko razmisljanje, pa nije ti to obdanise da se igras. Sad kad razmislim bolje sto ga nismo doveli. Spominje se trade za igodualu to kad bih uspjelo ja bih bio sretan imali bi najjacu odbrambenu ekipu s njim al vidjet cenmo sta ce se desiti.
ma ajde. da je dosao sad bi ovda hvalio potez uprave bullsa i jamesa.

a phila se ne mora rijesit iguodale, to su suplje, i on i turner su swingmani, tako da ce se odlicno uklopit u philu.

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 09 jul 2010, 21:48

Wolverine je napisao/la:
Stipe je napisao/la:Citam na jednom forumu da james nije dosao u bullse zato sto owner nije htio da udovolji njegovoj zelji da sa bullsima vodi svoje prijatelje. Mislim halo koje djecacko razmisljanje, pa nije ti to obdanise da se igras. Sad kad razmislim bolje sto ga nismo doveli. Spominje se trade za igodualu to kad bih uspjelo ja bih bio sretan imali bi najjacu odbrambenu ekipu s njim al vidjet cenmo sta ce se desiti.
ma ajde. da je dosao sad bi ovda hvalio potez uprave bullsa i jamesa.

a phila se ne mora rijesit iguodale, to su suplje, i on i turner su swingmani, tako da ce se odlicno uklopit u philu.

Taj luksuz nisu dopustili jordanu sto bi onda james bio iznimka koji nije ni do clanaka MJ-u.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 jul 2010, 21:53

ne govorim ja nista o njegovim zahtjevima, vec mi je glupo da ti je sad draze sto james nije doso, kad sam siguran da si boga molio da dodje u bulse.

ako sam u krivu onda oprosti.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 jul 2010, 21:59

James je sam sebi spustio cjenu i odsad ce se kriti kao mali mis u sjenci velikog Wade-a.
Noah uvjek ima lude izjave, stvarno momak je veliki optimista i stvarno daje optimizma ekipi. Meni ce i biti draze da Rose vodi ovu ekipu Bullsa nego James, jer ce Rose za njeg uskoro biti igracina.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 09 jul 2010, 23:09

Wolverine je napisao/la:ne govorim ja nista o njegovim zahtjevima, vec mi je glupo da ti je sad draze sto james nije doso, kad sam siguran da si boga molio da dodje u bulse.

ako sam u krivu onda oprosti.

Da iskren budem htio sam da james dodje ovdje, al drago mi je sad sto nismo zato sto se tako ponasa

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 jul 2010, 23:33

BIHfan je napisao/la:James je sam sebi spustio cjenu i odsad ce se kriti kao mali mis u sjenci velikog Wade-a.
Noah uvjek ima lude izjave, stvarno momak je veliki optimista i stvarno daje optimizma ekipi. Meni ce i biti draze da Rose vodi ovu ekipu Bullsa nego James, jer ce Rose za njeg uskoro biti igracina.
rose nikada nece biti bolji od jamesa. oni koji misle da ce james propasti u heatu se varaju. lik ce i dalje biti medju najboljim igracima u ligi, jedino sto ce mmu broj poena pasti za nekoliko brojeva.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 jul 2010, 23:38

Wolverine je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:James je sam sebi spustio cjenu i odsad ce se kriti kao mali mis u sjenci velikog Wade-a.
rose nikada nece biti bolji od jamesa. oni koji misle da ce james propasti u heatu se varaju. lik ce i dalje biti medju najboljim igracima u ligi, jedino sto ce mmu broj poena pasti za nekoliko brojeva.

Vrijeme ce pokazat da ce biti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 09 jul 2010, 23:52

Wolverine je napisao/la:
nekih desetak,mozda i vise,al vrijeme ec pokazat,ja jos nemogu da zamislim njih dovicu zajedno,al vidjecemo
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []