pinoglavi je napisao/la:Izlijin post u plavu seharu!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: RE: Re: PL prepucavanja
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAAHAHHhHhahpinoglavi je napisao/la:Izlijin post u plavu seharu!
Neka, neka pitari, tako ćete i vi Majkla jedan dan
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izlija je rekao istinu!!!
Frajer kao moderator popi ban! Nisam bar do sada nikad cuo za tu situaciju. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Thetraphak1921
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Izlijin post u plavu seharu!
Od muke se smijem..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sezonu kada je Zeljo bio prvak, Sarajevo je pustilo Zvezdi zadnje kolo da pobjedi, a Zeljo je dobio Partizana u Beogradu 4:0 i osvojio titulu. Jer Partizan nije zelio da Zvezda osvoji.
Sezonu kada je Sarajevo bilo prvak Zvezda im je dala pobjedu. Naredne sezone je Zvezda morala pobjediti sto vise golova razlike u Sarajevu. Dok je Zeljo igrao protiv Partizana u Bg. Partizan je imao bolju gol razliku. I Sarajevo je na Kosevu pustilo Zvezdu 4:0, a Zeljo Partizana u Bg 4:0 i to prvenstvo je kao i ono kada je Sarajevo bilo prvak postalo neregularno. Otislo na sud i do rata slucaj nije bio zavrsen.
Puno pozdrava za Partizanove i Zvezdine filijale!
Sezonu kada je Sarajevo bilo prvak Zvezda im je dala pobjedu. Naredne sezone je Zvezda morala pobjediti sto vise golova razlike u Sarajevu. Dok je Zeljo igrao protiv Partizana u Bg. Partizan je imao bolju gol razliku. I Sarajevo je na Kosevu pustilo Zvezdu 4:0, a Zeljo Partizana u Bg 4:0 i to prvenstvo je kao i ono kada je Sarajevo bilo prvak postalo neregularno. Otislo na sud i do rata slucaj nije bio zavrsen.
Puno pozdrava za Partizanove i Zvezdine filijale!
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 sep 2016, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Unajmi Šejlu Vrabac - dođi sebi.Thetraphak1921 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Izlijin post u plavu seharu!![]()
![]()
![]()
Od muke se smijem..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- plavousrcu
- Kontakt:
Sta pijete ti i drustvopinoglavi je napisao/la:Izlijin post u plavu seharu!
Zasto Miske nije dao faksa klubu????
- plavousrcu
- Kontakt:
Danas se historija ispisala. Jedan klub, ponosno kazem moj Željeznicar, priznao je da je kupovao titule. Od danas u bh fudbalu nista nece biti isto, a za sve to je zasluzan jedan mlad i pametan momak. Hvala ti!
Radnicka klasa!!!plavousrcu je napisao/la:Danas se historija ispisala. Jedan klub, ponosno kazem moj Željeznicar, priznao je da je kupovao titule. Od danas u bh fudbalu nista nece biti isto, a za sve to je zasluzan jedan mlad i pametan momak. Hvala ti!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
O cemu ti ?plavousrcu je napisao/la:Danas se historija ispisala. Jedan klub, ponosno kazem moj Željeznicar, priznao je da je kupovao titule. Od danas u bh fudbalu nista nece biti isto, a za sve to je zasluzan jedan mlad i pametan momak. Hvala ti!
o misketovom sinu inace moderatoru jednog seljackog forumaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:O cemu ti ?plavousrcu je napisao/la:Danas se historija ispisala. Jedan klub, ponosno kazem moj Željeznicar, priznao je da je kupovao titule. Od danas u bh fudbalu nista nece biti isto, a za sve to je zasluzan jedan mlad i pametan momak. Hvala ti!
Zip je napisao/la:Radnicka klasa!!!plavousrcu je napisao/la:Danas se historija ispisala. Jedan klub, ponosno kazem moj Željeznicar, priznao je da je kupovao titule. Od danas u bh fudbalu nista nece biti isto, a za sve to je zasluzan jedan mlad i pametan momak. Hvala ti!
Kradnička klasa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- elamalakia
- Kontakt:
vidis li da si sa drugog profila odgovorio levatuHausMan je napisao/la:o misketovom sinu inace moderatoru jednog seljackog forumaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:O cemu ti ?plavousrcu je napisao/la:Danas se historija ispisala. Jedan klub, ponosno kazem moj Željeznicar, priznao je da je kupovao titule. Od danas u bh fudbalu nista nece biti isto, a za sve to je zasluzan jedan mlad i pametan momak. Hvala ti!
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
o cemu ti kumeelamalakia je napisao/la:
vidis li da si sa drugog profila odgovorio levatu
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ja rovim po portalima, mislio zvanicno prica izasla 
Kakve forumske price, ma da u ovoj ima istine.
Kakve forumske price, ma da u ovoj ima istine.
aldin se malo zapetlj'o sa nickovima
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Budi musko kao Izija i priznaj da sam ja ti, a ti jaHausMan je napisao/la:o cemu ti kumeelamalakia je napisao/la:
vidis li da si sa drugog profila odgovorio levatu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.